plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:Libra to już połowa za wami
ohh cudne uczucie jak maluszek tak buszuje w brzuszku
UWAGA !!!!
Uprasza się osoby wiadome o publikację aktualnych hoteli maluszków!
Ja bym dała ale mój sprzęt to lipa na maksa !!!! -
AGA 30 wrote:Dobry dzień.
Dziś i ja idę do giną. Brr Ale wcale mi się nie chce tam iść.
Test wczoraj zrobiłam żeby w razie ciąży szczęka mi nie opadła Ale negatywny więc inny powód braku @.
Wszystko się wyjaśni na wizycie. -
Libra wrote:Dziękuję
u nas jak na razie wyszliśmy ze wszystkich zagrożeń. Juz od swiat nie plamie i nie krwawię, łożysko się podniosło, a wyniki amniopunkcji potwierdziły zdrowego chłopca (przynajmniej genetycznie). Żeby się jeszcze szyjka nie skracała, a moja macica wytrzymała do co najmniej 34tc. Maluch rośnie i od ponad dwóch tygodni czuje jak buszuje. Poczyniłam juz z tego szczęścia pierwsze zakupy. I oglądam fotki ciuszków, które dostane od koleżanek
jak tak dalej pójdzie to chyba pozbawia mnie przyjemności kupowania
To teraz kciukamy żeby szyjka ładnie trzymała i się nie skracała
Super, że czujesz ruchy
Macie już typy imion dla synka? A mogę jeszcze zapytać czemu robiłaś amnio?
Kupuj ciuszki kupuj, najwyżej będzie ich za dużo i się potem sprzeda, ale jaka radość kupowaniaLibra, kiti, Strazaczka1990, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Kiti no u mnie też w rodzinie ciężarówka jest !!!ja rodze w czerwcu a ona w sierpniu
Selena, Selena, kiti, Kaja, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Aisko wysoki poziom progesteronu powodu mdłości i wymioty mi przy braniu lutinusa jak miałam wynik ponad 150 to miałam mdłości
A to opinia gina była nie moja -
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra część mamuska! !!!
uf to dobrze ,że syn grzecznie tam siedzi no ja Ci wróżę 38tc i na porodowkatylko info daj jak na ten Hotel będziesz nalot robiła
czyli jesteś pierwsza na Liście porodowej !!!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra co do ciuszkow to zrób sobie przyjemność ja se zrobię i tylko do szpitala kupię nowe a reszta po Marcelim
bo kartony czekają na Maj to będę prala!!!
ale kupuje takie, które mi sie bardzo spodobają i wyjść z głowy nie chca
Selena, Selena, Strazaczka1990, aisa, patrycja, Kaja, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:A ja mam już cały karton odłożonych ciuszków ale chyba nie zdążą się zakurzyć bo prawdopodobnie bedziemy miec nastepnego maluszka w rodzinie
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Super, że po plamieniach i krwawieniach nie ma śladu i że łożysko się podniosło
To teraz kciukamy żeby szyjka ładnie trzymała i się nie skracała
Super, że czujesz ruchy
Macie już typy imion dla synka? A mogę jeszcze zapytać czemu robiłaś amnio?
Kupuj ciuszki kupuj, najwyżej będzie ich za dużo i się potem sprzeda, ale jaka radość kupowania
Takze w ostatnim czasie duuuuzo sie u nas działo. Akurat jestem przypadkiem ze o ciążę nie bylo łatwo, ani sama ciąża nie przebiegała blogo i szczęśliwie. Ale może teraz juz sie odmieniaisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra, super że wyniki amnio wyszły dobre
Pewnie stresu przy tym było, ale najważniejsze że to już za Wami. No łatwej drogi do ciąży nie miałaś, ciąża też do najlżejszych nie należy to może poród i dzieciątko grzeczne wszystko wynagrodzą
Tego życzę!!
No i żeby czwarty raz okazał się dla siostry tym szczęśliwym &&&&&&&&&
I ja z tych niskociśnieniowych, dziś np z rana miałam 98/58Tylko że normalnie przy takim funkcjonuje, kawę na śniadanie pije a później już wcale nie sprawdzam.
Selena, ale lubią te choróbska KacperkaZdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!
-
Byłam u innego gina bo moja na urlopie....zadn ch witamin nie przepisał l4 nie dał stwierdził że da jak założy kartę ciąży za 2tyg...na 2lutego umowilam się do swojego gina...co za stary pryk.Jak ją mam w pracy tylko dwiganie..Po l4 jak chce to mam iść do rodzinnego lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 16:53