plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeee, nie chce się czepiać, ale przy becie 222 nie byłoby chyba widać jeszcze pęcherzyka na usg.
Zdaje się że powyżej 1000 a niektórzy mówią że od 2000 dopiero cokolwiek widać...
Może tak Ci beta urosła od poprzedniego razu.
No ale stwierdzić, że zarodek już jest i nie jest pusty pęcherzyk to na 100% się nie da.
Ogarnij jutro betę a później swojego gina bo póki co jakieś niezłe "nieścisłości" tu wyszły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 18:59
Kaja, Strazaczka1990, Fedra, kiti, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Przy takiej becie nie ma prawa byc widac pęcherzyka dopiero przy wartości powyżej 1000 wsiadać pęcherzyk ciążowy...
Mozliwe ze od badania bety urosła i załapało sie to na pęcherzyk 2 mm..
Wiec pytanie kiedy była robiona beta?
Przy pęcherzyku 2 mm nie ma prawa byc widac zarodka zarodek widac przy becie powyżej 10 tys..
Na tym etapie tez nie mozna stwierdzić czy jajo jest puste...
Aby beta była Marianna trzeba ja powtórzyć co 2 dni zaleca sie tez zrobienie progesteronu...aisa, Kaja, kiti, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyaisa wrote:Libra, super że wyniki amnio wyszły dobre
Pewnie stresu przy tym było, ale najważniejsze że to już za Wami. No łatwej drogi do ciąży nie miałaś, ciąża też do najlżejszych nie należy to może poród i dzieciątko grzeczne wszystko wynagrodzą
Tego życzę!!
No i żeby czwarty raz okazał się dla siostry tym szczęśliwym &&&&&&&&&
I ja z tych niskociśnieniowych, dziś np z rana miałam 98/58Tylko że normalnie przy takim funkcjonuje, kawę na śniadanie pije a później już wcale nie sprawdzam.
Selena, ale lubią te choróbska KacperkaZdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Byłam u innego gina bo moja na urlopie....zadn ch witamin nie przepisał l4 nie dał stwierdził że da jak założy kartę ciąży za 2tyg...na 2lutego umowilam się do swojego gina...co za stary pryk.Jak ją mam w pracy tylko dwiganie..Po l4 jak chce to mam iść do rodzinnego lekarza
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Strażaczka, który u Ciebie jest dc?
Pęcherzyk o wielkości 2cm to jest chyba na późniejszym etapie a beta ponoć świadczy o 4tc to coś nie gra.
Kiti, w którym tc Twój pęcherzyk miał 2cm? -
a u mnie przy becie ok 600 byla tylko mala kropeczka i gin mówił ze "może" to być tworzący się pęcherzyk
-
nick nieaktualnyStrażaczko, dziewczyny maja racje. Cos pomieszane wszystko u Ciebie. Ale ważne przyrosty. Wiec gratuluje i kciuki za pozytywny rozwój dalszych wydarzeń
Muska Tobie również gratuluje
Sylwia zdrówka i powodzenia w nowym cyklu
Selenka zdrówka dla Kacperka
O moich cenach wizyt, to chyba raczej nie bede pisacwspomnę tylko, ze najtańsza wizyta z usg to koszt 220zl. Ale przynajmniej nie trwają krócej jak 20min.
Pozdrawiam wszystkie, buziakiFedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Ja w 5+1 - 37dc miałam duży pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i malutkim zarodkiem z serduszkiem. Beta wtedy wynosiła ponad 18tys
I tu całe sedno tematu czyli wynik Twojej betyaisa, Kaja, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra ooo Tymoteusz fajne imię! !!! Mój były proboszcz nie chciał ochrzczić dziecka z takim imieniem seanse Teraz już ma 40lat a jego syn ma imię Tyberiusz hihi historię to zna każde kto miał muzykę z tym panem podobno afera na cały dekanat hihihi
Libra Ty przy porodzie będziesz hihi Ty decydujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:36