plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra nikt nie krzywdzi swego dziecka to normalne imię nie jak Ariel hihi to już przeginka jak dla mnie
Mi się bardzo podoba może nie tak Tymoteusz jak Tymek;)
Przy następnym dziecku jak się uda ją decyduje więc może i będzie TymekFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:To już lepiej omo zamiast Ariel
Mi się bardzo podoba może nie tak Tymoteusz jak Tymek;)
Przy następnym dziecku jak się uda ją decyduje więc może i będzie TymekFedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mi się Tymoteusz podoba, Tymon mniej. Zdrobnienia Tymek, Tymuś są super!
Mam znajomego o imieniu Ariel i Ludwik, mówimy na Niego Luis
Antoni, Antek fajne imię
Jak mi kiedyś ciśnienie przekroczy 100 górne a 70 dolne to dam znaćpatrycja lubi tę wiadomość
-
Mnie sie Tymon i Tymoteusz bardzo podobają w ogóle imiona na t takie jak Tytus Tobiasz strasznie mi sie podobają a moj mąż tez mowi kategorycznie nie
Ale jemu sie chyba zadne imię męskie nie podoba dlatego mamy dziewczynkeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 09:58
aisa, patrycja, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Mnie sie Tymon i Tymoteusz bardzo podobają w ogóle imiona na t takie jak Tytus Tobiasz strasznie mi sie podobają a moj mąż tez mowi kategorycznie nie
Ale jemu sie chyba zadne imię męskie nie podoba dlatego mamy dziewczynkepatrycja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ja od lat mowie: Tymoteusz. A mój m: Po moim trupie! Chcesz dziecko skrzywdzić?
Więc na czym stanie, to nie wiemFedra lubi tę wiadomość
-
Mój P w pracy bardzo szybko się odnalazł
Niko trochę lepiej nawet chwilę byłam dzisiaj z nim na spacerku ale przy okazji wylaza 4
więc jest masakraa
a budowa na razie stanęła w miejscu no bo zima ale już odwilż jest więc może w przyszłym tyg ruszy oby bo tak to strasznie nam ściany zamakaja a mogliby dach robić
Fedra, Kaja lubią tę wiadomość