plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Mój P w pracy bardzo szybko się odnalazł
Niko trochę lepiej nawet chwilę byłam dzisiaj z nim na spacerku ale przy okazji wylaza 4
więc jest masakraa
a budowa na razie stanęła w miejscu no bo zima ale już odwilż jest więc może w przyszłym tyg ruszy oby bo tak to strasznie nam ściany zamakaja a mogliby dach robić
. aż do piątek
Dobrze że już choroba mija.
Chyba już zima nie będzie wracać to budowa powinna ruszyć pełną parąmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Hej byłam wczoraj znowu w sklepie i szlak mnie trafia bo nic nie moge kupić. A trafiłam na fajne promocje a tu lipa.
Może jakieś ciuszki unisex fajne się trafią? Choć fakt, że ogromna większość jest robiona typowo pod płeć... -
nick nieaktualnyA u nas pierwsza noc bez spania była.
Chyba w końcu żeby dolne jedynki. Dzień też dziś Armagedon. Ciężkie dni przed nami. A matka juto ma imprezę idzie ciekawe jak ojciec sobie poradzi;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 14:38
-
Ostatnio rano jak sie obudziłam to maluch tak sie wypchnał ze mogłam go obiąć w dłoniach bardziej w jednej ale czułam go dokładnie tak jakby spał w mojej dłoni. Cudowne uczucie.
Kaja, AGA 30, kiti, magdzia26, aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ej pytanie bo nigdy nie wiem czy apap ekstra można w ciąży? ?? Bo wczoraj nie wyrobiłam i pół tabl wzięłam bo tylko to o 24 w nocy było pod ręką! !!!
Kaja lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zaglądam ciągle po wieści od Strażaczki a tu nic i nic. Trochę jest to denerwujące ale przecież co się dziwić jak zawsze tak było. Cóż ostatni raz piszę do niej, bo widać że to nie ma sensu. W sumie jak będzie chciała to sama się odezwie. Tylko trochę przykre jest to że dobrze wie jak my czekamy na jakieś wiadomości, a po prostu to olewa.. Sorry ale musiałam się wygadać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 18:22
Kaja, aisa, kiti, Fedra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
Patrycja ja również nie pytam !!! Bo po kij to forum mamy się wspierać ,pomagać lub udzielać rad jak któraś nie wie ,a tu cisza no ntrudno na siłę nic nie zrobimy!!!!
patrycja, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Kaja. Gdyby coś się stało to rozumiem. Tylko np. ja to bym stawała na rzęsach żeby cokolwiek wam napisać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 18:45
Kaja, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Szkoda ,że nie pisze !!!!
Ps. Pamiętam za czasów Małysza,Libry ,Frdry ,Pismak i Ilony i wymieniać długo każda z nas lub innych dawały znać chodź przez kogoś ,ale każda z nas inna no my tylko forumFedra, Dodi lubią tę wiadomość