plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie widze ze został poruszony pewien drażliwy temat dla mnie długo siedziałam cicho ale szlak mnei trafia jak napotykam na takie osoby jak strazaczka. Rzadko kiedy wydaje opinie na czyjs temat ale dla mnie to ona jeszcze nie dorosła do dorosłego zycia a tym bardziej do dziecka. Poprostu małolata która lubi byc w centrum uwagi i wszystko zrobi zeby zabłysnąc nieważne czy z dobrej czy złej strony. Może sie obrazi moze nie ale musiałam to napisać bo czasami trzeba usiąść i poważnie zastanowic sie nad swoim zyciem bo z czasem bedziemy odpowiadac nie tylko za siebie ale i inna małą istote a to juz poważna rzecz.
patrycja, aisa, Fedra, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Chociaż nie wiem czy sama powinnam kogokolwiek oceniać, bo rzadko się udzielam, ale to tylko z tego względu że w wielu tematach jestem nie doświadczona i po prostu wolę nie pisać nic niż napisać coś głupiego... Ale czytam na bieżąco i wielu ciekawych rzeczy się dowiaduję i wiem że bardzo mi się to przyda na przyszłość
Fedra, aisa, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejka
Fedri, jak dziś głowa? Teorie ciążowe są fajneNieźle by to było gdyby udało się naturalnie tylko wiadomo, że z innym skutkiem niż za pierwszy razem
Patrycja, niby ciąża niemożliwa, ale nie takie rzeczy świat ten widziałMamy nadzieję, że (jak to mówi Kaja) tarmosiłaś swojego w ovu
I Koczek też dała upust emocjomLepiej tak niż trzymać w sobie
Fedra, Kaja, kiti, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Aisko głowa prawie przestała bolec choc nadal ćmi... Brzuch boli na @ jest mi zimno wieczorem miałam mdłości i zgagę...
I mam dwie teorie albo idzie grypa albo moje obrzarstwo wychodziNo chyba, że nie tarmosiłaś męża w ovu
(tekst miesiąca z tym tarmoszeniem)
Z dwojga złego lepiej żeby to było obżarstwo niż nadchodząca grypa (wykluczając oczywiście teorię nr 3)plemniczka, Kaja, Fedra, kiti, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:No ale jak to? Co z trzecią teorią
No chyba, że nie tarmosiłaś męża w ovu
(tekst miesiąca z tym tarmoszeniem)
Z dwojga złego lepiej żeby to było obżarstwo niż nadchodząca grypa (wykluczając oczywiście teorię nr 3)17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Trudno nie zgodzić się z powyższymi wypowiedziami...
Właśnie Kaja, nie stresuj się bo Ci nerwusek wyjdzie. Przyjmij postawę kwiatu lotosu, wdech i wydech a będziesz mieć dziecie spokojne jak Jasiek
Jakiś czas temu (jeszcze przed ciążą) nauczyłam się zachowywać spokój w rzeczach na które żadnego wpływu nie mam. Dobrze to robi na zmniejszenie ilości zmartwień i nerwów.
Kiti, serio Amelia to nerwusek? Denerwowałaś się dużo w ciąży?hmmm jak tak teraz pomyśle to miałam trochę stresów i nerwów na poczatku ciąży ehhh...
-
Fedra wrote:Ha ha ha powiem tak strzał w tym miesiacu był tylko jeden i w moim mniemaniu po ovu wiec teoria nr 3 jakoś nie wchodzi chyba w gre
Fedra, aisa, patrycja, kiti, Dodi lubią tę wiadomość