plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja mamuska nie denerwuj sie
bo dziecie bedzie nerwusek jak moja Amelia
aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Trudno nie zgodzić się z powyższymi wypowiedziami...
Właśnie Kaja, nie stresuj się bo Ci nerwusek wyjdzie. Przyjmij postawę kwiatu lotosu, wdech i wydech a będziesz mieć dziecie spokojne jak Jasiek
Jakiś czas temu (jeszcze przed ciążą) nauczyłam się zachowywać spokój w rzeczach na które żadnego wpływu nie mam. Dobrze to robi na zmniejszenie ilości zmartwień i nerwów.
Kiti, serio Amelia to nerwusek? Denerwowałaś się dużo w ciąży?Fedra, Kaja, patrycja, kiti, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
A mnie głowa boli...
Ja przestałam juz zadawać pytania w wiadomym temacie bo ile mozna sie prosić...
Ja sie starałam zawsze przez kogos dawać info bo nie miałam w tamtym czasie mobilnego neta a wiadomo ze długo czekałam na wizyty i długo wracałam do domu...
Ale cóż pewnych rzeczy sie nie przeskoczy...
A tak zmieniając temat to bolał mnie dzis brzuch jak na okres masakra a to jeszcze nie czas przecież... I bez teori ciążowych mi tu tajDodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja znowu mam długi cykl dziś 36 dzień, brzuch wzdęty jak bym w 5 miesiącu ciąży była
na szczęście najpóźniej za 4 dni @ powinna być. I oczywiście ciąża nie jest możliwa.
Fedra a u ciebie któż to wieFedra lubi tę wiadomość
-
A propos ciąży !!! Męża kuzynka startuje za miesiąc z in-vitro i oby się udało! !! Jak do czerwca te patalachy dały dofinansowanie więc laseczki powiem w prost udostepnijcie się
wiadomo jak i po co ,aby nasza tabelka była zapelniona zielonymmmm
Fedra lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja znowu mam długi cykl dziś 36 dzień, brzuch wzdęty jak bym w 5 miesiącu ciąży była
na szczęście najpóźniej za 4 dni @ powinna być. I oczywiście ciąża nie jest możliwa.
Fedra a u ciebie któż to wie
A Ty co tak se wrorzysz od tego krakania jestem jawięc mi tu statystyki nie psuj twoja @@@ nie przyjdzie no chyba ze chłopa nie tarmosilas w dni ovu! !!!
aisa lubi tę wiadomość
-
Kaja Ty moj głosie rozsądku wlasnie tak mi sie wydaje że to pogoda
Patrycja mi tez mówili tylko iv a jednak sie wczesniej udało wiadomo skończyło sie jak sie skończyło ale sama wiesz jakie rzeczy potrafią sie dziaćja tam Ci zycze jak najlepiej :*
patrycja, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
patrycja wrote:Kaja przecież wiadomo że u mnie tylko in vitro wchodzi w grę, więc nie ma szans na naturalną ciążę
No ale in-vitro też pomaga teraz tylko presją czasu do tego cholernego czerwca !!!! Ja wierzę że i wam się uda !!! Tak jak i męża u kuzynkipatrycja lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny :* Ale w moim życiu ciągle prześladuje mnie pech więc na nic nie liczę, modlę się aby tylko gorzej nie było. Na razie czekamy do września, będziemy wiedzieli jak z kasą stoimy i może uda się ruszyć z procedurą, bo 2 lata czekać to jak dla mnie długo. I mam cichą nadzieję że uda się za pierwszym razem