plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za miłe słowa
Co do płci to nie ma już tu planowych usg chyba żeby coś się działo. Zapewne jak będziemy w Pl (a jedziemy na ślub przyjaciółki pod koniec kwietnia) to wybiorę się na usg. W każdym razie wcześniej niż 25.04 usg nie będzie więc nie dowiem się kto się w brzuchu tak chował
Gocha, super że wyniki dobreJak to Kaja mówi, gwałt wskazany
Fedra, zdrówka! Tylko się nie rozchoruj bo przeziębienie i @ to byłaby jakaś masakra. Poza tym wciąż liczę na opcję nr 3Kaja, magdzia26, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Asiu jak tak się ukrywa to bankowo dziewczynka chłopaki od razu jajka pokazują mój Niko co wizytę swiecil jajkami a buzię zakrywal non stop( już na początku drugiego trymestru lekarz stwierdził 100% że chlopak) zresztą Kaji Marcello tak samo się nie krył z tego co pamiętam więc coś czuję że szykują się 3 forumowe dziewczynki
Kaja, aisa, Fedra, Dodi, AGA 30, patrycja lubią tę wiadomość
-
No może coś w tym jest. Na tym etapie Jasiek też pokazał co ma między nogami
Póki co się nie nastawiam i nie kupuje różowych ciuszków
W ogóle nie specjalnie lubię różowe więc jeśli będzie córa to za młodu nie będzie miała za dużo tego koloru
Pod koniec kwietnia się zobaczy kto tam siedzi, jeśli dziecie będzie miało ochotę pokazaćFedra, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:No może coś w tym jest. Na tym etapie Jasiek też pokazał co ma między nogami
Póki co się nie nastawiam i nie kupuje różowych ciuszków
W ogóle nie specjalnie lubię różowe więc jeśli będzie córa to za młodu nie będzie miała za dużo tego koloru
Pod koniec kwietnia się zobaczy kto tam siedzi, jeśli dziecie będzie miało ochotę pokazać
Nie no róż też nie za bardzo ale se inne fajne kolory jakby co !!!!!Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Ha ha ha bramka nr 3 nie wchodzi raczej w gre choc maz mniezaskoczyl ostatnio pytaniem czy moge dźwigać
Aisa ja tez nie lubie różu dlatego Młoda miała wiele ubranek w dziwnych kolorach i często mi mówili ładny chłopiec nawet jak założyłam różowy kombinezon choc tego juz nie rozumiałamaisa, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aiska moj mąż się zrobił dziwny nawet bez komentarza kupił mi test ciążowy
Moja tez chodziła w ubrankach po kuzynie a potem kupowałam takie jak mi sie podobają dziewczęce ale nie różoweaisa, patrycja, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wczoraj dzowniła do mnie połozna chciała wpasc ale ja zbytni nie widziałm sensu zeby teraz sie spotykac wiec po 30 tyg umówiłysmy sie ze przyjde do szpitala to pozwiedzamy oddziały i porozmawiamy ogólnie tak o porodzie itp. Troche sie zdziwiłam tym telefonem bo przy pierwszej ciazy to wogole nie wiedziałam ze istnieje cos takiego jak opieka położnej. Cóz widac czasy sie zmieniają
aisa lubi tę wiadomość
-
Koczku moja położna odwiedziła mnie jak juz urodziłam choc fajnie by było gdyby przyszła wczesniej mogła by doradzić co przygotować na przyjście dziecka i ogólnie pogadać rozwiać watpliwości niestety moja nawet po porodzie nie była pomocna choc bardzo sympatyczna..L
No i ja test planuje jak juz zrobic w piątek ja mam cykle około 32-34 dniowe wiec chyba nie ma sensu robic wczesniej...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi