plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:No nie dogodzisz babie no
Ale tak serio jak ktoś zaczyna starania to 3 cykle to za szybko jednak...trzeba być na ovu zarejestrowanym min. pół roku
aisa, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Patrycja to czekamy na tescik
a u Fedry się nie liczy bo za wczesnie zrobiony
aisa, patrycja, Fedra, Selena, Kaja lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Aisa ale tam jest mały haczyk jak to zwykle bywa
trzeba być na ovu zarejestrowanym min. pół roku
Pół roku rejestrowanego pobytu na ovu w tym 3 wykresy to też trochę mało. Ale ile klientów znajdą przy tym to już ichkiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Hello Kaja
Selena jest w pracy bo lajkuje podwójnie, Ona tak zawsze bo ma mysz zepsutą na biurku
Jak zdrowie Twoje i Młodego?
No się kurdę nie mogę doprosić o nową myszkę
Zdrowie małego okszaleje bardziej niż zwykle..wszyscy mnie straszą ze taki wiek..i teraz tak będzie..a ja przerażona jestem..bo czasami za Nim nie nadążam..
ale kocham nad życie to małe urwisiątko
A ja..no po chorobie Bostońskiej praktycznie nie ma śladu..teraz meczy mnie trochę kaszel i katar..ale liczę że niedługo przejdzieFedra, aisa, patrycja, Kaja lubią tę wiadomość
-
Nie no, nie zmieniaj myszki bo statystyki lajkowe spadną
Fajnie, że choróbska mijają, oby jeszcze ten katar i kaszel przeszedł i będzie ok
W sumie jest taka pogoda, że trudno czegoś nie złapać. U mnie teraz pada deszcz i wieje znów okropnie. W sumie nie nowość -
Selenko to dobrze, że choroby odpuszczają
Moja mama miesiąc czasu na antybiotykach była, mnie też już coś łapało, ale na szczęście odpuściło.
Aisko masz racje te pogody są masakryczne ;/ U nas też wieje już od kilku dni. Cieszę się, że jak byłam w PL to śnieg zobaczyłam, bo tutaj śniegu brak.aisa, Fedra, Dodi, Selena lubią tę wiadomość
-
Tylko mam taki mały problem, bo niby lekarka w szpitalu powiedziała że możemy od razu do kliniki jechać jak nam się spieszy. A moja ginekolog powiedziała że jak 25 lat skończę. Bo tu ubezpieczenie od 25 roku życia obejmuje in vitro. I nie wiem czy to tylko o ubezpieczenie chodzi czy w ogóle w Niemczech tak jest.
-
Pati pojęcia nie mam nie wiedziałam że takie tam sa obostrzenia z wiekiem związane...
Ale proponuje wczesniej juz do kliniki pojechać i zacząć badania bo to wszystko potrwa nim dojdzie do procedury chyba że u Was to rach ciach i jest procedura...
A kiedy masz urodziny?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Raczej nie jesli dobrze zrozumiałam to ubezpieczenie pokrywa koszty iv pod warunkiem że masz 25 lat myśle że jak sama płacisz nie ma to znaczenia..
I dlaczego pisze o tym że lepiej zgłosić sie wczesniej bo ja pamietam jak było u Nas rok robiliśmy badania co chwile cos wychodziło albo u mojego jakieś bakterie które trzeba było leczyć antybiotykami albo u mnie był problem z badaniami...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Właśnie w lipcu chcemy jechać i dowiedzieć się co i jak. A od września zaczniemy już bardziej działać bo latem na miesiąc do PL jedziemy. I chcemy poczekać też dlatego bo będziemy wiedzieli jak po weselu będzie z pieniędzmi czy zostanie coś z wesela czy będzie trzeba kredyt wziąć.