plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc i czolem Wszystkim :-*
Cos tam poczytalam, kciuki trzymam, ciaz gratuluje i tyle chyba na teraz
U nas wszystko ok, Amelka wczoraj skonczyla 17 miesiecy.....patrycja, Fedra, Kaja, aisa, magdzia26, AGA 30, kiti, Selena, Selena, Libra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Z tego co pamiętam to jak już wpadłaś to twój post z pół godziny trzeba było czytać
kibicuje Wam bardzo i bede podgladac w miare mozliwosci
patrycja, Fedra, Kaja, aisa, AGA 30, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Niesmialo witam ponownie
Pozdrawiam wszystkie 'stare' forumowiczki, z ktorymi mialam juz przyjemnosc sie 'poznac' jak i te, ktorych jeszcze nie 'poznalam'
Buziaki z deszczowej Angli :*patrycja, Fedra, Dodi, Kaja, aisa, magdzia26, AGA 30, kiti, Selena, Libra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Dodi dziękuję :*
Karoam witam i ja. Właśnie jak się nie mylę Kaja ostatnio wspominała o tobieczyżby wróciłaś i będziesz starać się o drugą dzidzię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:00
karoam, Fedra, Dodi, aisa, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Co moje oczy widza Dodi Karoam miło Was wkoncu widzieć gdzie byłyście jak Was nie było?
Dodi a Wy sie będziecie o drugie starać?Fedra generalnie stanelo na tym ze nie ale mam dziwne schizy ostatnio....
aisa, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Niesmialo witam ponownie
Pozdrawiam wszystkie 'stare' forumowiczki, z ktorymi mialam juz przyjemnosc sie 'poznac' jak i te, ktorych jeszcze nie 'poznalam'
Buziaki z deszczowej Angli :*
Oooooooo Cię wyczailam i pozdrawiam jak się córka miewa ????opowiadaj !!!!!
No w Anglii to deszczowo i niestety taka pogodę nam dajecie w spadku
ps. Koleżanka z rodziną plus mój brat też Anglia i oni mi tu te deszcze do Zukagokaroam lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Czesc i czolem Wszystkim :-*
Cos tam poczytalam, kciuki trzymam, ciaz gratuluje i tyle chyba na teraz
U nas wszystko ok, Amelka wczoraj skonczyla 17 miesiecy.....
Ale fajnie, że się odezwałaś. No już nie te czasy, że posty były mega długie ale ostatnimi czasy i tak jest co poczytać
Fajnie, że masz ostatnio schizy w pewnym kierunku. Trzymam kciuki żeby były coraz większe i starania o siostrę dla Amelki ruszyły pełną parą
Buziaki na 17 miesięcy dla Amelki :*Dodi, Fedra, AGA 30, kiti, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Niesmialo witam ponownie
Buziaki z deszczowej Angli :*
Staraniom może nie służy angielski klimata tak serio to trzymam kciuki żeby się wkrótce udało
Pozdrowienia z niestety też deszczowej Szwecji :*Dodi, Fedra, a-koczek, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
Aisa, Dodi, Fedra,Kaja- robaczki wy moje
Julka rośnie, ja i mój pracujemy no i myśli o rodzeństwie dla Julki
Dodi dużą buźka dla Amelki
Kurczę muszę się zorientować w sytuacji bo widzę suwaczki ciążowy u niektórych
A co u was kochane?
Dodi, aisa, a-koczek, Fedra, Selena, Kaja lubią tę wiadomość
-
Fedra przed @ jakos inaczej niz zwykle i brzuch wywalony jak nigdy
no chyba ze to wina glutenu
Karoam buziaki dla Julci :-*
A co tam Tusia wyprawia nowego i pozostale bable?
aisa, Fedra, Selena, Selena, patrycja, karoam lubią tę wiadomość