plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi, fajnie by było jakby nie od glutenu
Chyba że jeszcze trochę chcecie poczekać.
U nas ok. Jasiek mały słodziak, dużo gada po swojemu, trochę po naszemu teżTrochę rozrabia, ale jest z tych ostrożnych. Papuguje dużo, taki mały pomocnik
Do przedszkola nie chodzi.
Karoam, nie pamiętam nawet na jakim etapie jeszcze byłaś na forum. Napisz co mniej więcej pamiętasz. Postaramy się zrobić małą rekonstrukcje wydarzeńFedra, Dodi, Selena, Selena, patrycja, karoam lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Fedra przed @ jakos inaczej niz zwykle i brzuch wywalony jak nigdy
no chyba ze to wina glutenu
Karoam buziaki dla Julci :-*
A co tam Tusia wyprawia nowego i pozostale bable?aisa, Dodi, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No moja sobie chodzi i rozrabia cos tam gada i duzo dyskutuje po swojemu ogólnie jest dzieckiem dosc ogarniętym i pogodnym niczego sie nie boi i tez lubi naśladować najbardziej jak ktos kaszle
aisa, Dodi, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry
Widze że moj tekst z testem został zignorowany wiec zapytam inaczej Dodi który to Twoj dzień cyklu i na kiedy spodziewałaś sie @?
Mnie juz tez brzuch boli coraz bardziej jesli jeszcze bardziej sie da @ idzie dużymi krokami tylko nie wiem do jakich barów zachodzi że zapowiada sie u mnie od takiego czasuDodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Karoam
Potem wrzucę tabelkę to się trochę wyjaśni kto i kiedy.
Tylko że w tabelce nie ma Libry, Muśki w Fasolach.
Niedługo Magdzia, Aga i Beata będą się też starać.
No i jeszcze pewnie sporo dziewczyn, o których nie wspomniałam.
A Blondi się pojawiła i zniknęła..Kaja, Fedra, Selena, AGA 30, magdzia26, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dobry
Widze że moj tekst z testem został zignorowany wiec zapytam inaczej Dodi który to Twoj dzień cyklu i na kiedy spodziewałaś sie @?
Mnie juz tez brzuch boli coraz bardziej jesli jeszcze bardziej sie da @ idzie dużymi krokami tylko nie wiem do jakich barów zachodzi że zapowiada sie u mnie od takiego czasu
Fedra bar krwawa meeryFedra lubi tę wiadomość
-
Fakt, luknelam na posty. Karoam ostatnio pisała w listopadzie 2013. Dlatego lepiej niech pyta o to co pamięta bo od tego czasu trochę się już wydarzyło...
Swoją drogą to nieładnie tak znikać, ale miło że znów jestFedra, kiti, Kaja, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to mnie dzisiaj naszło i chciałam Wam podziękować
Podziękować za te lata za te wspólne chwile że byłyście ze mną kiedy było bardzo źle że byłyście wtedy kiedy juz nie widziałam dla siebie nadziei że byłyście wtedy kiedy cierpiałam i nie pozwoliliście mi przestać wierzyć... Że często wierzyliście za mnie i za to że płakałyscie i cieszylyscie sie ze mną
To były ciężkie lata ale i szczęśliwe dziekuje że byłyście ze mną sama bym tego nie udźwignęła :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:59
aisa, AGA 30, Selena, magdzia26, kiti, a-koczek, zbikowa, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Mnie to chyba już można i do tabeli wpisać bo trzeci dzień plamienia w sumie nie wiem czy to już taka @ jest ale zaznaczę na wykresie że to @
Mój Marcel trochę chory i zęby do tego Ale nie jest źle. Kaszel najgorszy u niego.
Ja z tel mojego pisze i ciężko.czytać czytam ale jak mam pisać to szlak mnie trafić może. A mój laptop to już o wymianę się prosi no i czasu nie ma żeby go włączać -
Dodi
miło Cię widzieć wpadaj częściej :*
Karoam nie wiem czy mnie kojarzysz ale ja Cię pamiętammilo ze się odezwałaś i uprasza się o częstsze wizyty na plemniczce
tęsknię że tymi czasami kiedy było tutaj dużo do nadrabiania
aisa, Fedra, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
He he, no kiedyś to było wesoło, rzeź kilka godzin się nie zajrzało i już kilka stron nadrabiania. Że nie wspomnę o nieobecności kilkudniowej
Dobrze że tak szybko teraz idą te zęby bo szybciej to minie, ale Młody na pewno gorzej przez to cierpi
To Magdzia też już do tabelki czy poczekamy do wizyty u gina?
Aga, wpisze do tabelki jak kompa odpale, będzie to jeszcze dziśAGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość