plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Część Dziewczyny
przepraszam Was ale lezalam w szpitalu zero kontaktu z netem.Dziś usłyszała bijące serduszko...Gina mi powiedziała że tamte USG ten facet źle zrobił ...dla niego był 4tydzien a dziś się dowiedzialam że jestem w 7tyg ciąży....I tydzień temu też powinno być już widać serduszko..mak kartę ciąży założona... Potem wrzuce fotke...pozdrawia
-
Ja chyba czegoś nie czaję...
Jak mogło yc widac serduszko jesli z obrazu usg nawet zarodka nie było widac...
A dlaczego leżałaś w szpitalu i jaka była ta druga beta co ja miałaś robic a w sumie nie wiem czy zrobiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 18:15
aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Dziękuję za pamięć, za propozycję... I przepraszam, ale nie skorzystam
Pozdrawiam, buziaki
Szanuję decyzję! !!
ps. Ale porodowka to wiesz daj chociaż cynka !!!!Fedra, patrycja, aisa, AGA 30, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Karoam no rzeczywiście przy takich zmianach w życiu ciężko znaleźć czas dla siebie a co tu mówić o forum. Ale pewnie teraz jak wróciłaś na plemmiczkę to @ nie przyjdzie nie wiem skąd to wiem ale mam jakieś takie przeczucie
Mam nadzieje że się sprawdzi
karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Libra tak właśnie spojrzałam i twój synek ma się urodzić w moje urodziny
No też zerkam bo na mojej karcie mam dwa terminy porodu wpisane 15.06 i 25.06 i teraz weź się wyrób w te daty seseseAGA 30, Fedra, aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja już 2 pączki zjadłami na pewno na tym nie koniec
to jedyny dień w roku kiedy sobie nie odmawiam tych słodkości
wiec na pewno na 2 się nie skończy
Karoam witajfajnie że jesteś
i powodzenia
oby szybko sieudało i Julka miała rodzeństwo
Dodii Ciebie wtiam
wpadaj częściej
Strażaczko no właśnie czemu ten szpital???
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 08:09
patrycja, aisa, Fedra, kiti, karoam, Dodi lubią tę wiadomość