plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
niech mi tez ktoś podrzuci paczka
pogoda kijowa, leje cały czas wiec z wyprawy do sklepu nici...
-
AAAA witam stare znajome twarze
strazaczka jak zwykle napisala kilka slow i zniknelaaisa, Fedra, patrycja, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:AAAA witam stare znajome twarze
strazaczka jak zwykle napisala kilka slow i zniknela
Ja tam mogę i pączki i faworki wcinać tylko kupić tu nie ma gdzietrzeba będzie pomyśleć nad ich zrobieniem...
Strazaczka1990, Fedra, kiti, patrycja, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
A mnie boli brzuch jakieś plami mi sie juz pojawiły wiec jutro albo jeszcze dzis krew mnie zaleje że aż mi sie o tym myslec niechce...
Powiem Wam że ostatnio sie zastanawiam czy chciałabym miec drugie dziecko...
I targają mną tak strasznie skrajne emocje że aż to przykre...
Z jednej strony fajnie by było aby Natka miała rodzeństwo ale z drugiej strony jesli mam od nowa przechodzic to wszystko to tylko mi sie ryczeć chce...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:A mnie boli brzuch jakieś plami mi sie juz pojawiły wiec jutro albo jeszcze dzis krew mnie zaleje że aż mi sie o tym myslec niechce...
Powiem Wam że ostatnio sie zastanawiam czy chciałabym miec drugie dziecko...
I targają mną tak strasznie skrajne emocje że aż to przykre...
Z jednej strony fajnie by było aby Natka miała rodzeństwo ale z drugiej strony jesli mam od nowa przechodzic to wszystko to tylko mi sie ryczeć chce...
Fedra ,ale już Natkana świecie więc nie będziesz miała czasu płakać no chyba ze zeszczescia
męża kuzynka tak samo mówiła od 14lat starania i się udało no i mówi że z duszą na ramieniu podchodzą do in-vitro więc twoje obawy w 1000000% uzasadnioneFedra lubi tę wiadomość