plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Aisa Ty szpiegu jedenjak myslisz ile zjadlam paczkow?
Fedra mam podobnie jesli chodzi o drugie dziecko. Niby bardzo bym chciala ale najzwyczajniej w swiecie sie boje. Moze m.in. dlatego ze Amelka tyle wypadkow miala i wogole boje sie ze nie ogarnelabym ale co ma byc to bedzie. Nie chcialabym tez egoistycznie podchodzic do sprawy i pozbawic corci rodzenstwa
Strazaczka hmmm.... mam wrazenie, ze pojawia sie jak wymysli co napisac i poki nie zobacze brzucha ciazowego to sory, ale nie uwierze...
Smacznych paczkow Wam zycze i wogole ciesze sie, ze wrocilam do Was :-* (Aisa :-*)kiti, patrycja, Fedra, aisa, Kaja, a-koczek, magdzia26, mrth666 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:O właśnie Dodi mam o Strażaczce takie samo zdanie, ale jakoś tak głupio mi było napisać...
pozyjemy, zobaczymy
Fedra, patrycja, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
Dodi napisała co wiedziała :*
Dziekuje Wam jesteście Kochane Wasze słowa dodają otuchy tym bardziej że nie piszecie róbcie dziecko itp...
Musze chyba pogadać z mężem co On o tym mysli jak to widzi...
W tym wszystkim boje sie tak naprawde straty że cos pójdzie nie tak...
Tak jak pisałam nie stać Nas na kolejne iv bo tym razem musiało by byc komercyjne a z refundowanym nawet byśmy sie nie wyrobili choc i tak nie wiem czy jeszcze maja na to kase...Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra w sumie Natka ma dopiero roczek, więc z decyzją możecie jeszcze poczekać, ewentualnie może dacie radę odłożyć jakieś pieniądze przez ten czas, a jak Natalka będzie większa to już będzie mogła w większości sama się sobą zająć.
Fedra lubi tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, że i ja się boję jak to będzie bo jak wiecie za gramanicą nie mamy nikogo kto by mógł nam pomóc. Zdaje się, że trafiliśmy dobrze bo lipiec to sezon urlopowy więc może moja mama lub siostra przyjadą na trochę. No ale jak pojadą to będzie "wesoło"...
Ale co ma być to będzie, oczy dookoła głowy, niedospanie i inne sympatyczne rzeczy, ale co się martwić na zapas. Tyle ludzi sobie radzi to i my sobie poradzimy. W końcu heloł kto jak nie my, no nie?patrycja, Fedra, kiti, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:
Musze chyba pogadać z mężem co On o tym mysli jak to widzi...
Pyta czy dźwigać możesz i testy kupuje
A tak serio to może tak jak pisze Patrycja, poczekać aż Młoda będzie starsza, trochę kasy odłożycie itp. A teraz pełen spontan i co ma być to będzie. A wiemy już, że różnie to bywa i ze staraniami i z ciążami. Życie takie głupie niestety jest....Fedra, kiti, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Fedra w sumie Natka ma dopiero roczek, więc z decyzją możecie jeszcze poczekać, ewentualnie może dacie radę odłożyć jakieś pieniądze przez ten czas, a jak Natalka będzie większa to już będzie mogła w większości sama się sobą zająć.
Ehh to takie trudne...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra myślę, że w takim wypadku najlepiej byłoby zdać się na naturę i co ma być to będzie. Porozmawiaj z mężem, a może akurat razem znajdziecie jakieś dobre rozwiązanie dla tej całej sytuacji.
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:A ja Wam powiem, że i ja się boję jak to będzie bo jak wiecie za gramanicą nie mamy nikogo kto by mógł nam pomóc. Zdaje się, że trafiliśmy dobrze bo lipiec to sezon urlopowy więc może moja mama lub siostra przyjadą na trochę. No ale jak pojadą to będzie "wesoło"...
Ale co ma być to będzie, oczy dookoła głowy, niedospanie i inne sympatyczne rzeczy, ale co się martwić na zapas. Tyle ludzi sobie radzi to i my sobie poradzimy. W końcu heloł kto jak nie my, no nie?
Ja to mam na tyle dobrze, że teściowa tu jest, ale od grudnia moja mama idzie na emeryturę więc pewnie ją ściągnęBardziej mnie martwi to, że nie uda się za pierwszym razem i wtedy będzie trzeba czekać te 2 lata, żeby ubezpieczenie objęło procedurę, no ale nie zaprzątam sobie na razie tym głowy, bo mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem i będą bliźniaki
Takie oO marzenie
Dodi, Fedra, kiti, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:O właśnie Dodi mam o Strażaczce takie samo zdanie, ale jakoś tak głupio mi było napisać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 15:36
-
Ja te napisze tyle ze Twoje informacje byly rozbiezne i nie dziw nam sie bo przeciez nie pierwsza taka akcja z Twoim testem i wogole. Poza tym skoro masz juz zdjecie na fb z usg wrzucone to ja juz wszystko o Tobie wiem!
-
A tak w ogóle to dziewczyny tutaj też piszą z tel i mi też się to zdarza i nie widzę w tym dużego problemu. A po za tym nikt nie każe ci pisać jakiś opowiadań na 3 strony wystarczą 1 czy 2 zdania...
-
Dziewczyny spokojnie bez nerwów...
Strazaczko nie denerwuj sie poprostu Twoje informacje nie były kompletne i bardzo rozbieżne stad Nasze dodatkowe pytania na które nie dostałyśmy odpowiedzi... Niestety pisałaś cos pozniej Cie nie było... A jak wracałaś dalej nic sie nie wyjaśniało...
Nie miej nam tego za złe ale poprostu przerabialismy tu wiele roznych sytuacji...
Na pewno każda dobrze Ci zycze a Ty sie nie obrażaj... Tylko jak cos piszesz to pisz całość sytuacji...aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi