X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;-)

Aisa Ty szpiegu jeden ;-) jak myslisz ile zjadlam paczkow? :-D

Fedra mam podobnie jesli chodzi o drugie dziecko. Niby bardzo bym chciala ale najzwyczajniej w swiecie sie boje. Moze m.in. dlatego ze Amelka tyle wypadkow miala i wogole boje sie ze nie ogarnelabym ale co ma byc to bedzie. Nie chcialabym tez egoistycznie podchodzic do sprawy i pozbawic corci rodzenstwa :-/

Strazaczka hmmm.... mam wrazenie, ze pojawia sie jak wymysli co napisac i poki nie zobacze brzucha ciazowego to sory, ale nie uwierze...

Smacznych paczkow Wam zycze i wogole ciesze sie, ze wrocilam do Was :-* (Aisa :-*)

kiti, patrycja, Fedra, aisa, Kaja, a-koczek, magdzia26, mrth666 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie Dodi mam o Strażaczce takie samo zdanie, ale jakoś tak głupio mi było napisać...

Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    O właśnie Dodi mam o Strażaczce takie samo zdanie, ale jakoś tak głupio mi było napisać...
    Patrycja mnie tam glupio nie jest, pisze co musle albo nawet jak nie pomysle :P pozyjemy, zobaczymy

Fedra, patrycja, aisa, kiti lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi napisała co wiedziała :*

Dziekuje Wam jesteście Kochane Wasze słowa dodają otuchy tym bardziej że nie piszecie róbcie dziecko itp...

Musze chyba pogadać z mężem co On o tym mysli jak to widzi...

W tym wszystkim boje sie tak naprawde straty że cos pójdzie nie tak...

Tak jak pisałam nie stać Nas na kolejne iv bo tym razem musiało by byc komercyjne a z refundowanym nawet byśmy sie nie wyrobili choc i tak nie wiem czy jeszcze maja na to kase...

Dodi lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra w sumie Natka ma dopiero roczek, więc z decyzją możecie jeszcze poczekać, ewentualnie może dacie radę odłożyć jakieś pieniądze przez ten czas, a jak Natalka będzie większa to już będzie mogła w większości sama się sobą zająć.

Fedra lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak na zachętę dziewczynie napisałam, że czekamy...
    Tylko pod spodem z sarkazmem czy się doczekamy....

Dodi zjadła pączków 4 :D Bo ma tyle literek w nicku :P ale wymyśliłam 8)

patrycja, Fedra, kiti, Dodi, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem, że i ja się boję jak to będzie bo jak wiecie za gramanicą nie mamy nikogo kto by mógł nam pomóc. Zdaje się, że trafiliśmy dobrze bo lipiec to sezon urlopowy więc może moja mama lub siostra przyjadą na trochę. No ale jak pojadą to będzie "wesoło"...
    Ale co ma być to będzie, oczy dookoła głowy, niedospanie i inne sympatyczne rzeczy, ale co się martwić na zapas. Tyle ludzi sobie radzi to i my sobie poradzimy. W końcu heloł kto jak nie my, no nie? ;D

patrycja, Fedra, kiti, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Musze chyba pogadać z mężem co On o tym mysli jak to widzi...
    Mnie się widzi, że Jemu się widzi ;D
    Pyta czy dźwigać możesz i testy kupuje :)
    A tak serio to może tak jak pisze Patrycja, poczekać aż Młoda będzie starsza, trochę kasy odłożycie itp. A teraz pełen spontan i co ma być to będzie. A wiemy już, że różnie to bywa i ze staraniami i z ciążami. Życie takie głupie niestety jest....

Fedra, kiti, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    Fedra w sumie Natka ma dopiero roczek, więc z decyzją możecie jeszcze poczekać, ewentualnie może dacie radę odłożyć jakieś pieniądze przez ten czas, a jak Natalka będzie większa to już będzie mogła w większości sama się sobą zająć.
    Tak Natalka ma roczek ale ja juz nie najmłodsza jestem moja rezerwa juz była nie najlepsza 3 lata temu teraz to sie boje myslec jakie mam wyniki :(
    Ehh to takie trudne...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra myślę, że w takim wypadku najlepiej byłoby zdać się na naturę i co ma być to będzie. Porozmawiaj z mężem, a może akurat razem znajdziecie jakieś dobre rozwiązanie dla tej całej sytuacji.

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• patrycja Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    A ja Wam powiem, że i ja się boję jak to będzie bo jak wiecie za gramanicą nie mamy nikogo kto by mógł nam pomóc. Zdaje się, że trafiliśmy dobrze bo lipiec to sezon urlopowy więc może moja mama lub siostra przyjadą na trochę. No ale jak pojadą to będzie "wesoło"...
    Ale co ma być to będzie, oczy dookoła głowy, niedospanie i inne sympatyczne rzeczy, ale co się martwić na zapas. Tyle ludzi sobie radzi to i my sobie poradzimy. W końcu heloł kto jak nie my, no nie? ;D

Ja to mam na tyle dobrze, że teściowa tu jest, ale od grudnia moja mama idzie na emeryturę więc pewnie ją ściągnę ;) Bardziej mnie martwi to, że nie uda się za pierwszym razem i wtedy będzie trzeba czekać te 2 lata, żeby ubezpieczenie objęło procedurę, no ale nie zaprzątam sobie na razie tym głowy, bo mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem i będą bliźniaki :D Takie oO marzenie :P

Dodi, Fedra, kiti, magdzia26 lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    Może podam namiar na FB? Wtedy uwierzycie... Szkoda mi nerwów...odezwę się jak to napisano 'brzuch mi się pokaże" niech którąś wyśle namiar na prv albo ją wyśle tam mam zdjęcie USG wstawione i opis do tego.Nie trzeba zapraszać bo mam ustawione publicznie ,by mój były mezulek zobaczył,..On sie pochwalil na gulu zagral to czemu ja mam sie nie pochwalic.Rzadko siedze w domu bo mieszkam z babka ,a kobieta nie do wytrzymania .Siedze u rodziców a tam Neta nie ma..Z reszta co ja się będę tłumaczyła...nie mam z czego.A przez tel jest mi ciężko klepac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 15:36

• patrycja Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko ja napiszę ci tyle, że twoje informacje były trochę dziwne... A po za tym wyniku drugiej bety nie podałaś do tej pory...

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja te napisze tyle ze Twoje informacje byly rozbiezne i nie dziw nam sie bo przeciez nie pierwsza taka akcja z Twoim testem i wogole. Poza tym skoro masz juz zdjecie na fb z usg wrzucone to ja juz wszystko o Tobie wiem!

1995fd7a4d57bc6e.png

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bo wczoraj wrzucilam.Jak mi moja ginekolog napisała że wszystko jest dobrze i nie ma się czym już martwić..Tyle na ten temat.

• patrycja Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dziewczyny tutaj też piszą z tel i mi też się to zdarza i nie widzę w tym dużego problemu. A po za tym nikt nie każe ci pisać jakiś opowiadań na 3 strony wystarczą 1 czy 2 zdania...

bfarljmzlmrs7kj3.png

Wysłany: 4 lutego 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może zdjęcie karty ciąży? Bo wczoraj mi moja ginekolog założyła.Odezwę się za parę miesięcy .Nie chce mi się tu zagladac na forum i denerwowac się .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 15:48

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie bez nerwów...

Strazaczko nie denerwuj sie poprostu Twoje informacje nie były kompletne i bardzo rozbieżne stad Nasze dodatkowe pytania na które nie dostałyśmy odpowiedzi... Niestety pisałaś cos pozniej Cie nie było... A jak wracałaś dalej nic sie nie wyjaśniało...

Nie miej nam tego za złe ale poprostu przerabialismy tu wiele roznych sytuacji...

Na pewno każda dobrze Ci zycze a Ty sie nie obrażaj... Tylko jak cos piszesz to pisz całość sytuacji...

aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zjadlam 1 paczka i checi sa na wiecej ale NIEEEEEEEEEEEEE bo jak ja potem to spale

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to głowa mnie boli zjadłam dwa paczki i chyba mnie dopadły wyzuty sumienia :P jesli mam cos takiego jak wyrzuty sumienia ;)

Dodi lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 6033 6034 6035 6036 6037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ