plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak miałam laparoskopie, ale właśnie po niej lekarka powiedziała, że pozostaje nam tylko in vitro, a po za tym było to prawie rok temu więc jak by miały się odetkać to już dawno by to zrobiły
Temperatura też tylko 36.61.
A po za tym nie mam testu w domu -
Nie myślcie że bawię się w Strażaczkę
Bo z pewnością jak by test był to już dawno pokazywałby jedną kreskę, ale może dziś męża namówię i zajadę do jakiejś drogerii i kupię
Chyba że zaczną się plamienia
Fedra, aisa, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra no własnie u mnie tez po porodzie tylko była, wiec strasznie zdziwił mnei ten telefon prawie 30 min gadałysmy moze nawet ciut wiecej. Rozmowa przebiegała dosc ogólnie ktora ciaza jaki byl poród jakie planuje teraz rozwiazanie kiedy i co mam robic na co zwrocic uwage. Powiedziałam jej ze przy drugiej ciazy to juz razcej wiem i szkoda ze przy pierwszej na nia nie trafiłam. Ale miło ze teraz sie ktos tak interesuje
Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Nie myślcie że bawię się w Strażaczkę
Bo z pewnością jak by test był to już dawno pokazywałby jedną kreskę, ale może dziś męża namówię i zajadę do jakiejś drogerii i kupię
Chyba że zaczną się plamienia
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Koczek teraz jest mega nacisk na środowiskowe bo nie spełniają swojej roli ale w sumie jesli ja nie chodziłam państwowo i nie zgłaszałam w przychodni że jestem w ciazy to skąd miała by wiedzieć...
Ale z drugiej strony jak miałam to zrobic isc do rodzinnego i powiedziec czesc tu Fedra jestem w ciazy przyślijcie położna
Dlatego powinien byc ten system ogólne polski gdzie sie wszystko wpisuje i by wiedzieli co i jak a nie u każdego lekarza trzeba sie powtarzać buuu albo nosić cała historie choroby i najlepiej pamietać co było 10 lat temualbo i 20
Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Koczek teraz jest mega nacisk na środowiskowe bo nie spełniają swojej roli ale w sumie jesli ja nie chodziłam państwowo i nie zgłaszałam w przychodni że jestem w ciazy to skąd miała by wiedzieć...
Ale z drugiej strony jak miałam to zrobic isc do rodzinnego i powiedziec czesc tu Fedra jestem w ciazy przyślijcie położna
Dlatego powinien byc ten system ogólne polski gdzie sie wszystko wpisuje i by wiedzieli co i jak a nie u każdego lekarza trzeba sie powtarzać buuu albo nosić cała historie choroby i najlepiej pamietać co było 10 lat temualbo i 20
Taki system to super sprawa, nic nie trzeba targać ze sobą. Np wczoraj zapytali tylko o imię i nazwisko i pesel i wszystko w kompie było. Połówkowe robią gdzie indziej niż się chodzi do położnej.
Do porodu też tylko dokument tożsamości był potrzebny, nic więcej. Papierologii na dzień dobry jak już Cię skurcze męczą nie ma.
Z receptą od lekarza też się nie chodzi, w aptece podajesz pesel i wiedzą po co człowiek przyszedł.Fedra lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Tak miałam laparoskopie, ale właśnie po niej lekarka powiedziała, że pozostaje nam tylko in vitro, a po za tym było to prawie rok temu więc jak by miały się odetkać to już dawno by to zrobiły
Temperatura też tylko 36.61.
A po za tym nie mam testu w domuFedra lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:To niemiecka lekarka pewnie była to się może nie znała
Dobra napiszę prawdęDokładnie to powiedziała, żebyśmy poczekali chociaż z rok czasu, bo jeszcze młoda jestem i wszystko może się wydarzyć, ale na pewno powiedziała to tylko po to żeby mnie pocieszyć
aisa, Fedra, Selena, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Dobra napiszę prawdę
Dokładnie to powiedziała, żebyśmy poczekali chociaż z rok czasu, bo jeszcze młoda jestem i wszystko może się wydarzyć, ale na pewno powiedziała to tylko po to żeby mnie pocieszyć
Boli Cię bo za dużo teraz o @ myśliszZmieńmy temat i to szybko
Fedra, Kaja, kiti, Selena, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra ja prywatnie chodze. Ale moj jest ordynatorem w szpitalu wiec moze on podał namiar bo i skad by miała mój tel komórkowy. W pierwszej ciazy tez chodziłam prywatnie do ordynatora ale innego szpitala i nic podobnego sie nie zdazyło ale widac co lekarz to inaczej . Mimo iz zneca sie i nie chce mi powiedziec jaka jest plec to przynajmnie w taki sposób martwi sie o swoje pacjentki
Fedra lubi tę wiadomość
-
Koczek, przy wyborze lekarza rodzinnego pewnie musiałaś wybrać położną środowiskową. Ale jak chodzisz prywatnie to skąd przychodnia wie że jesteś w ciąży.
Widziałyście reklamę invicty? Po 3 nieudanych cyklach na ovu jest wizyta lekarska gratis i 50% na badania laboratoryjne. W sumie fajne to tylko chyba trochę za szybko tak po 3 cyklach...