plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
Ja też czytam na bieżąco ale czasu brak na pisanie. U nas też chyba zaczyna się czas ząbkowy, Mała niespokojnie śpi w nocy,kiedyś tak płakała i nie dala sobie dotknać dziąsełek, brzuszek ją męczy... i tu pytanie czy przy zębach dziecko może mieć biegunke? ale nie jakas duża tylko lekka, tzn robi czesto ale po troche...tak się męczy, nie wiem jak jej pomóc -
Aga oby ta wizyta nie byla kontrolna co sie dzieje tylko sprawdzanie ze rośnie tam mały kropek
Kaja co za ludzie... ehhh a z tym wnoszeniem to by sie wstydził!!! kobiecie w ciąży nie pomóc, niech go myszy zjedza -
nick nieaktualny
-
Kaja pisałam o kleszczach bo w domu 4 zabiłam wiec trzeba uwazac
Kiti moga byc luźne kupy, moze byc spadek apetytu lub bedzie chciała jesc tylko wybrane rzeczy, moze być stan podgorączkowy a nawet gorączka moze pojawić sie katar a potem kaszel - akurat wszystko to przerabiam
Aga dlatego ja niechodze do gina na NFZ bo bym sie wczesniej przekręciła terminy maja chore17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzieki dziewczyny, uspokoiłyście mnie. Dokładnie jak piszesz Fedra pojawił sie też spadek apetytu tzn. Zaczyna jeść cyca i po chwili płacz i mnie odpycha, na szczescie pije herbatki i to co jej ugotuje tez troche zje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny