plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek

Ja też czytam na bieżąco ale czasu brak na pisanie. U nas też chyba zaczyna się czas ząbkowy, Mała niespokojnie śpi w nocy,kiedyś tak płakała i nie dala sobie dotknać dziąsełek, brzuszek ją męczy... i tu pytanie czy przy zębach dziecko może mieć biegunke? ale nie jakas duża tylko lekka, tzn robi czesto ale po troche...tak się męczy, nie wiem jak jej pomóc
-
Aga oby ta wizyta nie byla kontrolna co sie dzieje tylko sprawdzanie ze rośnie tam mały kropek

Kaja co za ludzie... ehhh a z tym wnoszeniem to by sie wstydził!!! kobiecie w ciąży nie pomóc, niech go myszy zjedza -
nick nieaktualny
-
Kaja pisałam o kleszczach bo w domu 4 zabiłam
wiec trzeba uwazac 
Kiti moga byc luźne kupy, moze byc spadek apetytu lub bedzie chciała jesc tylko wybrane rzeczy, moze być stan podgorączkowy a nawet gorączka moze pojawić sie katar a potem kaszel - akurat wszystko to przerabiam
Aga dlatego ja niechodze do gina na NFZ bo bym sie wczesniej przekręciła terminy maja chore
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Dzieki dziewczyny, uspokoiłyście mnie. Dokładnie jak piszesz Fedra pojawił sie też spadek apetytu tzn. Zaczyna jeść cyca i po chwili płacz i mnie odpycha, na szczescie pije herbatki i to co jej ugotuje tez troche zje.
-
nick nieaktualny
-
Co za cyrk we wtorek przyszła sama lodówka acpralka gdzieś się zgubiła taka mała paczka ,a dziś przyszły az dwie pralki ta zguba plus Nowa na nowo wysłana co za ludzie !!!!
nick nieaktualny, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny