plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:I jeszcze wczoraj jak zmylam lakier na paznokciach u stóp przerazilam się bo pojawiły mi się dziwne czane plamy na nich nie wiem co to musze iść do lekarza ku***a normalnie ehhh
To odbarwienie od lakieru zejdzie nie panikuj unikaj takich kolorów twoja płytka paznokcia może być wrażliwa na taką chemię -
Dziękuję dziewczynki postanowilam że poczekam z lekarzem bo może to faktycznie od lakieru albo jakieś odgniecenie od butów zobaczę czy się te plamy będą się przemieszczać jak będzie paznokieć rosl...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:27
-
Selenko co do mojej wagi to niestety raczej to nie mięśnie czuje jak moje ciało puchnie wręcz.. z tarczyca wszystko ok...wiec nie wiem o co cho..gdyby nie to że się staramy o dzidzie to przeszlabym się do jakiegoś dietetyka i intensywniej bym trenowala ale boję się żeby nie przesadzić bo podobno takie treningi nie są wskazane przy staraniach więc na razie pozostają mi spacery i bieganie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ohhh coś pusto się zrobiło, gdzie wszystkie wybyły...
Magdzia też mi się wydaje że te odbarwienia mogą być od lakieru.
A co do wagi to tak mi sie przypomniało jak kiedys oglądałam w tv o dziewczynie która właśnie intensywnie ćwiczyła, biegała, była na diecie a kg ciagle rosły i też nie wiedziała co się dzieje po czym po kilu miesiącach dostała silnych bóli brzucha, pojechała do szpitala a tam urodziła dziecko dodam że brzuch miała taki normalny i że niby @ też miała regularnie
My walczyłyśmy z odparzonym tyłkiem i w końcu jest lepiej.Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
OoO Kaja tak czas zapyla jak nie wiem. Amelia już raczkuje i wszedzie jej pełno, ani się obejrze a bedzie biegać
Koczek pokaż foto psiaka w nowej fryzurze
aisa, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
Aga, małpa się rozkręciła?
Magdzia, mąż zadowolony z prezentu?
Koczek, to psiak zaliczył pierwszą wizytę u fryza
Mi waga sama zleci przy kp tylko brzuch, uda itp dobrze by było ogarnąć.
Zosia chyba faktycznie urodziła. Mi pokazuje u Libry dalej aktywny wykres, ale dawno już notatki nie robiła.
I też mi już umknęło na kiedy ma terminmagdzia26, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam na krzywej cukrowej
Glukoza 75 o smaku limonkowym Pamiętam, że dwa lata temu była bezsmakowa
A tak wyglądają towarzyszki niedoli
Krew pobierana z palca tylko po 2 godzinach, na czczo ani po godzinie nie.
Mój wynik 6,6. Cukrzyca od 8 więc jest spoko
Co ważniejsze pomiar macicy na dolnej granicy. Położna mówi, że to przez to że dziecko jest ułożone poprzecznie a wtedy pomiary są niższe. Ale w związku z tym będę miała niedługo usg więc fajnie Zawiadomienie przyjdzie ze szpitala na dniach, zobaczymy czy się wyrobią do czasu wyjazdu do Pl
Żelazo cienko mimo suplementacji, ale często zapominałam brać więc zwalam na to.
Wyjazd niedługo, weny brak.
Dzień dobrymagdzia26, Kaja, a-koczek, Ruciaa, AGA 30, patrycja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hey
Aisa super towarzystwo do cukru hihihi najważniejsze że wynik ok ,a pamiętam Jasko też był odwrócony nie tak jak trzeba
No wyjazd tuż za rogiem hihi fajnie Ci !!! Mnie się marzy Cannes i urlop buuuuuuuuu kiedy my tam zajedziemy eh ah