plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak strasznie bardzo uwielbiam wracać do tych wydarzeń z przed 3 lat, kiedy to duża z Nas część co chwila zachodziła w ciążę, kiedy to tak bardzo się tym ekscytowałyśmy!
Kaja, Selena, kiti, magdzia26, AGA 30, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Hello
Laski !!!!!
Libra jeszcze troszkę i rozpocznie porodowki!!!!
Rucia Kiss super że jesteś !!!!
Malysz miło az oczy otworzyłam buzole wielkie!!!!
Aisa czekam na usg nie łam sie wszystko ok jest i będzie !!!!
Jeju czesc !!!!
Koczek Ty się nie spakowalas ????? Toc razem z Libra Hotel vel porodowka do walizek marsz !!!!
Pati cześć! !!!
Madzia a jak wasze starania i pracę polowo-łóżkowe kiedy newsa
patrycja, kiti, magdzia26, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aisa na pewno wszystko będzie ok, niech dziecie nie fika może podejrzycie płeć przy okazji.
Jacie to już niedługo się zacznie ... będą emocje na porodówkachpatrycja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
a koczek fryzurka psiaka ekstra
-
Kajus u nas praca wre nawet z tej okazji zakupiłam trochę seksi bielizny u mnie ovu chyba jakoś na dniach jestem w połowie cyklu ale od wczoraj brzuch mnie boli więc coś się kroi
Kaja, kiti, patrycja, aisa, Fedra, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień.
Mamy 6 zęba. I przy okazji brak apetytu. Gotuje kapuśniak może się skusi to moje dziecko.
Libra dziś miała iść do szpitala na zastrzyki na płuca małego bo szyjka jej się skraca. Mały już waży 1600 ponad byle do pierwszego czerwca i może rodzić.
U nas pogoda okropna. A mieliśmy zaczynać sezon rowerowy z małym.
Witam dawno nie widziane babeczki.
Miłego dnia.aisa, Fedra, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór.
Cholera dopiero co wyszły dwa zęby w tym miesiącu A znowu kolejne dwa w natarciu. Na pewno dolna dwójka idzie bo już widać zmiany na dziąsle.
No i widać że czasem boli bardzo bo krzyk na całego.
I pochwalę się że dziś zaczęliśmy z małym sezon rowerowy. Kupiłam rower sobie krzesełko dostał już na urodziny i zaczynamy jeździć. Podoba mu się bardzo jazda.magdzia26, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hello
Ja to mało jestem bo Marcel mi neta wykończył w 16 dni i to 10mega na miesiąc bo kozystamy z pleay a mąż mówił że to nie da się wykorzystać, a jednak Marcel na Youtube bajki ogląda i wszystko wydoilAGA 30 lubi tę wiadomość