plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Aga tą rybą mnie rozwaliłaś
Koczek to odliczanie trwa, już niedługo przywitasz kruszynkeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 15:32
AGA 30, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Hej
Patrycja, my w sezonie letnim też zazwyczaj na dłużej jedziemy do Pl. Tym razem był to wypad na ślub przyjaciółki no i zakupy (jak zwykle
Magdzia, nieźle się posuwają prace na budowie, super!!!!!
Kiti, dzięki za życzenia dla Jasińskiego
Koczku, no to już w tym miesiącu synek będzie po jasnej stronie brzucha Muszę zmienić datę w tabelce Wszystko już gotowe?
Fedra, wracaj do obiegu Też mam taki czas ostatnio, że wypadłam z obiegu przez wyjazd i remont, teraz mąż chory i my cienko coś też przędziemy ale będzie lepszy czas i znów wpadniemy w obieg forum
Aga, kciuki za wizytę u gina i pozytywne wieści!!kiti, magdzia26, Kaja, Fedra, a-koczek, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNormalnie lekarz rewelacja.
Syn tego co chodziłam prywatnie Ale lekarz naprawdę super.
Podwozie ok. Mam tabletki na wywołanie @ więc za miesiąc będzie krew się lać.
Mała torbiel się zrobiła Ale bez paniki.
Cytologia zrobiona. No i jak chcemy drugie dziecko to nie czekać długo.
No to chyba tyle:)magdzia26, Kaja, kiti, aisa, Fedra, patrycja, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Fedri uroki macierzyństwa
Miałam to samo, rodzice nie pomagali, i tak zostało do dziś
Dumna jednak jestem bo wszystkiemu podołałam. A czasami to głowa spadała mi na ramię przed dobranocką
Aga przecież Wy już dawno działacie tylko pan doktor się obijał
Koczuś czekamy zatem do 30.05 i będziemy sprawdzać czy spakowałaś wszystko do torby
A 31 będziemy czekać na foteczkę " małego Koczusia- Tymusia"
magdzia26, Kaja, kiti, aisa, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Hello z wczesnego rana !!!
Aga super że wizyta ok no i do dzieła za tydzień tarmos ,gwałty rety i podskoku!! i oby z efektem !!!!
Madzia milczy więc tworzy brata lub siostrę
Aisa gdzieś Ty była? ?
Jeju hey wiesz my kobiety silne jesteśmy rękawy w górę i do pracy czy pomogą czy nie !!! I jaka satysfakcja ze się udało wszystko no prawie wszystko zrobić sesese
Koczku nie abym stresowala jeszcze 2tyg i ciut to będzie się działo !!!
Pati a Ty co gdzieś Ty zwinela żagiel? ?????????magdzia26, aisa, Fedra, jeju, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hmmm....dzień doberek
Aga a co bierzesz? Du**** czy lu****, mi wystarczy 5 dni lu**** i po 3 dniach mam @ O ile wiem, że wywołuje a nie podtrzymuję. Tylko u Ciebie to też chyba na wchłonięcie tej torbielki, tak?
Jeżu ależ jestem śpiąca a trzeba do labo sprawdzić czy to objawy po luteinie czy też cuś innego.
Kaja palec w oku, albo usilne otwieranie powieki podczas snu to standardowy sposób na pobudkę mamusi chyba u każdego szkraba:-) Pisać która jest poszkodowana i tego uczucia nie doznała?
No u nas to jeszcze do 6 roku życia czuliśmy wbijające się łokcie przy wspinaniu na nas żeby się przytulić
Aiska mnie się daty tutaj nie trzymają, bo wypadłam z obiegu jak Fedra chociaż z innego powodu
Także dla Jasieńka oczywiście najlepsze życzenia i moc całusków :-*****
Daty? Gdzieś była tabelka tak?
-
nick nieaktualny
-
Czasami sie zastanawiam czy wytrzymam do cc bo od kilku dni mam ciagly ból jak na okres. Ale może po prostu muszę więcej odpoczywać bo ciągle w biegu jestem. Zauważyłam że włączył mi się syndrom wicia gniazda. Ciągle coś piorę prasuje sprzątam dodatkowo jeszcze pracuje.
-
No to szacuneczek, mi też się włączył syndrom wicia gniazda Chyba nieco za wcześnie Wczoraj pucowałam, sprzątałam, malowałam ściany, przestawiałam meble jednocześnie biegałam po urzędach i macałam cycki czy bolą heheheheehehhe
Dziś wszystko będzie wiadomo czy odstawić luteinę czy dalej ja brać. Po co się męczyć.
Robiłam betę po 48 godzinach ale progesteron z racji tego, że nie wiem czy hcg wogóle wzrośnie zostawiłam na poniedziałek przy trzecim badaniu jakby coś a jakby nic to szkoda trochę kasy, bo i tak biorę luteinę.
Fedra by wiedziała czy jest sens robić przy luteinie poziom progesteronu, ale wydaje mi się, że tak, bo jakiś poziom w ciąży jest wymagany a co z tego czy to połączenie naturalnego z mojego organizmu z luteiną. Ważne, by ten poziom zachować chyba.
Macie o tym jakieś pojęcie?
Muszę ogarnąć temat, bo chcę wrócić do pracy a nie wiem czy chcę się tam denerwować gdyby się udało. Czekamy na kontrole i audyt i wiadomo. -
Kaja, byłam w pobliżu ale za dużo biegania było. Pobyt w Pl to wiadomo a potem okna. Mąż z bratem wymieniali okna na parterze i zrobili ocieplenie salonu a ja za Jasiem śmigałam, robiłam obiady i trochę ogarniałam żeby mieszkać się dało w miarę normalnie. Teraz jest trochę więcej czasu choć zdrowie nie dopisuje za bardzo ale trzeba dać radę.
Aga, fajnie że lekarz w porządku Odliczamy dni do nadejścia małpiszona
Jeju, dzięki za życzenia. Z badaniami nie pomogę.
Miłego dnia -
Dobry
Do obiegu wrócę za jakieś 2 tyg
Jeju tak ważne by zrobić progesteron nawet przy luteinie ponieważ moż sie okazać, że dawka która bierzesz jest za mała i trzeba bedzie zwiekszyć
Pozdrawiam i spadam musze porobić zdjecia puki Młoda łaskawie śpijeju, Kaja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
O dzięki Ci Fedruś za szybką odpowiedź.
To jeśli hcg wzrośnie to w poniedziałek robię progesteron koniecznie.
Dziś ma być ten wynik chociaż jeszcze go nie tknęli. Do 16-tej pracują. Ja tu jajo zniosę chyba hhahahahahahahaha
Nie mogłam zwyczajnie wywołać @ i zaczać nowego cyklu, musiała się owulacja przypałętać?
Dobra, nie marudzę. W kolejnym cyklu jedziemy z clo yhy yhy
edit edit edit edit:
wyniki:
11.05 1,4
13.05 1,7 Powinno być z 2,3
Nie przyrasta no to witaj @ lada dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 15:40