plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Mi kurde laptop się zepsuł i czekałam, aż mąż się zastanowi czy kupić nowego, a niestety kobieta podczas @ nie ma jak negocjować
A i do kliniki dzwoniliśmy, powiedzieli, że 1.06 mamy dzwonić i dadzą nam termin
A co do braku kompa to czasem i dobrze, przynajmniej okna pomyłam i w ogóle wszystko w mieszkaniu posprzątałam, bo mi się nudziło
W poniedziałek tutaj jest święto więc we wtorek wszystko dokładnie nadrobię
Miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 09:46
Fedra, kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch padam dziś już.
Jutro mamy roczek i impreza w domu. Już gotowe wszystko prawie. Stoły jedzenie.
Tort chciałam w kształcie krówki A zrobili dupną krowę co do Lodówki nie weszła. Takiego tortu nie widziałam.
Trochę zła na początku byłam ale teraz się cieszę bo fajnie będzie co wspominać. Krowa na pół stołu.
Więc jutro impreza A w poniedziałek urodziny ma ten mój skarb.
Nie wiem kiedy to przeleciało; )Fedra lubi tę wiadomość
-
Patrycja to weź tego Laptopa ze sobą i do mnie ja Ci go wylacze ,a Ty mi okna umyjesz hihihi bo nie chcecie widzieć tego brudu!!!!!! Normalnie tak brudne one jeszcze nie były najpierw jak na myjni trzeba by było zrobić zlać wodą pod ciśnieniem, ale co się dziwić jak za oknem mamy plac budowy i powstają kolejne bloki a co sąsiadka to okna szoruje hihihi
-
a-koczek wrote:Kaja zdaje sobie z tego sprawe i coraz bardziej przerazona jestem
Ah tylko spokojnie Ty to masz cc planowaną, a jak ja byłam pierwszy raz to dopiero był Meksyk bo nogi rozkladalam tym ginom jak burdel-mama co godzinę bo szukali przyczyn krwawienia ,a tu przyczyną była pepowina ...te co miały planowane cc to leżały i czekały na obchód i decyzję, która pierwsza idzie ,a wszystkim wepchnelam się ja