plemniczka, staraczka i tyśka
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Hej 
 Kaja super że z małym ok 
 U nas lipa..nastawiam sie już na pobyt w szpitalu z Kacpim biegunke ma od wczoraj..dzwonili ze złobka zeby go wybrać bo płacze ze go brzuszek boli biegunke ma od wczoraj..dzwonili ze złobka zeby go wybrać bo płacze ze go brzuszek boli i juz 2 razy go czysciło..a kurna był szczepiony na rota i guzik to dało...chyba ze to jakies zatrucie..bo nie ma gorączki ani nic innego...po południu wizyta u pediatry..ale jestem pewna że skieruje nas na badania i juz 2 razy go czysciło..a kurna był szczepiony na rota i guzik to dało...chyba ze to jakies zatrucie..bo nie ma gorączki ani nic innego...po południu wizyta u pediatry..ale jestem pewna że skieruje nas na badania  
- 

Kaja juz coraz biżej ale w miarę wszystko mam już poukładane ( to co możliwe na ten moment) wiec juz spokojnie mogę rodzić. Dzis ostatnie wyniki porobiłam także juz na przyjecie do szpitala mam gotowe kiti, magdzia26, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość kiti, magdzia26, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
- 

Selena wrote:Hej 
 Kaja super że z małym ok 
 U nas lipa..nastawiam sie już na pobyt w szpitalu z Kacpim biegunke ma od wczoraj..dzwonili ze złobka zeby go wybrać bo płacze ze go brzuszek boli biegunke ma od wczoraj..dzwonili ze złobka zeby go wybrać bo płacze ze go brzuszek boli i juz 2 razy go czysciło..a kurna był szczepiony na rota i guzik to dało...chyba ze to jakies zatrucie..bo nie ma gorączki ani nic innego...po południu wizyta u pediatry..ale jestem pewna że skieruje nas na badania i juz 2 razy go czysciło..a kurna był szczepiony na rota i guzik to dało...chyba ze to jakies zatrucie..bo nie ma gorączki ani nic innego...po południu wizyta u pediatry..ale jestem pewna że skieruje nas na badania 

Kochana Marceli tez nue miał gorączki przy rota !!!! Mnie mówiła ordynator ze te szczepionki na rota to wielkie G bo jest tyle mutacji ze szczepisz na jedna ,a ich jest kilka i mówiła ze lepiej antyb dziala na dziecko nie szczepione niz po szczepionce i my jak szpital zaliczylismy z rota to był chlopak tez z rota i szczepiony !!!!

- 

Hej dzieki kochane dzieki kochane obyło sie bez szpitala póki co obyło sie bez szpitala póki co niunio jest u babci niunio jest u babci i będziemy tam prawie do końca maja i będziemy tam prawie do końca maja a pani doktor stwierdziła że to kolejny etap wirusa-infekcji który miał poczatek w sobote..Kacpi wtedy miał gorączke i2 razy wymiotował i troche kasłał.. potem było w miare ok i od środy na nowo...dostał lek na biegunke na recepte a pani doktor stwierdziła że to kolejny etap wirusa-infekcji który miał poczatek w sobote..Kacpi wtedy miał gorączke i2 razy wymiotował i troche kasłał.. potem było w miare ok i od środy na nowo...dostał lek na biegunke na recepte ma w miare pić - choć nie chce ma w miare pić - choć nie chce ...  Jeść mu nawet niekazała...i nie wpychać na siłe..ewentualnie biszkopty paluszki i chrupki..ododniony raczej nie jest ...  Jeść mu nawet niekazała...i nie wpychać na siłe..ewentualnie biszkopty paluszki i chrupki..ododniony raczej nie jest bo biega i szaleje bo biega i szaleje tylko ta kupa tylko ta kupa chociaż od południa wczoraj w miare spokój chociaż od południa wczoraj w miare spokój  
- 

My wczoraj intensywny dzień! !!! Bo byliśmy w Gdyni u dr alergolog Pani zleciła testy ,a Marcel aferę skręcił ze popisano i pokluto mu jedna łapkę a chciał dawać drugą hihihi kupa śmiechu miał  okazję zobaczyć dwa helikoptery wojskowe gonił je po plaży myślał ze je dogoni hihi później marina tam u wszystkich wyzebral wejście na jacht hihihi no i udało  my się miał  okazję zobaczyć dwa helikoptery wojskowe gonił je po plaży myślał ze je dogoni hihi później marina tam u wszystkich wyzebral wejście na jacht hihihi no i udało  my się nie muszę pisać ze ja to ledwo na nogach stałam a brzuch to myślał ze wyjdzie i stanie obok hihihi nie muszę pisać ze ja to ledwo na nogach stałam a brzuch to myślał ze wyjdzie i stanie obok hihihi magdzia26, kiti, Fedra lubią tę wiadomość magdzia26, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny

[/link]
[/link]

[/url]
[/url]