plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, doniesiono mi, ze Kaja tu chce nas wyprzedzać Powodzenia, oby wszystko poszlo dobrze a synek pojawił się caly i zdrowy
A Koczek jutro Trzymam juz kciuki.
A mnie tak straszyli szyjką i wczesnym porodem i teraz się okaże, ze dotrwam do końca Moja szyjka sie rozwiera (jest juz na opisze palca, ale jakos w takim stanie 2 tyg wytrzymała. Jutro wizyta, ale wstępnie z doktorkiem umówieni jestesmy na cc w 10.06. lub 13.06. Chyba dzieki położeniu miednicowym i braku parcia główką na szyjkę jeszcze się z małym bujamy
Kiti, gratuluje pozytywnego testu
Pozdrawiam wszystkie serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 11:24
Fedra, sylwia1985, patrycja, magdzia26, AGA 30, kiti, aisa, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
Aż mnie dreszcze przeszły jak czytam jakie akcjie tu.
Dziewczyny powodzenia no i na wieści czekam.
Bez bólu i komplikacji.
Libra A ty informuj na bieżąco jak u ciebie sprawa. To już lada dzień u ciebie też może być.
Ależ fajnie.
U nas wyjazd się udał. Wafel na chorobowym bo miał nokaut na meczu i tydzień w domu siedzi.
Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Tez jestem ciekawa jak tam u Kaji idzie akcja...
-
Aga to mozesz Wafla teraz troche pomeczyc
Ps. Aisa cos czuje ze za niedlugo nie bedziesz sama w tabeli bo wkrotce powiekszy sie grono fasolek ja otworzylam worek na nowy rok i beda sie teraz sypacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 17:12
AGA 30, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja gratulacje ! Dzielna mamuska
-
kiti wrote:Aga to mozesz Wafla teraz troche pomeczyc
Ps. Aisa cos czuje ze za niedlugo nie bedziesz sama w tabeli bo wkrotce powiekszy sie grono fasolek ja otworzylam worek na nowy rok i beda sie teraz sypacpatrycja, kiti, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość