plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Aisko jak nie przejdzie to zamiast do szpitala to do niego na wizyte i czekamy dalej i sie leczymy. Chyba ze cos złego by sue dzialo to bedzie cial nie patrząc na chorobe
W szpitalu dali jej antybiotyki kilka dni i potem kazali rodzić Ale skończyło się cc.
Oby u ciebie samo przeszło szybko. -
A do mnie jutro na długi weekend przyjeżdża koleżanka z belly z wrzesniowych mamusiek i wypuszczamy się z okazji dnia matki na miasto to tak na pocieszenie że dupa wyszła z tego cyklu
Fedra, kiti, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem w wielkim szoku.A jednak sie ZDZIWIŁAM. Sa dwie kreski. Teraz sie zastanawiam jak to bedzie bo przecierz jeszcze karmie nasza Mala. No szokkkk
a-koczek, Kaja, magdzia26, patrycja, aisa, Fedra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 05:12
a-koczek, Kaja, magdzia26, patrycja, aisa, AGA 30, sylwia1985, mala29_, zbikowa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Dziewczyny jestem w wielkim szoku.A jednak sie ZDZIWIŁAM. Sa dwie kreski. Teraz sie zastanawiam jak to bedzie bo przecierz jeszcze karmie nasza Mala. No szokkkk
Jak to jaki szok !!!! Sama radość odstawiasz obywatelka dajesz mm i spokojnie do Porodowki jupiiii -
Dzieki dziewczyny. No fakt prezent na Dzien matki mam
magdzia26, patrycja, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
Koczku, jak zdrówko?
Selena, jak u Ciebie? Mam nadzieję, że nic się nie rozwinęło złego.
Aga, udanego długiego weekendu u rodziny!
Magdzia, lipa że małpa nadciąga. Udanego wypadu na miasto!!
Patrycja, co taka milcząca jesteś?
Sylwia, no to żeby cykl się przedłużył z wiadomych powodów
U nas nie ma dziś święta.
Wczoraj zauważyłam prawą dolną 5kę u Jasia. Myślałam że one później wychodzą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:29
kiti, magdzia26, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Kiti, serdeczne gratulacje
My się nie zdziwiłyśmy za bardzo Kolejny dowód jak to z jednego serduszka jest ciąża
W zdrowej ciąży można cały czas karmić. Zazwyczaj dziecko samo się odstawia w II trym bo zmienia się smak mleka. Jeśli czujesz się na siłach, nie czujesz skurczy podczas karmienia to możesz dalej kp. Pewnie i tak już sporo nowych pokarmów wprowadzasz więc liczba karmień też się może zmniejszać. A jak gorzej będziesz się czuła to mm i tez dobrze będziekiti lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Mi dzis corcia zrobila śniadanko. Milo tak zaczac dzien
Kiti, to ja Cię musze do tabelki wpisać. Teraz juz czy trochę poczekać?
Ps. Teraz musisz napisać jak mąż zareagowałWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:38
kiti, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość