plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Żbiku taki przyrost to ja lubie a moze tak do tabelki hop bo Aiska taka samotna no i Kiti tez by wskoczyła to by było weselej
magdzia26, aisa, Kaja, kiti, patrycja, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Biedne dzieciaki, tak się męczą
U mnie po 48h przyrost z 682 na 1826jest dobrze. Następny update w poniedziałek po wizycie.
I spóźnione życzenia dla wszystkich ostatnich solenizantek :*
Superowy jest!!!patrycja lubi tę wiadomość
-
Fedra jeszcze dwa dni
Zbikowa piekny przyrost.
Biedna Nutka sie meczy,najgorzej jak dziecko cierpi a nie mozna mu pomoc.Straszne sa te reakcje po szczepionkach, Amelia raz tak plakala cala noc ze i mi sie chcialo ryczec razem z nia. -
magdzia26 wrote:Fedra jak pójdziesz do lekarza to Ci powie że to "normalne" po szczepionce chociaż wg mnie normalne nie jest i Natka powinna mieć to odnotowane w książeczce i powinno być to zgłoszone do sanepidu...każde dziecko ma swoją tolerancję syfu który jest w szczepionkach bo niestety poza tym co powinno tam być jest mnóstwo dziadostwa (konserwantów i aluminium)... widocznie Natki tolerancja się skończyła i niestety przy następnych szczepionkach może być podobnie albo gorzej
magdzia Wy szczepicie czy nie ? -
zbikowa wrote:Wstrzymajmy się z tą tabelką. Aisa i tak musi czekać aż babcia dojedzie, wiec nam nie ucieknie z tabelki a do tego czasu i u mnie bedzie cos wiadomo
Będzie dobrze ,a tabelka mam nie uciekniezbikowa lubi tę wiadomość
-
Dobry
Dzis noc była lepsza nawet troche spałyśmy nie było goraczki ale był lekki płacz
W nocy biegunki nie było a rano zrobiła juz w bardziej zwartej konsystencji przynajmniej nie wylewało sie z pieluchy, ale mam dziwne wrażenie że ma katar i lekki kaszel sie zaczyna...
Rece mi opadną ale przynajmniej jestem ciut wyspana wiec ide robic kawe troche sie ogarne i lecę w miasto z Młoda bo sporo rzeczy do ogarnięcia w tym odbiór prezentu na dzień taty17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Żbik, fajny suwaczek Chyba podobają Ci się bociany tak jak i mi, teraz mam i z Jasiem też bociana miałam.
Tylko ciekawe czy nie będziesz musiała zmienić ilości dzieci, które ten bocian tam niesie
Kiti, jutro skok do tabelki o której wizyta?
Fedra, a może już jakaś infekcja siedziała w Natce i stąd taka reakcja organizmu? W każdym razie dobrze, że już gorączki nie ma i kupa lepsza. Oby się żadne przeziębienie nie rozwinęło!!
Magdzia, a jak u Was to choróbsko, idzie sobie juz?
Koczek, Kaja-meldować jak Wasze chłopaki malutkie się mająkiti, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aisa wizyta na 12.30, chyba bedzie maly stresik
\aaaa jak remonty u was juz ukonczone??
tez jestem ciekawa jak sie miewaja male chlopaki
aisa lubi tę wiadomość
-
spac mi sie chce non stop, dobrze ze z mala popołudniu moge sobie podrzemac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 11:42
zbikowa, Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Uprzejmie donoszę nie mamy juz biegunki
Kupiłam tez w koncu dziecku sandałki
W sumie dzień udamy mozna oglądać mecz choc jak na razie mnie wkurzają...zbikowa, AGA 30, aisa, magdzia26, patrycja, sylwia1985, kiti, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, super że po biegunce nie ma śladu i buciki kupione
Kiti, czekamy na wieści z wizyty
Aga, o której Twoje podglądanie rosnących pięknie jajek?
Magdzia, to oby choróbsko już sobie poszło w tempie ekspresowym!!
Pati, krzaki okupujesz?
Selena, jak Kacpi?
Kiti, remonty wciąż trwają. Już tylko mąż ogarnia a że jeszcze praca dochodzi to idzie jak idzie czy nie ekspresemmagdzia26, patrycja, Fedra, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość