plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Witajcie dawno niewidziane twarze (awatary
Napiszcie co u Was chociaż, niekoniecznie w temacie branżowym ale tak ogólnie.
Kaja, fajnie że mąż ma jeszcze trochę wolnego. Ten najtrudniejszy czas będzie juz za Wami, potem z górki
Magdzia, jak Niko i Ty po antybiotyku? Małż się ogarnął choć trochę?patrycja, magdzia26, kiti, Kaja, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie, a szczególnie te które dawno tu nie były
Kaja to mąż jeszcze 4 tygodnie z wami będzie, kupa czasu To zdążysz dobrze wszystko zorganizować
Aisko twój suwak mówi, ze ciąża donoszona i pyta czy walizka spakowana ?
A co do walizek ostatnio czytałam wyznanie na fb, o mężu, któremu żona bardzo przypominała, żeby nie zapomniał zabrać walizek do szpitala jak poród się rozpocznie i kiedy żona ogłosiła alarm mąż walizki do samochodu i szybko do szpitala, krzyczy już od wejścia, że jego żona zaczęła rodzić, a lekarz się spytał gdzie ona jest, biedak ze stresu zapomniał zabrać żony
No właśnie magdzia jak tam u was sytuacja ? Choroba już pożegnana ?
Kiti a ty kiedy wizytę masz, bo już zapomniałam ?
Zbikowa trzymam mocno kciuki za wysoką betę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 10:01
aisa, magdzia26, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej poniedziałkowo.
U mnie nic ciekawego się nie dzieje, także nawet nie wiem o czym miałabym napisać. Czekam na piątek i wolne, bo teraz w pracy byłam.
Aisa kurczy ci się ten suwak szybkoaisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Suwak to taki straszak tylko, nie rodzę przed 29.06
Torba jeszcze w szafie, ale dziś wyciągnę do wietrzenia może
Dużo pakować nie muszę, tylko ciuszki dla dziecka i dla siebie na wyjście, jakieś klapki, telefon i ładowarkę (to najważniejsze i dowód. No i w sumie tyle, więc za długo z tym mi sie nie zejdzie
Gocha, wciąż ta sama praca? Trochę lepiej się tam zrobiło czy wciąż zasuw? -
Magdzia super ze małżonek się troche ogarnął.
Patrycja wizyte mam w piatek, coraz blizej.
Aisa torba wywietrzona ? alez to zlecialo
Milo czytać dawno niewidzane osoby. zapraszamy czesciejmagdzia26, patrycja, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
uprzejmie donoszę, że beta 682,9 a wizyta w następny poniedziałek. i że mój mąż jest bardzo zadowolony z liftingu mojego biustu który urósł w kosmos. to tyle z nowości
magdzia26, kiti, patrycja, AGA 30, a-koczek, Kaja, aisa, plemniczka, Fedra, sylwia1985, gocha04, Ruciaa, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:uprzejmie donoszę, że beta 682,9 a wizyta w następny poniedziałek. i że mój mąż jest bardzo zadowolony z liftingu mojego biustu który urósł w kosmos. to tyle z nowości
CUDOWNIE!!!zbikowa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:uprzejmie donoszę, że beta 682,9 a wizyta w następny poniedziałek. i że mój mąż jest bardzo zadowolony z liftingu mojego biustu który urósł w kosmos. to tyle z nowości
To jak cycki wystrzelily teraz niech zdrowo i kolorowo brzuch wystrzeli i aż do porodu !!!!!!zbikowa lubi tę wiadomość
-
Super wiesci zbikowq to trzymam teraz kciuki za pierwsse forumowo-plemniczkowe blizniaki.
-
a-koczek wrote:Aisko co do pakowania to ja ciągle coś dorzucałam i na koniec okazało się ze za mało miałam wszystkiego bo pobyt trochę mi się wydluzyl
Najważniejszy będzie telefon i ładowarkaAGA 30, patrycja, magdzia26 lubią tę wiadomość