plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia zdrówka dla ciebie i Niko, oby szybko choróbsko przeszło :*
A z mężem mam nadzieję, że się ułoży, pamiętaj nie ma związków idealnych, ja czasem też zastanawiam się nad moim małżeństwem, ale kiedy te złe chwile mijają wiem, że kocham tego mojego głupka jak nikogo na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 11:25
AGA 30, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Dziewczyny,
Wchodzę tu od marca 2013 i zawsze chciałam to powiedzieć
Będziecie Ciociami!
Pojawiła się druga nieśmiała kreska!
Na betę dziś nie zdążyłam, pójdę w poniedziałek.Fedra, Selena, kiti, zbikowa, aisa, patrycja, Ruciaa, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny,
Będziecie Ciociami!
Na betę dziś nie zdążyłam, pójdę w poniedziałek.
Nadal trzymam kciuki za wysoka betęSelena, zbikowa, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Dziewczyny,
Będziecie Ciociami!
Krzyczę i piszczę A łzy z radości mi w oczach stoją.
Jak ja kocham takie nowiny.
Gratulacje kochana. Cholera Ależ się cieszę.Selena, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Zacznę od najważniejszego: GRATULACJE ŻBIKUŚ, TO DZIĘKIM MOIM KCIUKOM!!!!!
Ale się cieszę! Oby beta była wysokaśna!!!
Uściski dla Was wszystkich, dziewoje!
:* :* :*zbikowa, Selena, Selena, aisa, magdzia26, patrycja, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Żbix, widzę że nawet z tego wszystkiego eksmitowałaś kota ze swojego awatara! Dzieję się
Jak się czują świeżo upieczone mamuśki???? Liberkę podpytam na FB, bo chyba już tu nie wpada..
Aisko, widzę, że i Ty się lada dzień rozpakujesz
Czy mogłabym poprosić o wklejenie aktualnej tabelki? Pliiis... Bo mam duże tyły.aisa, magdzia26, magdzia26, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny,
Będziecie Ciociami!
Paszczak mi się cieszy i banan z twarzy nie schodzi
Gratulacje Żbiksson :* :* :* :*zbikowa lubi tę wiadomość
-
Się robi Mauyś
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala … ……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja… …...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś .. ….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek.. . 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża… …. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......33lata...........synuś Heniu… … 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola… ……. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek… …15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś… ……..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś… …..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś… …24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia… …...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat(27)..........synuś Kacperek .. ..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek ... ....14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat(30).........córcia Kornelcia .. ..14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lata(25)...........córcia Izunia.... …...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat(31)..........córcia Madzia ...... 13.02.2014....wielkopolskie
Kaja.......................7......33 lata(34)……..synuś Marcelek .... …... 24.04.2014....pomorskie
Aisa…………..…....7 .…29lat(30)…….synuś Jaś.......… ….....08.05.2014.....Szwecja
Muska....................11…..32lata......córcia Emilka... ..... 14.08.2014 ...dolnośląskie
Dodi.......................7......30lat.......córcia Amelka ........ 1.09.2014.......śląskie
Magdzia26.............6......28lat............synuś Nikoś .......... 2.10.2014 ....mazowieckie
Sylwia1985 ...........18....30lat(31) ………synuś Nikuś ....... 13.10.2014 ...podkarpackie
Anka_a..................9.....29lat..........synuś Julek ..... 18.10.2014.....śląskie
Fedra........... 68/18/11... 30lat(31).....córcia Natalka ..... 23.01.2015...małopolskie
Aga30............ ok.5 lat.... 32lata(33).....synuś Marcelek ...... 16.05.2015...opolskie
Kiti.....................19......... 27 lat........ córcia Amelka .... 11.09.2015.....Niemcy
Kaja.......................3.........34lata........synek Kajtuś ....30.05.2016........pomorskie
A-koczek...............37.............34lata.......... synek Julek ....31.05.2016..... war-maz.
Aisa........................3..........31lat.........FASOLINKA .......... Szwecja... (03.07.2016)
Fedra..........4.........31lat....... @ 7.06 NIE PRZYJDZIE!!!!! ........ małopolskie
Magdzia26.........4..............28lat..........@ 24.06.............. NIE PRZYJDZIE!!!.......mazowieckie
Sylwia1985................11..........31lat........@ 26.06 ............NIE PRZYJDZIE......podkarpackie
Karoam...............5......30lat……... @ NIE PRZYJDZIE!!!.......... Anglia
Aga30............... 1.......... [email protected] PRZYJDZIE!!!!...opolskie
Gocha04..............47.........30lat....@ .....ZAKAZ WSTĘPU-NIE PRZYJDZIE!!!!!!......mazowieckie
Beata.............................32lat.........NIE PRZYJDZIE!!!.............mazowieckie...
Jest jeszcze Kiti i Żbik w fasolowych, ale nie wpisane (wpisywać już czy czekawszy na potwierdzenie gina?
No i Libra z Tymusiem :* (może wskoczysz Libretto do tabelki? )mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aisko, widzę, że i Ty się lada dzień rozpakujesz
Ja dopiero po 28.06 się rozpakuje gdyż wtedy nadciągnie moja mama by zostać z Jasiem na czas porodu i jeszcze trochę z nami zostanie. Nie wróżyć mi inaczej bo myszy naślę Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie prośby
Byłam dziś u położnej, wszystko w normie, żelazo poszło pięknie w górę, serducho ładnie stukało Za 2 tygodnie ostatnia wizyta i ma mi pomierzyć w jakiś sposób brzuch i określić prawdopodobną wagę maleństwa przy porodzie. O takie cosie się tutaj stosujemauysia, magdzia26, patrycja, AGA 30, kiti, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ja to jestem ślepa Mówię, że Libra nie odwiedza Ovufriend, a parę postów wyżej jest jej post
magdzia26, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mauysiu, jak tam praca na własny rachunek? Nie szukasz czegoś "etatowego"?
Libra, jesteście już w domu? Jak się Tymuś sprawuje? No i zmienić musisz suwaka
Magdzia, na pewno to ten facet, z którym chcesz być i mieć więcej dzieci ale może ostatnio za dużo spadło Wam na głowę, za mało rozmów a za dużo kłótni... Na pewno wkrótce wszystko wróci do normy
Zdrówka dla Ciebie i Niko!!!
Ps. Już przejrzałam Twój plan, czaisz się na mojego suwaka bo on jest dziewczynkowy a Wy chcecie zmajstrować dziewuszkęmagdzia26, kiti, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Asiu bardzo chciałabym żeby tak było jak piszesz niestety raczej się nie zapowiada dzisiaj pół dnia przeryczalam...zero wsparcia z jego strony...a mnie traktuje jak powietrze
No oby się ogarnął!!! Nic mądrego nie doradzę bo to trudno przez neta, ale zawsze rozmowa i wywalenie kawy na ławę powinno coś pomóc. Powodzenia! I trzymam kciuki! :*magdzia26 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Mauysiu, jak tam praca na własny rachunek? Nie szukasz czegoś "etatowego"?
Nieee, bynajmniej. Na razie taka forma mi bardzo pasuje - nie będę myśleć o niczym innym dopóki młodzi nie przestaną co chwilę chorować, bo już widzę, jaki pracodawca byłby zadowolony Niby miałabym prawo brać opiekę itp. ale wiadomo jakie są realia A tak to mogę spokojnie zostać z chorą młodzieżą w domu, a nadrobić wieczorem/w nocy (co akurat jest słabe, ale jak nie ma innego wyjścia...). Nie wspominając, że czasem - jak akurat nie mam zleceń - bezkarnie mogę poleniuchować w domu, pójść sobie do kina w ciągu dnia itp
Fajnie Aisko, że u dziubasa w Twoim brzuchu wszystko OK! A wcześniej napisałam, że "lada dzień", bo w skali 9 miechów te trzy tygodnie miną jak z bicza strzelił
Magdziu, mam nadzieję, że Twój M przejrzy na oczy i przestanie głupio się zachowywać!
--
A jak tam dziewuszki - gotowe na Euro??magdzia26, aisa, patrycja, AGA 30, Ruciaa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość