plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja, fajnie że mąż jest w domu. Potem z Marcelem i Kajtkiem lekko pewnie nie będzie, ale cóż poradzić, dasz radę Matka
Koczek, super że jest szansa na jutrzejsze wyjścieOby się udało!
U Ciebie córa już trochę może pomoże, na pewno dasz radę ogarnąć i będzie super!kiti lubi tę wiadomość
-
Koczku, masz już dużą córcię, ona na pewno pomoże Ci w wielu kwestiach. Zobaczysz, że stanie się dla Julka drugą matką. Tak jest przynajmniej u mnie. Kinia bardzo dużo mi pomagała od samego początku, teraz nawet sama z siebie wiele rzeczy robi przy Leonie. Kąpie go, przebiera, wysadza na nocnik, karmi.
Gorzej u Kai, gdzie ma małego Marcela i ogarnięcie takich brzdąców to nie lada wyzwanie, ale wierzę, że dacie sobie świetnie radęhttps://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Mam nadzieje narazie pod moja nieobecnosc zajmuje sie psem. Nawet o 5 rano wstaje zeby go wuprowadzic. Codziennie dzwoni i pyta sie czy maly spi je itp. Jak przyjedzie do mnie to nikomu nie da go dotknac. Mam nadzieje ze szybko jej sie to nie znudzi
Ruciaa, Fedra, aisa, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Koczku, na pewno się córce nie znudzi opieka nad młodszym bratem.
Oby dziś udało się wyjść do domu
Kaja, a no będzie, aż strach się bać co to będzieJuz się przyzwyczaiłam do przespanych nocy a tu znów pobudki będą. Ale będzie fajnie
U nas ciepło od rana znów. Gorący dzień chyba będzie.
Wczoraj małż przywiózł piasek, wcześniej zrobił piaskownice więc dziś inauguracja piaskownicy nastąpipatrycja, Kaja, magdzia26, kiti, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dobry
Koczku i jak wiadomo czy wychodzicie dziś do domu ? A córka na pewno będzie pomagać
Kaja dobrze, że na razie mąż jest, ale myślę, że i sama sobie poradzisz, kobiety przecież muszą wszystko ogarnąć
Magdzia mam nadzieję, że choroba się dalej nie rozwinęła
Aisko piaskownica fajna sprawa, często dzieci potrafią spędzać w niej długie godziny
magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Koczus super
ja byłam u dentysty przeżyłam
ale czeka mnie leczenie 8 zębów
ehhh uroki ciąży i kp...dzisiaj jeden poszedł na pierwszy ogień a następna wizyta 3 na raz...żeby szybciej poszło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 19:25
-
magdzia jak dobry dentysta to na pewno nie bedzzie bolalo, a tym bardziej jak przystojny to juz wogóle
patrycja wielki dzien coraz blizej, kiedy ruszacie w pl?magdzia26 lubi tę wiadomość