plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja co do kp to miałam mega problem i teraz pewnie było by tak samo gdyby nie saszetki z Prenatalu mega mi pomagają no nie na karmie tym syna ale najważniejsze ze jest i się pokazuje !!!!!
aisa, patrycja, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Kaja, zmień suwaka
Fajnie że laktacja się rozkręca. Dojarką tyle nie udoisz co Młodym więc sytaraj się przystawiać Kajtka jak najczęściej, a później laktator. Na pewno z dnia na dzień będzie lepiej szło
Koczek, zmień suwaka
I w ogóle oddawać SuwakiJuż Kiti jeden przygarnęła
Teraz kolejna proszę brać
Ja niedługo też swojego oddam
Kiti, a Tobie jaki ładny suwaczek przybył
patrycja, kiti, Selena, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja 9:15 bylam juz na bloku 9:40 Juliusz byl juz zemna na tym swiecie . W porownaniu do corki to taka kruszyna. Wazyl 3390 54 cm. Po cesarce na nastepny dzoen czulam sie rewelacyjnie. Dopiero kolejnego dnia zrobil mi sie krwiak wiec pojawił sie mega bol. Obecnie jest juz dobrze
kiti, AGA 30, Kaja, patrycja, Selena, Ruciaa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aha na belli na czerwcowy gdzie jestem chyba 1czerwca mąż odebrał poród w domu bo nie zdążyli do szpitala po przyjeździe Karetka przywiozła ich do szpitala Natalka dostała 10/10 i wszystko jest ok!!!!
AGA 30, magdzia26, kiti, zbikowa, Selena, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Kaja, jak napisałaś o tym porodzie w domu, to od razu w głowie mam moją teściową, która sama samiusieńka urodziła mojego męża właśnie w domu, sama odcięła pępowinę.
Fajnie, że poród przebiegł w miarę bezboleśnie, i dobrze, że jesteście już w domku
Koczku, obyście również niedługo wyszli do domku.W domu najlepiej.
Pochwale się, że Leon w ciągu tygodnia obcykał nocnik do perfekcji, sam woła siku, nawet nie muszę się goi pytać czy mu się chce, tylko nie potrafi wołać kupy, więc jak woła siku na dworze, i wystawiam mu sprzęt na wierzch, to kupa idzie w majtkiMuszę zakupić dzisiaj nocnik na podwórko, żeby nie latać z jednym wszędzie.
Miłego dzionka.kiti, patrycja, aisa, Kaja, magdzia26, AGA 30, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Kaja super ze cycki odpalily. Jak maluszek?
Rucia brawa dla Leo.
Aisa chyba wyslalas troche ciepla do nas bo w koncu slonko od rana. A suwaka zalozylam, co prawda jescze nie potwierdzone ale sobie mmysle przynajmniej popatrze sobiepatrycja, aisa, magdzia26, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hejo
Rucia zdolne te twoje dzieckoBrawo
Tak potwierdzam, że u nas słonecznie, zrobiłabym pranie, ale mąż wczoraj sobie trochę popił i wywalił się, po drodze myśląc, że stojak do prania go utrzyma
Miłego dniaaisa, Kaja, Selena, magdzia26, Ruciaa, AGA 30, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia, brawo dla Leo!! Zuch chłopak
Faktycznie trochę oddałam bo tu juz nie upał a do Was przyszło trochę ciepła, fajnie
Kiti, suwaczek męski widzę. Takie masz przeczucia? Poza tym chyba tak być musi bo przejęłaś suwak od Koczka a tam chłopak jest
Patrycja, no to mąż już wie że go stojak nie utrzyma
Kaja, wesoła noc była
Koczek, kiedy wychodzicie do domu? A może już Was puścili?Ruciaa, patrycja, AGA 30, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry a u nas od wczoraj ochlodzenie niby jest słońce ale wiatr zimny strasznie
a ja się jeszcze chyba klima zalatwilam cała sobotę i niedzielę gardło mnie strasznie bolało teraz mam kaszel
a z pozytywnych wiadomości kupiłam sobie zamrazarke 311 litrów
będę miała w końcu gdzie mrozic truskawki duuuuzzooo truskawek
kiti, aisa, patrycja, Kaja, Selena, Selena, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Kaja to miałaś nocne przygody
Aisa hmm tak jakoś wyszło, fajnie by było jakby był chłopak ale może być i dziewczynka, byle zdrowe) małż stwierdzil ze jak nie bedzie teraz syn to bedzie probwal jeszcze razaisa, patrycja, magdzia26, mala29_, Selena, Selena, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
no to sie pochwaliłam pogodą to idzie burza ehhh...