plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ja chyba w końcu definitywnie pozegnalam się z @ na najbliższy miesiąc bo jeszcze wczoraj mnie meczyla test ovu na razie negatywny więc bez spinki zabieramy się do pracy
aisa, patrycja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Poza tym wczoraj w naszym domku zaczęli robić tynki później posadzki i to co najprzyjemniejsze to wykończenia zastanawiam się jak urządzić pokój Niko wiem jedno uwielbia piłki i baloniki...Myslalam o pokoju w stylu piłkarskim żeby chociaż przez najbliższe 8 lat nie trzeba go było zmieniać bo baloniki za chwile będą za dziecinne...tylko nie mam konkretnego pomysłu jak to zrobić
-
Magdzia, podstawy pokoju zrób normalnie. Później wystrojem poszalejesz. Łóżko z motywem piłkarza fajne widziałam ostatnio. Do tego są takie fajne pufki miękkie do siedzenia jak piłka (znajoma ma). Można by tapetę dać ale chyba lepsze będą naklejki ścienne. No i dywanik też może być z takim motywem.
Tak podziałać żeby w razie czego wiele nie trzeba było zmieniać.kiti, magdzia26, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja jestem za praktyczna wiec nie podpowiem moje dziecko ma meble dorosłe w pokoju ściany w jednym kolorze jedynie dodatki w postaci misiów i mata na podłodze mówią że to pokój dziecięcy nic zmieniac nie musze jedynie dodatki na bardziej "dorosłe"17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ehh a u Nas rano było nawet nawet a od południa leje dramat pogoda i znowu kiszenie w domu...
Mała a Ty nie jesteś jakaś osłabiona może jakieś witaminki nie bierze Cie coś?
Fredziu raczej nie tylko ostatnimi czasy mam sporo zmartwien i przemyslen moze dlatego albo dlatego ze mam do pracy na rano i musze wstawac po 4:00W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dobry.
Libra pewnie już tuli synka. Pół godziny temu wiadomość dostałam że już w trakcie.
Aż płakać się chce ze szczęścia.
Oby poszło wszytko dobrze. -
Sa wiadomosci. Ludziska sluchajcie : jest swiat przyszedl o 10:43 Tymoteusz waga 3360g dl.55 10pk. Tak wiec Tymus wita wszystkie ovu ciotki po tej stronie
AGA 30, magdzia26, aisa, patrycja, sylwia1985, Fedra, kiti, Ruciaa, Foto_Anna, Selena, maja2024 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke