plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra, już w ten czwartek albo piątek? Miało być jeszcze za tydzień a to już? Daj znać kiedy i co to będziemy trzymać kciuki i czekać na info o pojawieniu się Tymusia po jasnej stronie brzucha
Tydzień porodów się trafił jak nic
Aga, może tylko wyniki jakieś takie kiepskie wyszły Waflowi a jeszcze wątroba się całkiem dobrze trzyma. Zobaczymy po lekarzu. Daj znać!
Sylwia, poobserwuj śluz i swój organizm, nic to nie kosztuje a efekty mogą być lepsze dzięki temu. No i więcej tarmoszenia życzę To jednak podstawa sukcesu
Magdzia dobrze gada, trzeba brać się do pracy a efekty będą Przyjemnego tarmoszenia Magdzia
Kiti, melduj się z DeSelena, Selena, Fedra, magdzia26, kiti, zbikowa, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Selena, fajnie że po lekarzu ok i nic złego się nie dzieje
Na pewno Kacpi będzie zadowolony po imprezie w żłobku
Też stawiam na pulpety
Ja soli prawie nie używam. Jaśkowi nie soliłam, wyciągałam wcześniej np ziemniaki jak się gotowały i potem kilka razy zapominałam i nam posolić. I tak jakoś już wyszło, że teraz bardzo rzadko coś solę.
W sumie dla mnie to teraz dobrze bo sól zatrzymuje wodę w organizmie a puchnięcia mi nie trzeba obecnie...
Botwinka mniam mniam
A my dziś jedliśmy rzodkiewkę z naszego ogródkapatrycja, Selena, Fedra, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
-
Selena, spóźnione życzenia urodzinowe!!!
To prostowanie brzmi całkiem fajnie. A jeśli ścinać to faktycznie stopniowo próbuj Będziesz sprawdzać w jakiej długości Ci najlepiej i najwygodniej
Żbiksson nasz "zaraz" ma transfer Zaczynamy trzymanie kciukasów!!!!!patrycja, Selena, Selena, Fedra, magdzia26, kiti, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Ciekawe jak się czuje Żbiczek po transferze
Aga leki pobierze ten Twoj chłop i bedzie żyć
Selenko spóźnione najlepszego :*
A mnie z tych emocji brzuch boli jak na @ masakramagdzia26 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena wszystkiego dobrego po urodzinach
Ja dzień dziecka ogłaszam za udany, oba zarodki trafiły tam gdzie powinny, teraz leżę i mam dużo odpoczywać. za dwa tygodnie się okaże co z tego wyszłoSelena, Libra, aisa, Fedra, magdzia26, patrycja, kiti, AGA 30, Ruciaa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Selena wszystkiego dobrego po urodzinach
Ja dzień dziecka ogłaszam za udany, oba zarodki trafiły tam gdzie powinny, teraz leżę i mam dużo odpoczywać. za dwa tygodnie się okaże co z tego wyszło
Dziękuje Żbiczku
No to teraz trzymamy kciuki żebyś za 2 tygodnie miała dla nas pozytywne wieśćimagdzia26 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Selena wszystkiego dobrego po urodzinach
Ja dzień dziecka ogłaszam za udany, oba zarodki trafiły tam gdzie powinny, teraz leżę i mam dużo odpoczywać. za dwa tygodnie się okaże co z tego wyszło
W każdym razie lerz odpoczywaj a My trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 14:18
aisa, Selena, magdzia26, zbikowa, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aga, chłop trochę na diecie pobędzie i bez alko to w sumie fajnie Choć tej diety to pewnie Ty będziesz musiała pilnować... Będzie jadł zupy które Marcel wcina i będzie git
Pewnie nas Żbik trochę naciąga z tymi 2 tygodniami żebyśmy się smęciły za wcześnie czy już test robiłaFedra, Selena, magdzia26, patrycja, zbikowa, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
nie naciągam nic! i serio, tak mi powiedzieli w klinice. ale przed przyszłym piątkiem i tak nie zrobie, bo bede czekać aż wrócę do domu ze szkolenia, zeby przeżyć ten moment z Pięknym, a tak nie u siebie to dziwnie.
aisa, Selena, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Zbikowa dobrze że wszystko poszło tak jak się należy, będę trzymać kciuki przez te dwa tygodnie
A my z mężem termin do kliniki mamy 14.09 chcieliśmy wcześniej, ale powiedzieli, ze do tego czasu mamy się jeszcze dobrze zastanowić i już jak tam pojedziemy to się wszystko zacznie.