plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej tam laseczki kupe lat mnie tu nie bylo i widze ze posypaly sie fasolinki wam troche. Pokazcie tabelke jak wyglada bo pewnie pelna jest fasole. Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna .Za testujace trzymam mocno kciuki &&&&&
Fedra, magdzia26, kiti, aisa, patrycja, AGA 30, sylwia1985 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
koczek gratuluję, ale fajnie ze masz juz maluszka przy sobie
Libra toc to juz, kiedy to zlecialo.
Zbikowa trzymam mocno kciuki za maluszki, niech sie ladnie zadomowia.
Mala fajnie ze zagladlas do nas, pisz co u ciebie slychac?
my juz w de, droga sszybko zleciala bo zmienialismy sie z m za kółkiem. teraz próbuje ogarnac troche mieszkanko, rozpakowac sie ale mam malego pomocnika i dzieki temu jeszcze wiekszy bałaganaisa, patrycja, Fedra, mala29_, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala … ……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja… …...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś .. ….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek.. . 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża… …. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......33lata...........synuś Heniu… … 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola… ……. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek… …15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś… ……..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś… …..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś… …24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia… …...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....25lat(27)..........synuś Kacperek .. ..18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek ... ....14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat(30).........córcia Kornelcia .. ..14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....23lata(25)...........córcia Izunia.... …...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......29lat(31)..........córcia Madzia ...... 13.02.2014....wielkopolskie
Kaja.......................7......33 lata(34)……..synuś Marcelek .... …... 24.04.2014....pomorskie
Aisa…………..…....7 .…29lat(30)…….synuś Jaś.......… ….....08.05.2014.....Szwecja
Muska....................11…..32lata......córcia Emilka... ..... 14.08.2014 ...dolnośląskie
Dodi.......................7......30lat.......córcia Amelka ........ 1.09.2014.......śląskie
Magdzia26.............6......28lat............synuś Nikoś .......... 2.10.2014 ....mazowieckie
Sylwia1985 ...........18....30lat(31) ………synuś Nikuś ....... 13.10.2014 ...podkarpackie
Anka_a..................9.....29lat..........synuś Julek ..... 18.10.2014.....śląskie
Fedra........... 68/18/11... 30lat(31).....córcia Natalka ..... 23.01.2015...małopolskie
Aga30............ ok.5 lat.... 32lata(33).....synuś Marcelek ...... 16.05.2015...opolskie
Kiti.....................19......... 27 lat........ córcia Amelka .... 11.09.2015.....Niemcy
Kaja.......................3.........34lata........synek Kajtuś ....30.05.2016........pomorskie
A-koczek...............37.............34lata.......... synek Julek ....31.05.2016..... war-maz.
Aisa........................3..........31lat.........FASOLINKA .......... Szwecja... (03.07.2016)
Fedra..........4.........31lat....... @ 7.06 NIE PRZYJDZIE!!!!! ........ małopolskie
Magdzia26.........4..............28lat..........@ 24.06.............. NIE PRZYJDZIE!!!.......mazowieckie
Sylwia1985................11..........31lat........@ 26.06 ............NIE PRZYJDZIE......podkarpackie
Karoam...............5......30lat……... @ NIE PRZYJDZIE!!!.......... Anglia
Aga30............... 1.......... [email protected] PRZYJDZIE!!!!...opolskie
Gocha04..............47.........30lat....@ .....ZAKAZ WSTĘPU-NIE PRZYJDZIE!!!!!!......mazowieckie
Beata.............................32lat.........NIE PRZYJDZIE!!!.............mazowieckie...Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Hej Mała, miło Cię widzieć
Specjalnie dla Ciebie tabelka... No i w sumie potrzebna była aktualizacja bo Koczek wskoczyła na wyższy level.
Kiti, nie ma to jak mały pomocnik
Kiedy do gina i wpis do tabelki?
Wszędzie o burzach w Pl mówią i nawałnicach a u nas upał straszliwy, deszcze nie padał już bardzo długo, susza okropna...
Z okazji Dnia Dziecka Jaś rozpoczął sezon basenowy, obcięliśmy Mu włosy i zajadamy się pizzą Jak Dzień Dziecka to Dzień Dzieckapatrycja, Fedra, mala29_, kiti, magdzia26, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
kiki u mnie hmmm jak tu powiedziec nic sie nie zmienilo od tamtej pory co ostatnio posalam a bardziej bym powiedziala ze sie spiepszelo ale o tym niechcem i jakos nie mam sily pisac, a z takich dobrych niusow to wkoncu udalo mi sie zmienic prace i od kwietnia jestem na stalej umowie. Praca fajna i sie nie narobie tyle co w popszedniej
zbiczku tszymam mocno kciuki by dwie male ktuszynki uwily sobie w tobie gniazdko
A Lubra zlecialo szybko. W piatek ma planowana cc okolo godziny 11 jesli nic sie nie wydazy to o 13 bedzie juz z malym Tymusiem na saliFedra, patrycja, kiti, aisa lubią tę wiadomość
Fedra wrote:A moja Mała z okazji Dnia Dziecka zrobiła pierwsze siku na nocnik i sama zawołała siii
Brawo dla Tusi zuch dziewczyna i gratulacje dla mamusi ze ma tak zdolna corunieFedra lubi tę wiadomość
Mala to fajnie ze jestes teraz zadowolona z pracy
Fedra super ze Tusia zawoalal sama. Amelia tez juz ochrzcila nowy nocnik tzn. była juz pierwsza kupka, ale puki co sadzam ja jak slysze ze bedzie cos robiła.
Aisa to udany dzien dziecka macie a co do wizyty to troche musze jeszcze poczekac bo uadlo mi sie zapisac dopiero na 17 czerwca ale bede zagladac czy nie zwolnil sie im jakis termin zeby sie wcisnac wczesniej.
moja pomocnica wlanie wylala mi picieFedra lubi tę wiadomość
-
patrycja z polski mamy ok 1200 km wiec troche jest...
-
Mała, gratuluje nowej fajniejszej pracy
Czemu u Libry tydzień wcześniej jednak cc? W suwaczku ostatnio jak patrzyłam miała nawet że 10.06 poród..
Fedra, sympatyczny prezent Młoda zrobiła w postaci sika
My nie sadzaliśmy wcześniej na nocnik. Z grubej rury ostatnio poszło bo jak jest tak gorąco to bez pieluchy zaczął chodzić, przez kilka dni pytałam czy chce i siadał. A teraz jest tekst "mama siusiu" i lecimy Potem wspólne wylanie do dorosłego kibelka, spuszczenie wody i zrobienie pa pa
Bardzo polecam książeczkę "Nocnik nad nocnikami". Jasiek robi tak jak Bolek. Jest też wersja dla dziewczynek.
U nas ta metoda się sprawdza póki co.kiti, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Mała, gratuluje nowej fajniejszej pracy
Czemu u Libry tydzień wcześniej jednak cc? W suwaczku ostatnio jak patrzyłam miała nawet że 10.06 poród..
Fedra, sympatyczny prezent Młoda zrobiła w postaci sika
My nie sadzaliśmy wcześniej na nocnik. Z grubej rury ostatnio poszło bo jak jest tak gorąco to bez pieluchy zaczął chodzić, przez kilka dni pytałam czy chce i siadał. A teraz jest tekst "mama siusiu" i lecimy Potem wspólne wylanie do dorosłego kibelka, spuszczenie wody i zrobienie pa pa
Bardzo polecam książeczkę "Nocnik nad nocnikami". Jasiek robi tak jak Bolek. Jest też wersja dla dziewczynek.
U nas ta metoda się sprawdza póki co.
Asiu libra ma inaczej bo ostatnio byla na wizycie i ma rozwarcie juz.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke