plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:A zdecydowałaś czy będziesz ścinać czy może chcesz aby ci doradzili u fryzjera ?
patrycja lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:No zobaczę co mi fryzjerka moja powie chciałabym ściąć..może na poczatek nie całkiem na krótko tylko tak stopniowo no i porządnie ścieniować żeby tych włosów mniej na głowie było
Ja jak w tamtym roku poszłam na keratynowe prostowanie włosów to do tej pory mam spokój Po umyciu włosy suszę, trochę wyprostuje i praktycznie cały tydzień mam z głowySelena lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja jak w tamtym roku poszłam na keratynowe prostowanie włosów to do tej pory mam spokój Po umyciu włosy suszę, trochę wyprostuje i praktycznie cały tydzień mam z głowy
-
Selena wrote:a kurna urodziny juz miałam..w piątek...muszę cały rok czekać na nastepne
No popatrz, a ja nawet życzeń ci nie złożyłam. Więc życzę ci teraz wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :* Spóźnione, ale szczere i prosto z serca :*
To na prezent pod choinkęSelena lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:No popatrz, a ja nawet życzeń ci nie złożyłam. Więc życzę ci teraz wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :* Spóźnione, ale szczere i prosto z serca :*
To na prezent pod choinkę
No moze i byc pod choinkę
A znalazlam zestaw w miare tani do domowego zabiegu moze sie skuszę tylko samemu sie troche trzeba pomeczyćpatrycja lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Dziekuje
No moze i byc pod choinkę
A znalazlam zestaw w miare tani do domowego zabiegu moze sie skuszę tylko samemu sie troche trzeba pomeczyć
Najlepiej jak byś znalazła kogoś do pomocy to ułatwi sprawę Bo wiesz samemu to dokładnie się tego nie zrobi tym bardziej z tyłu głowy -
patrycja wrote:Najlepiej jak byś znalazła kogoś do pomocy to ułatwi sprawę Bo wiesz samemu to dokładnie się tego nie zrobi tym bardziej z tyłu głowy
-
patrycja wrote:Wiadomo kwestia wprawy i praktyki
-
Selena wrote:Chyba sie skuszę na ten domowy zabieg czytam opinie i sa bardzo pozytywne a przy mojej długosci włosów to bedzie koszt ok. 60 zł..no chyab że wykonam go po wizycie u fryzjera to wyjdzie jeszcze taniej
Ciekawe czy jest tak samo skuteczny jak u fryzjera. Ale przecież spróbować można tym bardziej, że opinie są pozytywne