plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No zobaczę co mi fryzjerka moja powiepatrycja wrote:A zdecydowałaś czy będziesz ścinać czy może chcesz aby ci doradzili u fryzjera ?
chciałabym ściąć..może na poczatek nie całkiem na krótko tylko tak stopniowo
no i porządnie ścieniować żeby tych włosów mniej na głowie było
patrycja lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:No zobaczę co mi fryzjerka moja powie
chciałabym ściąć..może na poczatek nie całkiem na krótko tylko tak stopniowo
no i porządnie ścieniować żeby tych włosów mniej na głowie było
Ja jak w tamtym roku poszłam na keratynowe prostowanie włosów to do tej pory mam spokój
Po umyciu włosy suszę, trochę wyprostuje i praktycznie cały tydzień mam z głowy
Selena lubi tę wiadomość
-
też bym tak chciałapatrycja wrote:Ja jak w tamtym roku poszłam na keratynowe prostowanie włosów to do tej pory mam spokój
Po umyciu włosy suszę, trochę wyprostuje i praktycznie cały tydzień mam z głowy 
bo mnie to prostowanie juz męczy
teraz np nie prostuje tylko wiaże włosy..nie wyglada to jakos dpobrze ..ale w nosie to mam..tak mi wygodniej
-
Selena wrote:a kurna urodziny juz miałam..w piątek...muszę cały rok czekać na nastepne

No popatrz, a ja nawet życzeń ci nie złożyłam. Więc życzę ci teraz wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :* Spóźnione, ale szczere i prosto z serca :*
To na prezent pod choinkę
Selena lubi tę wiadomość
-
Dziekujepatrycja wrote:No popatrz, a ja nawet życzeń ci nie złożyłam. Więc życzę ci teraz wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :* Spóźnione, ale szczere i prosto z serca :*
To na prezent pod choinkę

No moze i byc pod choinkę
A znalazlam zestaw w miare tani do domowego zabiegu
moze sie skuszę
tylko samemu sie troche trzeba pomeczyć
-
Selena wrote:Dziekuje

No moze i byc pod choinkę
A znalazlam zestaw w miare tani do domowego zabiegu
moze sie skuszę
tylko samemu sie troche trzeba pomeczyć 
Najlepiej jak byś znalazła kogoś do pomocy to ułatwi sprawę
Bo wiesz samemu to dokładnie się tego nie zrobi tym bardziej z tyłu głowy
-
wiempatrycja wrote:Najlepiej jak byś znalazła kogoś do pomocy to ułatwi sprawę
Bo wiesz samemu to dokładnie się tego nie zrobi tym bardziej z tyłu głowy 
mam własnie ten problem przy farbowaniu..ale z każdym kolejnym razem idzie mi coraz lepiej
-
Chyba sie skuszę na ten domowy zabiegpatrycja wrote:Wiadomo kwestia wprawy i praktyki

czytam opinie i sa bardzo pozytywne
a przy mojej długosci włosów to bedzie koszt ok. 60 zł..no chyab że wykonam go po wizycie u fryzjera to wyjdzie jeszcze taniej
-
Selena wrote:Chyba sie skuszę na ten domowy zabieg
czytam opinie i sa bardzo pozytywne
a przy mojej długosci włosów to bedzie koszt ok. 60 zł..no chyab że wykonam go po wizycie u fryzjera to wyjdzie jeszcze taniej 
Ciekawe czy jest tak samo skuteczny jak u fryzjera. Ale przecież spróbować można tym bardziej, że opinie są pozytywne