plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Ciekawe co u Koczków słychać... pewnie już po
Dziewczyny musze sie z Wami tym podzielić, jestescie (nadal, chociaż ostatnio mało się tu udzielam) dla mnie bliższe niz niejedna koleżanka, jutro o 11:20 mam transfer. Jestem podejrzanie spokojna, chociaż generalnie to straszny choleryk ze mnie. Trzymajcie kciuki żeby oba bąble zostały ze mną
I Jaśko będzie i ta w brzuchu też dostanie taki nakaz
No i nie zaszkodzi smarknąć jakimś wirusem ****************************************************************************************************************************************************************
********************************************************************************************************************************************************
Ps. Dwa porody pod rząd a jutro transfer, cudne emocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 17:41
Fedra, patrycja, zbikowa, Selena, kiti lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialam awarie telefonu. Maly przyszedl na swoat o 9 :40 wazul 3390 i ma 54 cm. Ogólnie to je i spi ja jeszcze obolala ale juz mam szkraba przy sobie
Waga nie taka straszna jaką straszyli
Niech Malutki będzie taki spokojny jak do tej pory i da mamie wypocząć, wracaj do sił! :*Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ciekawe co u Koczków słychać... pewnie już po
Dziewczyny musze sie z Wami tym podzielić, jestescie (nadal, chociaż ostatnio mało się tu udzielam) dla mnie bliższe niz niejedna koleżanka, jutro o 11:20 mam transfer. Jestem podejrzanie spokojna, chociaż generalnie to straszny choleryk ze mnie. Trzymajcie kciuki żeby oba bąble zostały ze mną
Powodzenia i dawaj znać jak sprawy się maja.zbikowa, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:Ale przecież po poronieniu hormon się jeszcze utrzymuje w organizmie, więc wczorajszy test też by coś pokazał.
patrycja lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Ciekawe co u Koczków słychać... pewnie już po
Oczywiście kciuki będą a maluchy niech się pięknie zagoszczą na 9 miesiecy :*patrycja, aisa, zbikowa, kiti lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialam awarie telefonu. Maly przyszedl na swoat o 9 :40 wazul 3390 i ma 54 cm. Ogólnie to je i spi ja jeszcze obolala ale juz mam szkraba przy sobie
Kochana odpoczywaj a pozniej fotke poprosimySelena lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ciekawe co u Koczków słychać... pewnie już po
Dziewczyny musze sie z Wami tym podzielić, jestescie (nadal, chociaż ostatnio mało się tu udzielam) dla mnie bliższe niz niejedna koleżanka, jutro o 11:20 mam transfer. Jestem podejrzanie spokojna, chociaż generalnie to straszny choleryk ze mnie. Trzymajcie kciuki żeby oba bąble zostały ze mnąFedra, zbikowa, AGA 30, aisa, magdzia26, kiti, patrycja, Selena, Ruciaa, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aisko widzialam ale nie mialam czasu odpisac
hmmmm tesciowie jak to tesciowie jest tak jak bylo czyli nie za kolorowo no ale przymykam juz uszy na niektore rzeczy - pewnie dostalaby zawalu jakby sie okazalo ze w ciazy jestem
maz mi w miare pomaga - jak mam od 16-20 klientki to on bierze w obroty mlodego albo ida do teciow na dol albo na spacerek- chodzi sobie nadal a to na basen , a to rolki , rower ale poki co spoko moge sobie spokojnie swoje szlagiery poogladac
o drugiego malucha staramy sie na luziku nie licze dni plodnych a ze malo sie tego tam tego to wiadomo prawdopodobienstwo zajscia w ciaze maleje ale poki co nie nakrecam sie bo co ma byc to bedzie ciesze sie ze mam choc Nikosia i ze sie nam udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 22:09