plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:Wiecie, obawiam się że moja @ może wypaść mi w dzień ślubu...
A gdyby nawet postanowiła Cie odwiedzić tego dnia (tfu tfu) to zatkać gadzinę korkiem (tamponem), przeciwbólowca wziąć i do przodu. Nawet gadzina nie zepsuje Ci tego dnia! O!patrycja, Fedra, magdzia26, Selena lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Nie wypadnie stres ja przesunie do przodu
U mnie to tak nie działa Ona zawsze przychodzi w momencie najmniej odpowiednim
I jeśli rzeczywiście tak się zdarzy to coś czuję, że wesele nie będzie już takim pięknym dniem jaki sobie wyobrażam.
Edit: Ale nie ma na razie co się martwić na zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 15:23
-
Wogole wczoraj to się przerazilam bo w piątek pomimo że zaczęły się plamienia zrobiłam testa oczywiście negatyw wyszedł ale tak dla pewności żebym wiedziała czy mogę jakiegoś drinka się napić a wczoraj patrzę na ten test a tam dwie kreski wiem ze po czasie się nie odczytuje ale się wystraszylam bo alko w weekend piłam zrobiłam wczoraj znowu test i wyszedł negatyw...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 15:51
-
magdzia26 wrote:Wogole wczoraj to się przerazilam bo w piątek pomimo że zaczęły się plamienia zrobiłam testa oczywiście negatyw wyszedł ale tak dla pewności żebym wiedziała czy mogę jakiegoś drinka się napić a wczoraj patrzę na ten test a tam dwie kreski wiem ze po czasie się nie odczytuje ale się wystraszylam bo alko w weekend piłam zrobiłam wczoraj znowu test i wyszedł negatyw...
-
magdzia26 wrote:Wogole wczoraj to się przerazilam bo w piątek pomimo że zaczęły się plamienia zrobiłam testa oczywiście negatyw wyszedł ale tak dla pewności żebym wiedziała czy mogę jakiegoś drinka się napić a wczoraj patrzę na ten test a tam dwie kreski wiem ze po czasie się nie odczytuje ale się wystraszylam bo alko w weekend piłam zrobiłam wczoraj znowu test i wyszedł negatyw...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No właśnie wczoraj robiłam wieczorem i na nim negatyw nawet po czasie więc coś pewnie z tamtym testem nie halo albo taki przypadek wczesnego poronienia jak czasem jest nie wiem sama już co o tym myśleć wrzucę wam później fote tego testu
-
Fedra wrote:Nie ma sie co stresować jesli temp spadła to albo test był trefny albo hormony figla płatają czasem tak jest z poronieniem bym tego nie łączyła po co sie stresować
Ale przecież po poronieniu hormon się jeszcze utrzymuje w organizmie, więc wczorajszy test też by coś pokazał. -
Ciekawe co u Koczków słychać... pewnie już po
Dziewczyny musze sie z Wami tym podzielić, jestescie (nadal, chociaż ostatnio mało się tu udzielam) dla mnie bliższe niz niejedna koleżanka, jutro o 11:20 mam transfer. Jestem podejrzanie spokojna, chociaż generalnie to straszny choleryk ze mnie. Trzymajcie kciuki żeby oba bąble zostały ze mnąaisa, AGA 30, magdzia26, Fedra, kiti, patrycja, Libra, Selena, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale mialam awarie telefonu. Maly przyszedl na swoat o 9 :40 wazul 3390 i ma 54 cm. Ogólnie to je i spi ja jeszcze obolala ale juz mam szkraba przy sobie
zbikowa, aisa, AGA 30, magdzia26, Fedra, kiti, patrycja, Libra, sylwia1985, Selena, Ruciaa lubią tę wiadomość