plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Koczku gratuluje teraz czekamy na zdjęcia bobaska super ze juz masz Go przy sobie
Żbiczku mocno mocno kciuki trzymam Musi być dobrze
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków z okazji Ich Święta Mój Kacpiś ma dziś imprezę w żłobku pierwsza z Jego udziałem od kiedy chodzi..bo tak to zawsze chory był ... więc pewnie wróci zadowolny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 07:58
patrycja, magdzia26, Fedra, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
Aisko dzieki za info o Koczku
Wizyta u lekarza ok tak jak myślałam wszystko jest dobrze dopóki cała skórka nie zejdzie może sie tak robić.I dostaliśmy syropek żeby Kacperka "zabezpieczyc" przed chorobą do 13-go czerwca.
Super że Kai mleczarnia działa oby jak najdłuzej
Pati zawsze okres można przesunąć tabletkami mi np. teraz okres przesunął spory wysiłek fizyczny... powinnam mieć 28-go maja a dopiero powoli sie rozkręca...
Magdzia no to nieźle Cię ten test nastraszył..ale moim zdaniem też jakiś felerny był..no i chyba na kazdym teście jest ze nie powinno czytać się wyniku po upływie 5 minut..
Libra to już ? Ale to zleciało bedziemy trzymać kciuki fajny ten tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:10
patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Selenko dobrze, że u lekarza wszystko ok I oby syrop podziałał i Kacperek się nie rozchorował :*
Ja może po tej @ będę mierzyć tempkę, wtedy będę dokładnie wiedziała kiedy mnie @ nawiedzi Chociaż tak dawno tego nie robiłam, że nie wiem czy nie będę zapominać
Sylwia, z teściami zawsze jakiś zgrzyt będzie tym bardziej jeśli mieszka się w jednym domu, dobrze, że nie zwracasz tak na to uwagi, bo można się wykończyć. Super, że mąż pomaga ci przy małym, ale niech się bardziej przyłoży do starań o rodzeństwoaisa, kiti lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:A teraz mam dylemat czy zrobić na obiad kotlety mielone czy pulpety ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:24
patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:Ja bym pulpety zrobiła mielone jadłam na weekendzie u teściowej a ja mam dziś kotleciki z kaszy jaglanej pycha tylko kurna troche sie wczoraj spieszyłam jak je robiłam..i mi sie dało za dużo soli ale da sie zjeść
Ja wczoraj ziemniaki przesoliłam Zresztą często mi się to zdarza, a mąż nigdy nie narzekaSelena, aisa lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja wczoraj ziemniaki przesoliłam Zresztą często mi się to zdarza, a mąż nigdy nie narzeka
patrycja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ja już gotuję zupę botwinkę.
Cały duży pełny gar. Będziemy jeść cały dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:36
patrycja lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Żbiku kochana, trzyma kciuki! &&& No i naturalnie czekam na wieści.
Koczku, Kaju jeszcze raz gratulacje
Libra, Ty już na finiszu? Jejku, leci ten czas jak wariat. Czekamy na Tymusia Może się kiedyś spotkamy w Pio Tr. jestem tam średnio raz w tygodniu.
Miłego dnia Wam życzę dziewoje.patrycja, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png