plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
Magdzia, super że leki działają na Niko. Jeszcze kilka dni pewnie i będzie zdrów jak ryba!
No i kciuki za męża, żeby przemyślał to i owo i się ogarnął!
Mauysiu, faktycznie lepiej być w domu jak młodzież choruje i nie biegać do pracodawcy po dni wolne.
Niestety wiem, że to "lada dzień" ale oddałam myśl jak najdalej w czasie. Super by było gdyby moja mama już była na miejscu, ale wiem że to równie może być.
Torba do szpitala jeszcze nie spakowana, ba, nawet z szafy nie wyjęta więc rodzić nie mogę
Ps. Ja do Euro gotowamagdzia26, mauysia, Kaja, kiti, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny,
Wchodzę tu od marca 2013 i zawsze chciałam to powiedzieć
Będziecie Ciociami!
Pojawiła się druga nieśmiała kreska!
Na betę dziś nie zdążyłam, pójdę w poniedziałek.
Że co
Huraaaaa gratulujemy i nudnej ciąży! !!zbikowa lubi tę wiadomość
-
Aisa ja to spakowana byłam ale jak mąż miał dopakowac walizkę i to co mu mówiłam miła dorzucić a ze mu się nie mieściło to wywalił co już ja spakowalam nosz myślałam że cholery dostanę a mówiłem mu że walizka duża się zmieści tylko kieszeń miał zamkiem otworzyć !!!!!!
aisa lubi tę wiadomość
-
Madzia moze wiele dziewczyn sie ze mna nie zgodzi ale ja wiem jedno tak fatalnej sytuacji jak ja z m napewno nie masz a ja nie zaluje ze mam Julka chociaz ciezko jest tak naprawdę samemu ze wszystkim ale jedno wiem napewno. Nigdy nie zmienilabym decyzji o jego poczeciu
Ruciaa lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Aisko Mayusia urodziła w 37tc5d A ty pakuj walizkę, bo zanim się obejrzysz, młoda będzie już na świecie. Imię wybrane?
Magdzia Kurczę, niech się mąż ogarnie, bo jesteście dopiero po ślubie Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Koczku, a u Ciebie jest jeszcze gorzej z M? Możesz rozwinąć temat?
Kaju jak sobie radzicie?
Miłego dnia.
aisa, mauysia, magdzia26, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Ruciaa wrote:Dobry.
Aisko Mayusia urodziła w 37tc5d A ty pakuj walizkę, bo zanim się obejrzysz, młoda będzie już na świecie. Imię wybrane?
Magdzia Kurczę, niech się mąż ogarnie, bo jesteście dopiero po ślubie Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Koczku, a u Ciebie jest jeszcze gorzej z M? Możesz rozwinąć temat?
Kaju jak sobie radzicie?
Miłego dnia.
Swoją drogą to belly na dziś akurat gada "spakuj torbę do szpitala"
Może jutro się za to wezmęRuciaa lubi tę wiadomość
-
Rucia jak na razie ok bo malzon w domu do 7 lipca więc jest ok później będę sama ale to spoko na 8h i zmianowo pracuje więc jestem dobrej myśli! !
Marcel jak na razie super a minus tylko poluje na smoczek Kajetana hihihi kradnie mu go jak tylko się odwrocimy lub z podstpu pobuja młodego i cap za smokaAGA 30, kiti, patrycja, magdzia26, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
hej hej.
Żbiczku bardzo bardzo sie ciesze! trzymam kciuki za to by wszystko do rozwiązania było gites :*
Aiska szalona kobieto pakuj juz torbe
Kaja, Koczuś ucalujcie swe malutkie skarby ode mnie.
Pozdrawiam was dziewczynkiKaja, patrycja, magdzia26, aisa, Ruciaa, kiti, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
Wpadłam pogratulować świerzo upieczonym po raz 2 mamom i oczywiście Zbikowi i Kiti. GRATULUJĘ i bardzo się cieszęmagdzia26, aisa, kiti, zbikowa, Kaja, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧