plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
Magdzia, super że leki działają na Niko. Jeszcze kilka dni pewnie i będzie zdrów jak ryba!
No i kciuki za męża, żeby przemyślał to i owo i się ogarnął!
Mauysiu, faktycznie lepiej być w domu jak młodzież choruje i nie biegać do pracodawcy po dni wolne.
Niestety wiem, że to "lada dzień" ale oddałam myśl jak najdalej w czasie. Super by było gdyby moja mama już była na miejscu, ale wiem że to równie może być.
Torba do szpitala jeszcze nie spakowana, ba, nawet z szafy nie wyjęta więc rodzić nie mogę
Ps. Ja do Euro gotowamagdzia26, mauysia, Kaja, kiti, Ruciaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny,
Wchodzę tu od marca 2013 i zawsze chciałam to powiedzieć
Będziecie Ciociami!
Pojawiła się druga nieśmiała kreska!
Na betę dziś nie zdążyłam, pójdę w poniedziałek.
Że co
Huraaaaa gratulujemy i nudnej ciąży! !!zbikowa lubi tę wiadomość
-
Aisa ja to spakowana byłam ale jak mąż miał dopakowac walizkę i to co mu mówiłam miła dorzucić a ze mu się nie mieściło to wywalił co już ja spakowalam nosz myślałam że cholery dostanę a mówiłem mu że walizka duża się zmieści tylko kieszeń miał zamkiem otworzyć !!!!!!
aisa lubi tę wiadomość
-
Madzia moze wiele dziewczyn sie ze mna nie zgodzi ale ja wiem jedno tak fatalnej sytuacji jak ja z m napewno nie masz a ja nie zaluje ze mam Julka chociaz ciezko jest tak naprawdę samemu ze wszystkim ale jedno wiem napewno. Nigdy nie zmienilabym decyzji o jego poczeciu
Ruciaa lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Aisko Mayusia urodziła w 37tc5dA ty pakuj walizkę, bo zanim się obejrzysz, młoda będzie już na świecie. Imię wybrane?
MagdziaKurczę, niech się mąż ogarnie, bo jesteście dopiero po ślubie
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Koczku, a u Ciebie jest jeszcze gorzej z M?Możesz rozwinąć temat?
Kaju jak sobie radzicie?
Miłego dnia.
aisa, mauysia, magdzia26, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Ruciaa wrote:Dobry.
Aisko Mayusia urodziła w 37tc5dA ty pakuj walizkę, bo zanim się obejrzysz, młoda będzie już na świecie. Imię wybrane?
MagdziaKurczę, niech się mąż ogarnie, bo jesteście dopiero po ślubie
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Koczku, a u Ciebie jest jeszcze gorzej z M?Możesz rozwinąć temat?
Kaju jak sobie radzicie?
Miłego dnia.
Swoją drogą to belly na dziś akurat gada "spakuj torbę do szpitala"
Może jutro się za to wezmęRuciaa lubi tę wiadomość
-
Rucia jak na razie ok bo malzon w domu do 7 lipca więc jest ok później będę sama ale to spoko na 8h i zmianowo pracuje więc jestem dobrej myśli! !
Marcel jak na razie super a minus tylko poluje na smoczek Kajetana hihihi kradnie mu go jak tylko się odwrocimy lub z podstpu pobuja młodego i cap za smokaAGA 30, kiti, patrycja, magdzia26, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
hej hej.
Żbiczku bardzo bardzo sie ciesze! trzymam kciuki za to by wszystko do rozwiązania było gites :*
Aiska szalona kobieto pakuj juz torbe
Kaja, Koczuś ucalujcie swe malutkie skarby ode mnie.
Pozdrawiam was dziewczynkiKaja, patrycja, magdzia26, aisa, Ruciaa, kiti, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
Wpadłam pogratulować świerzo upieczonym po raz 2 mamom i oczywiście Zbikowi i Kiti. GRATULUJĘ i bardzo się cieszęmagdzia26, aisa, kiti, zbikowa, Kaja, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧