plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Żbiksson, niech się teraz maleństwo pięknie rozwija i rośnie razem z Tobą Ciekawe czy na kolejnej wizycie nie ukaże się drugi fasol, czasem i tak bywa
Aga, może organizm faktycznie się jakoś musi wyregulować teraz po tej pierwszej małpie i już druga przyszła... No dziwne.
Patrycja, przeczytałam, że będziecie w sypialni buszować a nie malować
Magdzia, jak po weekendzie z teściami? Wykres masz jakiś całkiem pokręcony...
Ja tak jak Kiti odganiam wszystkie paskudne małpiszony, niech spadają i nie wracają. No i wirusuje Was mocno ********************************** póki jeszcze mam wirusymagdzia26, kiti, patrycja, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Tak z Natalka jest juz ok został katar ale to chyba przez osłabienie po szczepieniu takie sie zrobiło no nic walczymy z tym oby nie przeszło w nic gorszego...
Żbiku strasznie sie cieszę wiadomo było by mega gdyby były dwie ale z jednym bezpieczniej wiec nadal trzymamy kciuki za nudna spokojna ciaze rośnijcie zdrowo jeszcze raz gratulacjezbikowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dobry.
Nie wiem czy wiecie która to inneska Ale wczoraj urodziła syna 2040 waga. Leży w inkubatorze ale w końcu udało jej się po tylu stratach.Selena, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
I dzień dobry
Fedra, oby katar szybko sobie poszedł od Natalki!!
U nas pada i chłodno. Ponoć od jutra ma być już ładnie. Przedwczoraj zrobiłam kompoty z truskawek, mam już trochę dżemów ale dziś jeszcze dorobie i chyba wystarczy truskawkowych przetworów na zimę
Dziś pakuje torbę do szpitala Odstała swoje po wietrzeniu, czas coś do niej zapakowaćFedra, kiti, Selena, magdzia26, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dobry.
Nie wiem czy wiecie która to inneska Ale wczoraj urodziła syna 2040 waga. Leży w inkubatorze ale w końcu udało jej się po tylu stratach.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry
Torba przegrała z dżemami, praniem nie dzieciowych rzeczy i meczem. Ale dziś musze się wziąć
Nastrój jest ok, końcówka spokojna. Jestem stworzona do bycia w ciąży, tyle że do porodów niekoniecznieSelena, Kaja, magdzia26, kiti, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Hejka
Forum znów działa, prawie całą dobę to ogarniali mistrzowie
Magdzia, faktycznie małpiszon bawi się z Tobą w podchody
Proszę się nie śmiać, ale torba nie spakowana. Wciąż z czymś przegrywa no Trochę zaklinam rzeczywistość bo jeszcze kilka dni do przyjazdu mojej mamy a trochę nie czuję, że to już więc tak się z tym schodzi
Do porodu się wyrobie, na seriomagdzia26, kiti, Kaja, patrycja, Libra lubią tę wiadomość
-
A my podjęliśmy z mężem decyzje że będziemy sie starać o rodzeństwo dla Młodej jeszcze przez 3 lata ale naturalnie jesli sie uda to fajnie jesli nie to trudno...
Niestety niestać nas na następne podejście do iv a jakoś chyba oboje niechcesz przez te procedury znowu przechodzić...
Czyli będziemy sie kochać i cieszyć życiem i Naszą rodziną a jeśli coś jeszcze z tego zakiełkuje to fajniemagdzia26, aisa, a-koczek, zbikowa, kiti, Kaja, AGA 30, patrycja, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi