plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam w poniedziałek
madzia super wyniki cieszę się ja i ciesz się Ty też .
A ja ma spory domek- ok.200 m powierzchni do sprzatania- co tydzień konkretnie to muszę robić bo ja z tego typu ludzi jestem co nie mieliby niedzieli, gdyby w domu nie było posprzątane . w soboty normalnie zapieprz mam cały dzień...i kończe późnym wieczorem-czasem nawet przed północą co bardzo mnie wkur... i padam na ryj...M. mnie napierdziela żebym dała sobie spokój bo przecież jest czysto, w tą sobotę stwierdził, ze od następnej soboty wprowadzamy zmiany i po 16 to już basta z robotą, tylko grille, spacery itp.To w takim układzie muszę cały piątek tyrać, w sobotę zakupy i świetować weekend. mamy sporo trawki do koszenia.Drzewek owocowych jeszcze nie, mam truskawki i własny tunel foliowy. jeszcze nie mamy zrobionego ogrodzenia z przodu-choć już stoi w garażu i czeka na montaż, ale brak czasu ze względu na budowę bud. gospodarczego. W środę przychodzą robić więźbę dachową. No i czekam też na kostkę-na razie chodnik. chciałabym tez wjazd do garażu , ale za dużo kasy to wszystko kosztuje...i na razie wjazd będzie wysypany tylko kruszywem.a jak bedzie już plot z przodu (bo boki ogrodzone) i kostka to będę urządzać sobie podwórko-sadzić drzewka i krzewy i kwiaty- mam już koncepcję .
czasem zazdroszczę tym co mieszkają w bloku- bo nie mają praktycznie nic do roboty- 2-3 pokoje do ogarniecia i dziękuję...
-
kopciuszek126 wrote:witam w poniedziałek
madzia super wyniki cieszę się ja i ciesz się Ty też .
A ja ma spory domek- ok.200 m powierzchni do sprzatania- co tydzień konkretnie to muszę robić bo ja z tego typu ludzi jestem co nie mieliby niedzieli, gdyby w domu nie było posprzątane . w soboty normalnie zapieprz mam cały dzień...i kończe późnym wieczorem-czasem nawet przed północą co bardzo mnie wkur... i padam na ryj...M. mnie napierdziela żebym dała sobie spokój bo przecież jest czysto, w tą sobotę stwierdził, ze od następnej soboty wprowadzamy zmiany i po 16 to już basta z robotą, tylko grille, spacery itp.To w takim układzie muszę cały piątek tyrać, w sobotę zakupy i świetować weekend. mamy sporo trawki do koszenia.Drzewek owocowych jeszcze nie, mam truskawki i własny tunel foliowy. jeszcze nie mamy zrobionego ogrodzenia z przodu-choć już stoi w garażu i czeka na montaż, ale brak czasu ze względu na budowę bud. gospodarczego. W środę przychodzą robić więźbę dachową. No i czekam też na kostkę-na razie chodnik. chciałabym tez wjazd do garażu , ale za dużo kasy to wszystko kosztuje...i na razie wjazd będzie wysypany tylko kruszywem.a jak bedzie już plot z przodu (bo boki ogrodzone) i kostka to będę urządzać sobie podwórko-sadzić drzewka i krzewy i kwiaty- mam już koncepcję .
czasem zazdroszczę tym co mieszkają w bloku- bo nie mają praktycznie nic do roboty- 2-3 pokoje do ogarniecia i dziękuję...
Moja mama ma o 100m więcej więc wiem o czym piszesz ,ale u niej każdy sprzatal w sobotę więc jak pośladki każdy zpial to od 10 do 14 był błysk z wymyciem okien bo Marcel gnojolad i lizal szyby namiętnie a później dookoła domu plus koszenie trawy i na koniec latem gril plus drinki -
Dobry wieczór dziewoje,
Magdzia - tu też powiem, że bardzo się cieszę z twojej bety
I wracam do roboty, bo na jutro i pojutrze mam full - muszę do soboty zrobić dużo zleceń, bo wiecie - urlop to w moim przypadku oznacza ileśtam kasy w plecy
Dobranoc!magdzia26, Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hop hop gdzie wszystkie dzisiaj sie podzialy
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przybywam kurna ekspresem ,ale zaraz znikam bo kompiel itp rytuał musi być zachowany !!! Wiecie co Kajetan się do gaworzenoa zabiera i przewroty na bok szok end szol .....Marcel to kłoda był porównaniu do Kajetana leniwiest straszny jak sobie przypomnę E hhh a ten obywalet tutejszy nie dość ze silny chłop to całkiem inaczej .......
magdzia26, kiti, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja u mnie Julek juz tez przewroty robi i od jakiegos tygodnia gaworzy sobie. Pierwszy raz to z pleców na bok w szpitalu sie przekrecil ale to bylo takie jednorazowe. Pozniej byla przerwa i od tez tygodnia przewroty robi czesciej
kiti, magdzia26, Kaja, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:ja byłam dziś na wizycie, jest ok, troche sie cykałam, bo jakieś słabe mysli miałam. za tydzień prenatalne, dowiem sie więcej
Super no nudności Ci życzę! ! Nie cykaj się kochana !!!zbikowa lubi tę wiadomość
-
Żbiczku cieszę się że wszystko ok strach jest normalny bedzie Ci towarzyszył do rozwiązania a jak urodzisz będziesz sie stresować innymi rzeczami taka Nasz dola Mam
Kaja, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Żbiczku cieszę się że wszystko ok strach jest normalny bedzie Ci towarzyszył do rozwiązania a jak urodzisz będziesz sie stresować innymi rzeczami taka Nasz dola Mam
W 10000000% racja !!zbikowa lubi tę wiadomość