SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia nie ma to znaczenia luteina uwalnia sie przez cała dobę to nie to że pierdyknelo tabletkę masz uderzenie dawki...
    Nie ma to znaczenia :)

kiti lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w poniedziałek :)

madzia super wyniki ;) cieszę się ja i ciesz się Ty też :).

A ja ma spory domek- ok.200 m powierzchni do sprzatania- co tydzień konkretnie to muszę robić bo ja z tego typu ludzi jestem co nie mieliby niedzieli, gdyby w domu nie było posprzątane :). w soboty normalnie zapieprz mam cały dzień...i kończe późnym wieczorem-czasem nawet przed północą :( co bardzo mnie wkur... i padam na ryj...M. mnie napierdziela żebym dała sobie spokój bo przecież jest czysto, w tą sobotę stwierdził, ze od następnej soboty wprowadzamy zmiany i po 16 to już basta z robotą, tylko grille, spacery itp.To w takim układzie muszę cały piątek tyrać, w sobotę zakupy i świetować weekend. mamy sporo trawki do koszenia.Drzewek owocowych jeszcze nie, mam truskawki i własny tunel foliowy. jeszcze nie mamy zrobionego ogrodzenia z przodu-choć już stoi w garażu i czeka na montaż, ale brak czasu ze względu na budowę bud. gospodarczego. W środę przychodzą robić więźbę dachową. No i czekam też na kostkę-na razie chodnik. chciałabym tez wjazd do garażu , ale za dużo kasy to wszystko kosztuje...i na razie wjazd będzie wysypany tylko kruszywem.a jak bedzie już plot z przodu (bo boki ogrodzone) i kostka to będę urządzać sobie podwórko-sadzić drzewka i krzewy i kwiaty- mam już koncepcję ;).
    czasem zazdroszczę tym co mieszkają w bloku- bo nie mają praktycznie nic do roboty- 2-3 pokoje do ogarniecia i dziękuję...

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do luteiny to ja brałam od połowy ciąży 2 razy po 50 mg a potem już od 33 tyg. 2 razy po 100mg ze względu na moje twardnienia brzucha.Madzia zwiekszenie dawki na pewno nie zaszkodzi.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam luteine 100 po 3x2 do 36tc !!! Więc zwiększenie dawki dzidzi nic nie zrobi będziesz miała tylko ekspresowe dziecko jak moje

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    witam w poniedziałek :)

madzia super wyniki ;) cieszę się ja i ciesz się Ty też :).

A ja ma spory domek- ok.200 m powierzchni do sprzatania- co tydzień konkretnie to muszę robić bo ja z tego typu ludzi jestem co nie mieliby niedzieli, gdyby w domu nie było posprzątane :). w soboty normalnie zapieprz mam cały dzień...i kończe późnym wieczorem-czasem nawet przed północą :( co bardzo mnie wkur... i padam na ryj...M. mnie napierdziela żebym dała sobie spokój bo przecież jest czysto, w tą sobotę stwierdził, ze od następnej soboty wprowadzamy zmiany i po 16 to już basta z robotą, tylko grille, spacery itp.To w takim układzie muszę cały piątek tyrać, w sobotę zakupy i świetować weekend. mamy sporo trawki do koszenia.Drzewek owocowych jeszcze nie, mam truskawki i własny tunel foliowy. jeszcze nie mamy zrobionego ogrodzenia z przodu-choć już stoi w garażu i czeka na montaż, ale brak czasu ze względu na budowę bud. gospodarczego. W środę przychodzą robić więźbę dachową. No i czekam też na kostkę-na razie chodnik. chciałabym tez wjazd do garażu , ale za dużo kasy to wszystko kosztuje...i na razie wjazd będzie wysypany tylko kruszywem.a jak bedzie już plot z przodu (bo boki ogrodzone) i kostka to będę urządzać sobie podwórko-sadzić drzewka i krzewy i kwiaty- mam już koncepcję ;).
    czasem zazdroszczę tym co mieszkają w bloku- bo nie mają praktycznie nic do roboty- 2-3 pokoje do ogarniecia i dziękuję...

Moja mama ma o 100m więcej więc wiem o czym piszesz ,ale u niej każdy sprzatal w sobotę więc jak pośladki każdy zpial to od 10 do 14 był błysk z wymyciem okien bo Marcel gnojolad i lizal szyby namiętnie a później dookoła domu plus koszenie trawy i na koniec latem gril plus drinki ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewoje,

Magdzia - tu też powiem, że bardzo się cieszę z twojej bety :)

I wracam do roboty, bo na jutro i pojutrze mam full - muszę do soboty zrobić dużo zleceń, bo wiecie - urlop to w moim przypadku oznacza ileśtam kasy w plecy :/

Dobranoc!

magdzia26, Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dziękuję dziewczynki :*

Fedra, Kaja lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop gdzie wszystkie dzisiaj sie podzialy ;-)

aisa lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ;)

kiti lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ale spałam a teraz sie mecze z Mdłościami i nic mi sie nie chce...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem.
    Ale takiego mam lenia że aż boli :/

• aisa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem, ale czasu mało żeby sklecić normalnego posta.
    Za jakąś godzinkę odwozimy mamę na prom :/

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przybywam kurna ekspresem ,ale zaraz znikam bo kompiel itp rytuał musi być zachowany !!! Wiecie co Kajetan się do gaworzenoa zabiera i przewroty na bok szok end szol .....Marcel to kłoda był porównaniu do Kajetana leniwiest straszny jak sobie przypomnę :-/ E hhh a ten obywalet tutejszy nie dość ze silny chłop to całkiem inaczej .......

magdzia26, kiti, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja u mnie Julek juz tez przewroty robi i od jakiegos tygodnia gaworzy sobie. Pierwszy raz to z pleców na bok w szpitalu sie przekrecil ale to bylo takie jednorazowe. Pozniej byla przerwa i od tez tygodnia przewroty robi czesciej

kiti, magdzia26, Kaja, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis w koncu udało nam sie zaszczepic

Kaja, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam dziś na wizycie, jest ok, troche sie cykałam, bo jakieś słabe mysli miałam. za tydzień prenatalne, dowiem sie więcej :)

Kaja, Fedra, aisa, kiti, Effcia28, magdzia26, AGA 30, patrycja lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    ja byłam dziś na wizycie, jest ok, troche sie cykałam, bo jakieś słabe mysli miałam. za tydzień prenatalne, dowiem sie więcej :)

Super no nudności Ci życzę! ! Nie cykaj się kochana !!!

zbikowa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikowa jak patrzę na twój suwak aaaaa zobaczysz jak szybko zleci ci na porodowke :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiczku cieszę się że wszystko ok strach jest normalny bedzie Ci towarzyszył do rozwiązania a jak urodzisz będziesz sie stresować innymi rzeczami taka Nasz dola Mam ;)

Kaja, zbikowa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Żbiczku cieszę się że wszystko ok strach jest normalny bedzie Ci towarzyszył do rozwiązania a jak urodzisz będziesz sie stresować innymi rzeczami taka Nasz dola Mam ;)

W 10000000% racja !!

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 6234 6235 6236 6237 6238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ