plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja niedługo będę miała ogródek i działkę z zieloną trawka drzewka owocowe już są ostatnio robiłam wiśnie z własnego ogrodu mam jeszcze śliwki, porzeczki, jabłka i czereśnie za rok będą moje własne truskawki i maliny i warzywa koniecznie
Kaja, Fedra, kiti, patrycja, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A ja niedługo będę miała ogródek i działkę z zieloną trawka drzewka owocowe już są ostatnio robiłam wiśnie z własnego ogrodu mam jeszcze śliwki, porzeczki, jabłka i czereśnie za rok będą moje własne truskawki i maliny i warzywa koniecznie
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Fedra żyję tą nadzieją że tak będzie :*
Magdzia i super beta a jaka dawke lutka bierzesz? ja w ciaży miałam 100mg 2 razy dziennie a pozaciąża barłam 50 mg 2 x dziennie -
Kiti kochana długo się zastanawiałam co Ci napisać bo co może napisać osoba która tego nie przezyla... wierzę mocno że Twój okruszek skacze wesoło po chmurkach i niedługo pod Twoim serduszkiem pojawi się malentwo a on już na pewno zadba żeby pięknie rosło :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 16:14
kiti lubi tę wiadomość
-
Magdzia dziekuje :*
-
magdzia26 wrote:Powiedzcie mi jeszcze czy wpływ na wynik mogłoby mieć to ze badania były wykonywane w innych lab. ? Oraz że pierwsze było robione zaraz po zażyciu luteiny a drugie przed?
-
magdzia26 wrote:Powiedzcie mi jeszcze czy wpływ na wynik mogłoby mieć to ze badania były wykonywane w innych lab. ? Oraz że pierwsze było robione zaraz po zażyciu luteiny a drugie przed?
Zrób badanie w czwartek jeszcze raz sam progesteron jesli bedzie niższy to wtedy bym zwiekszyła jednak dawkę bo przy luteinie powinna byc wieksza...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi