plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:No i przerwała Kiti mój ciąg wypocin w postaci postów
aisa lubi tę wiadomość
-
Hej ja zaklepuję bliźniaki:P !!!!
A tak na poważnie to witam wszystkie panie:)
Długo mnie nie było, ale cóż oto jestem:D
Gratuluję wszystkim mamą nowych pociech - aisce, koczkowi, kaji, librze, spero - trochę się tego nazbierało przez czas mojej nieobecności i nie wiem czy wszystkie dobrze pamiętam - jak kogoś pominęłam to strasznie przepraszam.
Gratuluję także nowym fasolinkom - żbiczkowi, freduni i jeżeli dobrze doczytałam to madzi:*
Kiti tulę cię mocno:*
Wam wszystkim zresztą przesyłam buziaki i cieszę się że dzieciaczki zdrowo się chowają i coraz więcej z nas doczekuje się swojego cudu:)
Od czasu do czasu Was podczytuję i tutaj i na fb ale wiecznie gdy chcę coś napisać wyskakuje mi coś innego:/ zmora ta praca:/
No to tyle i postaram się pojawiać częściej:*kiti, zbikowa, a-koczek, aisa, magdzia26, Fedra, patrycja, Kaja, Selena, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak ooo tak zapraszamy czesciej co tam praca, poczeka
to bliźniaki zaklepane dla Patrycji i Pismaka.
ps. mój m też z bliźniaków ale to chyba w linii żeńskiej idzie hmmm
Aisa fajnie że Jasio nie jest zazdrosny o siostrzyczke, oby tak mu juz zostałoaisa, patrycja, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kiti mnie po ciazy uregulowały sie cykle i owu i sama @ przebiegały dosc łagodnie...
Pismaczku dobrze Cie widzieć wpadaj cześciej :* a bierz nawet trojaczki jeśli masz ochotę
Z zazdrością u dzieci to jest mega problem wiec i ja bede czytać co tu piszecie bo i mnie to pewnie bedzie czekać...
No i zapomniałam co miałam napisac nic ide puścić pawia...aisa, kiti, Pismak, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tak więc dziś w nocy ruszamy o 2 bądź 3 w sumie to już będzie jutro
Poczytałam, ale nie bardzo mogę coś napisać, bo trzeba iść spać. Jak ogarnę się już w PL to wpadnę do wasaisa, Fedra, kiti, Kaja, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam.
Pozdrawiam wszystkie, gratuluję najnowszych pociech i poczęć Przesssyłam buziaki i zamawiam bliźniaki, a jak są trojaczki do wzięcia to też wezmęaisa, Fedra, kiti, Kaja, AGA 30, magdzia26, Pismak, zbikowa, Selena, patrycja, mauysia lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Witam.
Pozdrawiam wszystkie, gratuluję najnowszych pociech i poczęć Przesssyłam buziaki i zamawiam bliźniaki, a jak są trojaczki do wzięcia to też wezmę
Co słychać, dokąd wybywacie na urlop? -
Hej Pismaczku
Zaglądaj częściej
Patrycja, szczęśliwej podróży!! Będziemy czekać na codzienne relacje i sprawozdania z przygotowań do ślubu
Kiti, to Wam się mogą bliźniaki też trafić Choć to niby co drugie pokolenie, ale kto tam wiekiti, magdzia26, Pismak, patrycja lubią tę wiadomość
-
Co do bliźniaków właśnie jedna z forumowych wrzesniowych mamus ogłosiła że będzie miała bliźniaki u niej w rodzinie nie ma bliźniąt, u jej meza w rodzinie jakieś są więc wszystko jest możliwe życzę wam aby posypały się podwójne fasolki
aisa, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Hey laseczki
Witaj Pismaczku i Kfiatuszku . Życzę i dla Was bliźniaków
Pati- @ teraz to owulka w dzień wesela może?Może w noc poślubną zmajstrujecie te bliźniaki?tego Wam życzę!!!
Fedrus super wieści przynosisz .
Kiti, mi po pierwszym porodzie pojawiły sie objawy okołoowulacyjne-bóle podbrzusz, jajników.nigdy wcześniej nie miałam, a po 2 porodzie to cykle tak mi się uregulowały, że @ mam co 27-28 dni.częściej co 28dni. I te bóle też występują.
Koczku-pędem do lekarza. Chyba bym umarła ze strachu widząc krew w moczu u takiego bobaska czy nawet większego.Mam nadzieję, ze zrobicie badania i bedzie ok. Ciekawe czy do szpitala Was nie położą na obserwację i badania?Zdrówka dla Juleczka
Aisko-myślę, że u mnie i Mauysiu już było inaczej bo starsi bracia byli o dużo starsi niż Twój Jasio i bardziej rozumniejsi( nie obraź się, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi?). U mnie nie było żadnego problemu, ale wiem z doświadczenia, ze musisz okazywać moze nawet i większe zainteresowane teraz Jasiowi, częściej Go przytulać ,całować, mowić, ze Go Kochasz żeby nie czuł się gorszy, odtrącony. Wiem, że mój mąż miał 1 rok i 3 mies. jak urodzil się jego brat-to teściowa mówiła, ze chciał małego zabić garnuszkiem od wody .chciał uderzyć małego w głowę.trzeba takiego smroda pilnować...mój cvyprian miał 4 lata skończone-toż to mądre stworzonko już było jak tymcio się urodził .
Kajuś, ale Ci zazdroszczę, że masz tak blisko do morza . chciałabym tam mieszkać
Mauysiu, Madziu buziaki dla was :*
miłego dniaPismak, magdzia26, kiti, aisa, patrycja, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość