plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli we wrzesniu beda bliźniaki
patrycja, Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Powitać!
Czekam z niecierpliwoscia na wieści o Fedrowej Kruszynie.
Pati to życzymy bliźniaków.
Co u nas stara bieda.Dzieciaki rosną,leją się,ale jeden za drugi bardzo jest.Zazdroszczę Wam wyjazdów nad morze my niestety z racji oszczędności w tym roku nie wyjeżdżamy na odpoczynek
patrycja lubi tę wiadomość
-
Przepraszam już jestem dopiero wróciłam do domu...
Na usg jest pęcherzyk ciążowy 6,5 mm zarodka jeszcze nie widac ale u mnie to wszystko ma z tydzien opoźnienia...
Następna wizyta 8 sierpnia...kiti, Kaja, Selena, patrycja, magdzia26, zbikowa, AGA 30, aisa, mauysia, Kleopatra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:My wczoraj intensywny dzień zaległy bilans 2 latka Marcel wszystko dobrze i w tych ich centylach jest pośrodku , a Kajetan 5200kg ,a jaki długi to muszę spr w książeczce bo nie wiem nio i szczepienie aaaaa zmora moja oby wsz ystko było ok spał po szczepieniu od 13 do 18 tam jak Marcel jak był szczepiony !!!
Po szczepieniu na pewno wszystko będzie ok
U nas dziś pielęgniarka dziecięca była. Wszystko ok. Młoda w tydzień przybrała 280gram, za tydzień znów ważenie.
Co ciekawe szczepionka na gruźlicę jest tu podawana dopiero po 6 miesiącu życia (jeśli ktoś w ogóle chce na nią szczepić).Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Dobry
Aisko super, że Jasiek zaakceptował siostrę, a okazuje w jakiś sposób zazdrość ? Bo synek mojej przyjaciółki zrobił się niegrzeczny.
Trudniej robi się jak jest już zmęczony. Wtedy Ją trochę zaczepia, jeśli śpi akurat to tez Mu to nie przeszkadza a mi już trochę tak. No ale to zapewne próba zwrócenia na siebie uwagi.
Jeśli któraś ma jakieś rady a propo rodzeństwa, jak reagować itp to poproszę zawsze będę mądrzejsza jeśli zazdrość wyjdzie z Jasia a prędzej czy później na pewno będą takie sytuacje.
Mauysiu, Effciu, Kopciuszku i inne mamuśki podpowiadajciemagdzia26, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:My może dziś w nocy będziemy jechać, jeśli mąż jutrzejszy dzień będzie miał wolny. @ na ślub nie będę miała juuupi, ale za to teraz na drogę do PL wczoraj franca przylazła po 45 dniach.
Tym razem się małpiszon nie zjawi w najmniej odpowiednim momencie
Zazdroszczę tego podjęcia decyzji o jechaniu kiedy się chce. Przez to morze musimy zawsze wcześniej planować.. może nie tyle przez morze co raczej przez ceny szanownej Steny Line...patrycja lubi tę wiadomość
-
Fedra to super wieści to za 2 tyg bedzie juz wizyta serduszkowa.
Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
a ja wczoraj mialam taki bol wnetrzności ze tak powiem brzydko, jakby mi macice i jajniki mialy wybuchnać. Czyli juz pewnie po owu to teraz czekam na @ ciekawa jestm jaka bedzie.
wam tez sie tak wzmogl bol owulacyjny po porodzie? -
mauysia wrote:A powiem Ci, że jakbym miała trochę czasu wolnego, to sama chętnie z ciekawości bym sprawdziła tę grę Oczywiście w granicach rozsądku.
Ale to będzie chyba w następnym życiu ha ha ha Teraz nie wyobrażam sobie marnować na to czasu, chyba że w nocy
Widziałam ostatnio na tutejszym info24 w necie doniesienia jak to ludzie pięknie wpadają na słupy i nie specjalnie patrzą na drogę
Siostra ostatnio mi napisała "właśnie dziewczyna w tramwaju złapała pokemona"patrycja lubi tę wiadomość
-
Szansa na bliźniaki jest największą rzekomo co drugie pokolenie więc pewnie moje dzieci będą miały większe szanse
Ja swą mocą bliźniaczą dmucham i chucham w stronę Patrycji ****** Niech w prezencie ślubnym będą bliźniaki
Magdzia, Ty się nie stresuj bo dziecko stresujesz. Jutro będę powtórz a sikańce są be!
A i temperatury też lepiej nie mierz bo to kolejny nakręcacz.
Mauysiu, udanego urlopowania! To już niedługo
My na urlop jakoś na jesieni pewnie do Pl pojedziemy. Z odpoczynkiem to nic wspólnego mieć zapewne nie będzie bo urzędy znów nas czekają, ale trudno.kiti, magdzia26, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Przepraszam już jestem dopiero wróciłam do domu...
Na usg jest pęcherzyk ciążowy 6,5 mm zarodka jeszcze nie widac ale u mnie to wszystko ma z tydzien opoźnienia...
Następna wizyta 8 sierpnia...
Kolejna wizyta serduszkowaFedra lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:a ja wczoraj mialam taki bol wnetrzności ze tak powiem brzydko, jakby mi macice i jajniki mialy wybuchnać. Czyli juz pewnie po owu to teraz czekam na @ ciekawa jestm jaka bedzie.
wam tez sie tak wzmogl bol owulacyjny po porodzie?