plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Nie mam pojęcia nabial odstawilam i zadnego efektu myslalam ze moze czekolada i tez nic. On sie z nimi urodzil i tak od tego czasu nie chca zejsc. Odstawilam wszystkie kosmetyki i tez nic . krosty ma glownie na twarzy i teraz do wysokosci puersi sa. Czasami wyglądają w stylu ciemieniuchy czasem jak pecherzyki czasami tez jak pryszcze oraz kaszka. Ostatnia diagnoza to krosty hormonalne
Mój ma podobne chrostki ale już spr ze to po moim mleku bo w nocy spr bo dawalam tylko mm i rano był czysty do momentu cyca !!! Czyli białe pieczywo tak działa -
Fedra nie prawda wiele dziewczyn pisze sporadycznie -są takie które piszą co kilka tygodni i są w grupie fb - trochę to niesprawiedliwe bo jestem z Wami już bardzo długo i nie raz prosiłam o przyjęcie nawet wtedy gdy pisałam dużo - często masz rację ale teraz niestety nie !!! to moje zdanie
to ze nie zawsze odpowiadam nie znaczy ze Was nie czytam !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 21:53
-
sylwia1985 wrote:Fedra nie prawda wiele dziewczyn pisze sporadycznie -są takie które piszą co kilka tygodni i są w grupie fb - trochę to niesprawiedliwe bo jestem z Wami już bardzo długo i nie raz prosiłam o przyjęcie nawet wtedy gdy pisałam dużo - często masz rację ale teraz niestety nie !!! to moje zdanie
to ze nie zawsze odpowiadam nie znaczy ze Was nie czytam !!!
Przekazałam Ci informację...
Twoja prośba została przekazana została przegłosowana i taka była decyzja...
Osoby które sa w grupie to w niej są niektóre z niej odeszły tak jak i z ovu...
Niektóre nie udzielają sie tutaj ale za to na grupie są cały czas...
Tak jak mówiłam dla mnie temat jest zakończony...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Fedra nie widziałam głosowania żadnego i też siedzę na fb częściej niż na ovu
na ovu wchodzę tylko sporadycznie by zobaczyć czy są nowe fasolki i która urodziła
To nie jest kwestia kto co chce zasady były tworzone na początku i ich sie trzymamy...
Tyle...
Jeśli masz problem pisz do innych dziewczyn o wyjaśnienie jeśli moje Ci nie odpowiada...
A ja znikam bo podnoszenie ciśnienia nie do końca jest u mnie wskazane...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra nie denerwuj sie, przeciez wiesz ze ci nie wolno
Sylwia a skad wiesz kto sie nie udziela na forum a nalezy do grupy fb. Powstala ona juz dosc dawno temu i nieraz byla o niej mowa a ty sobie wposmnialas jak dziewczyny zaczely pisac o zdj. Tak jak pisze Fedra glosowanie juz bylo, skoro dziewczyny podjely taka decyzje to mialy ku temu powod. Nie ma sie co wkurzac i obrazac.
Ot tyle ode mnie, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 22:37
Fedra, patrycja, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:U mnie mloda zaczela grac w pokemony wiec wiekszosc czasu jestesmy na podworku. Maly ok tylko ciagle walczymy z krostami na twarzy. Już mam pomysly sie wyczerpały jak je zwalczyć
Cześć!Coś mi się jarzy żeby owe chrostki mlekiem mamy smarować. Przyznaje szczerze że nie wiem czy to prawda i niestety nie wiem czy karmisz piersią ale jeśli tak to warto spróbować . -
Madzia ciche gratulacje
Pati niedługo dołączysz do grona szczęśliwych mężatek z tej okazji żczę Ci abyś szybko dołączyła również do grona szczęśliwych matek:)
Fedruś myślę o Tobie i okruszki.
Aga życzę abyście szybko znaleźli odpowiednie mieszkanie.
Kaja super że i Wy idziecie na swoje -nie ma to jak mieszkać na swoim
Koczku aby młodemu szybko zeszły chrostki
Żbiku dajcie o siebie :*I pozdrów Olcie:*
Sylwia było zapytanie na grupie o dodanie Twojej osoby do grupy niestety większość była na NIE-takie zasady
Kiti buziaki dla Was:* i dla Asiowej rodzinki również
Pozdrawiam wszystkie wymienione jak również tę nie wymienione
Edit sorki za błędy ja swoje słownik swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 01:45
patrycja, magdzia26, Fedra, Selena, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Sylwia o grupie fb mowa była dawno tak jak Kiti pisze zawsze wpadasz jak Filip z konopi jak któraś na fb dodaję zdjęcia tak to Cię nie ma no zasada jest więc się jej trzymamy nie ma co Focha strzelać
Fedra złość piękności szkodzi a Tym bardziej w Twoim stanie aaapeopo stanu jakieś zachcianki prócz MC Donald masz?? Bo mój po dziś dzień nie kupił Macka a sam też zęby suszy na takie żarcie, ale że jest na diecie to omija zdaleka !Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
My wczoraj intensywny dzień zaległy bilans 2 latka Marcel wszystko dobrze i w tych ich centylach jest pośrodku , a Kajetan 5200kg ,a jaki długi to muszę spr w książeczce bo nie wiem nio i szczepienie aaaaa zmora moja oby wsz ystko było ok spał po szczepieniu od 13 do 18 tam jak Marcel jak był szczepiony !!!
patrycja, magdzia26, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry
Kiti szkoda, że goście pojechali, a wiem, że łatwo przyzwyczaić się do większej ilości osób w mieszkaniu, jak pojadą to robi się cisza, ale pewnie za jakiś czas przyjadą kolejni
Koczku ja niestety na krostki nic nie poradzę, ale mam nadzieję, że szybko znikną. A te pokemony, teraz zmuszają aby ludzie po dworze chodzili, a nie przed kompem tylko
Aisko super, że Jasiek zaakceptował siostrę, a okazuje w jakiś sposób zazdrość ? Bo synek mojej przyjaciółki zrobił się niegrzeczny.
Zbikowa uważaj na was, ale dobrze, że mąż był i uratował
Sylwia akurat Fedra ma rację Ja już nic pisać na ten temat nie będę, bo uważam, że jest wszystko wyjaśnione.
Effcia na razie nie dziękuję A co tam u was słychać ?
Kaja super, że z Marcelem wszystko w porządku, a Kajetan rośnie jak na drożdżach
Fedra kciuki za dzisiejszą wizytę :*
My może dziś w nocy będziemy jechać, jeśli mąż jutrzejszy dzień będzie miał wolny. @ na ślub nie będę miała juuupi, ale za to teraz na drogę do PL wczoraj franca przylazła po 45 dniach.
Miłego dnia :*
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:My juz jestesmy glownie na cycu. Nie mam pojecia skad one bo czasami jest tak ze jedy mocno wysypany a za 3 godz ledwo widac pomysle z tym pieczywem jeszcze. Ale dzieki za podpowiedzi
A proszek lub płyn do prania -
Dobry
Effciu nawet nie wiesz jak uwielbiam patrzeć na Twoją blondyneczkę
Pati już tuż tuż już za chwile dołączysz do sekty mężatek dobrze Ci tak dlaczego tylko My mamy mieć przechlapane
Co do zachcianek to mąż po wizycie obiecał Maca a tak to bym jadła kiszone ogórki, kapustę i prażynki bekonowe czasem mnie się zachce lodów czy krówek z biedry ale praktycznie od słodyczy mnie odrzuciło i w ogóle mam jakiś mniejszy apetyt coś bym zjadła nie wiem co i w sumie nie jem nic
Moja zasnęła jeszcze to chyba i ja sie drzemke czas szybciej do wizyty zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 07:37
patrycja, Kaja, Selena, kiti, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sylwia wszystko co dziewczyny powiedziały to szczera prawda tak jak było... grupa na fb to zamknięta grupa zaufanych osób Ty przez to że mało się udzielasz większość dziewczyn mało Cię zna...
patrycja, Selena, Fedra lubią tę wiadomość