plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc od wczoraj na testach o czułości 10 wychodziły bladziochy takie cienie cieni dlatego nic nie pisałam...dzisiaj beta 22, progesteron 44 więc ten teges chyba coś jest na rzeczy co myslicie?
kiti, a-koczek, zbikowa, patrycja, Fedra, sylwia1985, Effcia28, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Jupiii to po cichu gratuluje. Ja to mialam dobre przeczucie
magdzia26, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A więc od wczoraj na testach o czułości 10 wychodziły bladziochy takie cienie cieni dlatego nic nie pisałam...dzisiaj beta 22, progesteron 44 więc ten teges chyba coś jest na rzeczy co myslicie?
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:A więc od wczoraj na testach o czułości 10 wychodziły bladziochy takie cienie cieni dlatego nic nie pisałam...dzisiaj beta 22, progesteron 44 więc ten teges chyba coś jest na rzeczy co myslicie?
No czyli dobrze czaruje
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:U mnie mloda zaczela grac w pokemony wiec wiekszosc czasu jestesmy na podworku. Maly ok tylko ciagle walczymy z krostami na twarzy. Już mam pomysly sie wyczerpały jak je zwalczyć
No to super że spacerujecie !!!
-
Kopciuszku, fajnie że zajrzałaś do nas Zapraszamy częściej
Jasio zadowolony, mówi dzidzia Ania na siostre. Pewne rzeczy rozumie a pewnych nie, ale jeszcze jest mały więc nie ma się co dziwić. Ogólnie jest fajnie
Co do tabelki to ja się nią zajmuje. Karoam pisała jakiś czas temu przez jeden albo dwa cykle. Mieszkają z mężem i córką w Anglii. Starają się o rodzeństwo dla córeczki, oboje pracują i zajmują się na zmianę Małą.kiti, zbikowa, magdzia26, patrycja, Fedra, Kaja, mauysia lubią tę wiadomość
-
Magdziu gratulacje, oczywiście, że jest coś na rzeczy! oby wszystko ładnie rosło :* nie nadarmo nakichałam ci na wykresie :p
Kopciuszku u mnie generalnie ok, tylko dziś miałam awarie i się słabo poczułam wracając z pracy, ale małżon mnie uratowałmagdzia26, Fedra, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
Magdziu, serdecznie gratuluję!!! Nudnej i bezproblemowej ciąży życzę!
Kiti, szkoda że już goście pojechali. Małej podobało się towarzystwo na pewno. Taki to minus mieszkania za granicą..
Fedra, sprawdza się u Ciebie że każda ciąża inna. Zachcianki masz niezłe
Żbik, uważaj na siebie (Was) !!
Koczku, córkę widzę wzięło na pokemony go Niezła moda się na to zrobiła.
Może Młody ma trądzik niemowlęcy..
Kaja, dziś już jest ok, wkurzenie przeszło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 19:02
magdzia26, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:nie raz pisałam już o tym i prosiłam ale widać żadna nie chce skoro tego nie uczyniła nawet pamiętam że któraś pisała również w moim imieniu
Niestety Ty ostatnio udzielasz sie tylko w kwesti kiedy trzeba Ci zmienić datę w tabelce i ewidentnie nie czytasz tego co piszemy choc wcale nie ma tego duzo...
To tyle w tej kwesti jak dla mnie temat jest zamknięty...Kaja, kiti, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
To po cichu gratuluje :*
Edit moje charkanie też widac coś dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 20:51
magdzia26, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nie mam pojęcia nabial odstawilam i zadnego efektu myslalam ze moze czekolada i tez nic. On sie z nimi urodzil i tak od tego czasu nie chca zejsc. Odstawilam wszystkie kosmetyki i tez nic . krosty ma glownie na twarzy i teraz do wysokosci puersi sa. Czasami wyglądają w stylu ciemieniuchy czasem jak pecherzyki czasami tez jak pryszcze oraz kaszka. Ostatnia diagnoza to krosty hormonalne
-
Aisa powiem tak ja to mam psyche mocna i chyba nie do zajechania bo co niektórym brak piątej klapki! !! Dziś dnien dynamiczny ale wściekłość Wielka niż wczoraj !!! Ręce mi opoadaj do samego piekła przez głupotę innych !!!