plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo dziewuszki! Pozdrawiam w ten niedzielny wieczór
Fedruś - w takim razie czekamy na wynik czwartkowej wizyty!
Magdziu - przykro mi, że tak się Wam nie układa - mam nadzieję, że to chwilowe i że M znajdzie w sobie chęć poprawy!
Kaja - gratki z okazji mieszkania
Aisko - jak tam poszerzona rodzinka funkcjonuje?
Żbiczku - jakieś nowe wynikasy/usg-asy?
:-***magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hejo dziewuszki! Pozdrawiam w ten niedzielny wieczór
Żbiczku - jakieś nowe wynikasy/usg-asy?
:-***
W ostatni poniedziałek kijanka miała 19mm, teraz pewnie 2,5cm dobija, 2.08 mam prentalne, nastepna wizyta w następny poniedziałek. to chyba tyle
Jak tam Twoje chłopaki radzą sobie wakacyjnie? Czyżby kolonie u dziadków w Olsztynie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 21:47
Fedra, patrycja, aisa, Kaja, mauysia, kiti lubią tę wiadomość
-
Świąt jest mały więc wcale by to takie zaskakujące nie było gdyby jedni z teściów byli Magdziowymi sąsiadami
Mauysiu, całkiem dobrze póki co funkcjonujemy. "Wesoło" za to będzie jak M wróci do pracy a mama wróci do Wawy...mauysia lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:O zbikowa to co nic nie mówicie może by nam się udało spotkać może wasi tesciowie to moi sąsiedzi
Jak będę się wybierać w tamte okolice to dam znać, na razie jestem uwięziona w swoim koszmarku którym jest remont i jedyne gdzie jeżdżę to market budowlany i nazadmagdzia26, aisa, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:wow Fedra gratulacje ogromne
mam prośbę czy ktoraś może podać adres strony na fb ? bo prosiłam o wysłanie zaproszenia ale żadna tego nie uczyniła - dzięki
już Ci pisałam odpowiedź na to. polecam tym razem przeczytać. strona 6212 wątku.
aisa, Fedra, magdzia26, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Powiedzcie mi dziewczyny które brały luteine czy podobnie wyglądały wasze wykresy? Bo ja już nie wiem co myśleć o moim lekarka kazała odstawić po 10 dniach brania czyli dzisiaj ostatni dzień ale trochę się boję bo nie wiem czy tempka i wszystkie objawy to może być efekt brania luteiny?
-
magdzia26 wrote:Powiedzcie mi dziewczyny które brały luteine czy podobnie wyglądały wasze wykresy? Bo ja już nie wiem co myśleć o moim lekarka kazała odstawić po 10 dniach brania czyli dzisiaj ostatni dzień ale trochę się boję bo nie wiem czy tempka i wszystkie objawy to może być efekt brania luteiny?
Kochana ja brałam luteine przy pierwszej akcji ciąża, ale też inne tabsy i każdy organizm inny więc lubię na twój wykres i tam nasmaruje -
Czyli w skrócie mój "piekny" wykres może być efektem brania luteiny tak? Ginka kazała 10 dni brać luteine. Dzisiaj ostatni dzień. Co zrobić dalej? Czy jak odstawie nie stanie się nic złego gdyby jednak jakimś cudem okazało się że jestem w ciazy?
-
zbikowa wrote:Jak będę się wybierać w tamte okolice to dam znać, na razie jestem uwięziona w swoim koszmarku którym jest remont i jedyne gdzie jeżdżę to market budowlany i nazad
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Najlepszy paradoks wszystkie markety gdzie można coś sensownego wybrać do wykończenia wnętrz czynne do 17 mój P kończy pracę o 15:30 ale zanim dojedzie z Olsztyna to jest po 17 więc musi specjalnie wolny dzień brac... masakra...
-
zbikowa wrote:Jak tam Twoje chłopaki radzą sobie wakacyjnie? Czyżby kolonie u dziadków w Olsztynie?
Taa, Leo był na tydzień u dziadków tamże - w sumie pierwszy raz był bez nas tyle czasu Ale główny urlop mamy w pierwszej połowie sierpnia. W tej chwili Heniorx jest w domu, Leo chodzi jeszcze do przedszkola, a ja próbuję robić zlecenia wieczorami/nocami.