plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga abyś upolowala fajne mieszkanie dla Was powodzenia
Jak znajdziemy jakieś droższe to trzeba będzie kredyt jakiś mały brać A dostaniemy kredyt puki ja mam dochody A moje dochody kończą się w sierpniu.
Więc fajnie by było coś znaleźć w tym miesiącu.
-
Aga trzymam kciuki za znalezienie fajnego mieszkanka.
Kaja u nas kikutek trzymal sie dwa tygodnie.
FEdra fajnie ze udalo sie szybko zalatwic wszystkie wizyty. Ciekawa jestem miny lekarzaFedra lubi tę wiadomość
-
Hej
Kaja super, że pozbyliście się kikuta Zeje... że od stycznia będziecie na swoim
Aga trzymam kciuki, żebyście znaleźli takie mieszkanie, które wam się spodoba i będzie w rozsądnej cenie
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
A ja nie wiem czy juz mam zacząć panikować czy jeszcze
W poniedziałek progesteron był na poziomie 28,28
W środę 29,91
A dzisiaj 26,83
Analogicznie beta
36,28
104,8
235,4
I po co ja ustawiałam suwaczek zapeszylam pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 16:37
Selena lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
podobno poziom progesteronu może się wahać (w tym spadać) i nie powinnaś sie tym przejmować, we wtorek pewnie dostaniesz luteine od gina i wszystko będzie cacy. Myślę że ustawianie suwaczka nie ma tu nic do rzeczy tym bardziej że beta super rośnie.
taki spadek to nie spadek. głowa do góryFedra, aisa, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga gratuluje brykajacego Marcela
Żbikowa dzwoniłam do kliniki w związku z moimi przygodami ze spadającym progesteronem i poronieniem wizytę w Klińice mam jutro w trybie przyspieszonym wiec trzymajcie za mnie kciuki bo ja juz nie moge sobie miejsca znalesc tak mnie nosi z tych nerwów17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry
Fedra trzymam kciuki za dobre wieści, zresztą innych nawet się nie spodziewam I czekam na nie z niecierpliwością.
Aga brawo dla Marcela No szkoda, że mieszkanie się nie spodobało, ale na pewno znajdziecie, nie ma co się śpieszyć i później być niezadowolonym
Miłego dnia :*Fedra lubi tę wiadomość
-
Hejka
Fedra, kciukam za wizytę. Beta super przyrasta, progesteron się może trochę wahać, lekko się bujnął to na pewno nic złego. Ale dobrze że dziś wizyta, będziesz spokojniejsza mając progesteron w tabletkach.
Aga, brawo dla Marcela!! No i kciuki za znalezienie odpowiedniego mieszkania!!
Patrycja, szkoda że części gości nie będzie, ale ich strata
Kaja, super że już niedługo będziecie na swoim i że odpadł kikutek Kajtkowi
Pogoda u nas w miarę tylko wieje mocno.. Wczoraj padało na zmianę z super gorącym słońcem.
Miłego dnia!!patrycja lubi tę wiadomość
-
Hej
Przepraszam że tak pozno pisze ale spałam
A wiec dostałam progesteron w żelu 15 ampułek za 210 zł odmalować na zawał w kasie nie zeszłam no ale jak trzeba to co zrobić...
Lekarz zobaczywszy moj progesteron powiedział prawie cos w stylu dupy nie urywa ale jest w normie ale biorąc pod uwagę moja historie trzeba dmuchać na zimne...
Beta ładnie rośnie mam nie robic juz badan ale nie wiem czy wytrzymam wizytę mam we czwartek może bedzie juz cos widac bo dzisiaj pustka ale za to endometrium bardzo ładne jajniki czyste wiec mam zakaz noszenia Młodego tak Pan doktor stwierdził że śliczny chłopczyk i odpoczywać w miarę możliwości...
Wiec czekamy...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:No to Fedrus odpoczywaj. Czy mu chodzilo o Natke?
aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi