plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gin umówiony na wtorek na 11.30 i teraz to mnie dopadł stres
Moj się śmiał, że znając życie wejdę do gabinetu i powiedział doktorkowi "wróciłam"patrycja, Kaja, AGA 30, aisa, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Aga co u Was w sprawie mieszkaniowej? to że Właścicielka sobie zaśpiewała chorą kwotę doczytałam, ale może jakieś inne na tym osiedlu albo w tym bloku, zeby sie nie meczyc za bardzo z przeprowadzka?
Tego na pewno nie kupimy A tamto co mieliśmy na oku już niestety poszło A było za grosze bo 55 tyś.
Byłam dwa zobaczyć Ale porażka.
Jutro jedziemy jedno zobaczyć na peryferiach miasteczka koło nas i to taniej niż za to co teraz mieszkamy i to Z mieście.
Zobaczmy co będzie.
W centrum miasta mieszkać nie chce.
Więc najlepiej coś na boku żeby było z kawałkiem ogródka jakiejś trawki.
No chyba że zejdzie z ceny właściciela tego Ale wątpię.
-
Jak Aga pisze o mieszkaniu to i ja się pochwalę
W marcu chcemy być już na swoim i będziemy buduje się nam dom w zabudowie szeregowej!!!w Styczniu odbiur kluczy ,a w grudniu można wchodzić i robić! !!magdzia26, Fedra, patrycja, zbikowa, kiti, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kaja to dlugo sie trzymal. Ja myslalam ze i nas dlugo bylo ale pobiliscie nas o glowe
Mina naszej dr.o wieści że kikut jest zerwała się z krzesła aby zobaczyć czy on nie ropieje nie krwawi matko przejęła się strasznie ale ja uspokoilam...i mówi że bardzo długo on jest !!! I u Marcela też Tak długo był! !!!
Kiti a u was jak długo on się trzymał -
AGA 30 wrote:U nas to dwa bloki po 8 rodzin więc nic tu nie ma.
Tego na pewno nie kupimy A tamto co mieliśmy na oku już niestety poszło A było za grosze bo 55 tyś.
Jutro jedziemy jedno zobaczyć na peryferiach miasteczka koło nas i to taniej niż za to co teraz mieszkamy i to Z mieście.
Zobaczmy co będzie.
No chyba że zejdzie z ceny właściciela tego Ale wątpię.
Dawaj do Żukowa u nas se fajne bloki tylko jeden minus cholernie drogo jeśli chodzi o żywność jak nachodzi weekend ceny winduja w sklepach !!! w Gdańsku teść kupuję taniej
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Aga to straszna kicha z tym mieszkaniem...
Kaja fajnie że juz kikut odpadł
Ja byłam u endo mam leki i przepisane badania ale po usg stwierdziła że to raczej od ciazy wiec jest chyba gitKaja, zbikowa, patrycja, kiti, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Koczek a Ty suwaka oddawaj bo się opierniczasz widzę
Ps.ja swój oddałam w końcu i teraz już nie chcę teraz na niego niech czycha Madzia ,Patrycja ,Posmak,Ola i nie wypisane co mam na myślipatrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:U nas to dwa bloki po 8 rodzin więc nic tu nie ma.
Zobaczmy co będzie.
No chyba że zejdzie z ceny właściciela tego Ale wątpię. -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:55tys?! wow, w trójmieście nie do pomyślenia niestety. To trzymam kciuki za jutrzejsze oglądanie, peryferia nie są złe, tak jak mówisz bliżej zieleni, wiec może będzie git, daj znać koniecznie
Wolę jakąś wioskę lub coś na boku.
I nie chce dużego bloku. Coś małego.
Zobaczmy co się okaże jutro.zbikowa, Kaja lubią tę wiadomość