plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:W takim razie postanawiam sobie przywłaszczyć suwak Aiski załącznik na grupie fb
A jesli ktos miał podobny plan to bardzo przepraszam samo jakoś tak wyszło
Kurde Super Gratki takie wieści lubię hihiFedra lubi tę wiadomość
-
Fedra ale superrrrr!!!! gratulacjeeee
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:W takim razie postanawiam sobie przywłaszczyć suwak Aiski załącznik na grupie fb
A jesli ktos miał podobny plan to bardzo przepraszam samo jakoś tak wyszłoFedra, aisa, zbikowa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam że jestem troche przerażona że może byc cos nie tak jak w poprzedniej ciazy przed Tusią...
A potem jak sobie poradzę sama w ciazy i z maluchem a potem z dwójką...
Nigdy o tym nie myślałam bo nigdy nie przypuszczałam że się uda od tak niepostrzeżenie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Powiem Wam że jestem troche przerażona że może byc cos nie tak jak w poprzedniej ciazy przed Tusią...
A potem jak sobie poradzę sama w ciazy i z maluchem a potem z dwójką...
Nigdy o tym nie myślałam bo nigdy nie przypuszczałam że się uda od tak niepostrzeżenie...
Wszystko będzie ok!!!
Kciukam za jutrzejsze wyniki :*Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Fedrus :*
Ps. Jeżeli o mnie chodzi to ja już się nie czaje na żaden suwak...oddaje ten cykl losowi a jak się nie uda to zawieszam starania na dłużej i zaczynam szukać nowej pracy tutaj...myślę że dla naszego małżeństwa będzie lepiej takFedra lubi tę wiadomość
-
Magdzia przepraszam że tak się wryłam szczerze mówiąc nie planowałam tego, ale jesli nie czujesz że to ten czas to wiesz sama nic na sile sama najlepiej wiesz co dla Was dobre
Pati no wlasnie suwak dziewczynkowi a ja nie wiem czemu obstawiam chłopcapatrycja lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Suwak poszedł w dobre ręce ja musze odpuścić bo między mną a m od dawna nie jest dobrze a niestety dziecko to ogroomnyyy obowiązek i odpowiedzialność...nie wiem jakie będą losy naszego małżeństwa niestety bo wisi na włosku i ja już od jakiegoś czasu się waham z tymi staraniami ale mój mąż nalegal...no nic życie pokaże jak się poprawi u nas to może wrócę do starań kiedys...
-
Magdzia to życze Wam by wszystkie kryzysy zostały zażegnane i pamiętaj dziecko nie jest lekarstwem choc jak widze o tym wiesz tylko nie daj sie namówić mężowi
Początki w małzeństwie zawsze sa trudne przynajmniej u mnie takie były ale na pewno wypracujecie sobie takie relacje jakie chcecie by były tylko musicie oboje chcieć pracowac nad związkiemmagdzia26 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Madziu słonko odpocznijcie oboje i razem z Niko doradzcie się w sprawie rodzeństwa i życia dalej!!!! Dla głupich kłótni nie warto stawiać na szalę małżeństwa godadacie się bo Miłość jest wielką słodyczą, która wszystko pokona więc spokojnie i na was przyjdzie kolej na rodzeństwo dla Niko!!!!
Jestem z Tobą i trzymam kciuki za Wasza Trójkę! !!!magdzia26, Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość