plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ha No, chyba to jeden z książkowych objawów!
Słuchajcie, ale jestem nienormalna - mam robotę na jutro (nawet sporo) i zamiast sprężyć się, zrobić co trzeba i iść spać, to ja czytam nasze forumowe wpisy sprzed trzech lat
To tak w oczekiwaniu na aiskową córeczkę ))kiti, AGA 30, patrycja, Kaja, magdzia26, Selena, Fedra, zbikowa, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba pasuje isc spac ale z tych emocji to az sie nie chce
aisa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje za mile slowa. Pomalu zycie wraca na stary tor ale rana w sercu pozostanie na zawsze.
Jutro ide do ginka na kontrole, ciekawa jestem co powie. -
Dostałam wiadomość że Aisa urodziła dziś 22 minut po północy, tyle wiem:)
Gratulacje dla dzielnej mamy! :*
Edit:
Wszystko dobrze, Mała zdrowa, Aisa napiszę później więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 07:33
magdzia26, AGA 30, Selena, patrycja, Fedra, aisa, Libra, kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
Się człek jeszcze dobrze nie pochwalił a tu już gratulacje
Ach te ptaszki ćwierkające
Ale jak to, Żbik to chyba ssak nie ptak
Do rzeczy
Mała urodzona 22 minuty po północy. Ważenie po 2h skóra do skóry.
3520, 52cm
Zgłosiliśmy się z 4cm rozwarcia przed 19. Trochę wanna. Po niej 6 cm. A ja Jej gadam że już parte mam. Nie bardzo wierzyła chyba.
Gaz na dziób, nawdychałam się tego i za godzinkę niecałą Mała na brzuchu. Odlot po tym gazie, mowie Wam
Idę na śniadanie bom głodnaAGA 30, a-koczek, Selena, patrycja, Fedra, zbikowa, magdzia26, Libra, kiti, Kaja, sylwia1985, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki :*
Miałam dać znać jak będziemy jechać do szpitala, ale to nic konkretnego nie było jeszcze.
A potem wszystko szybko poszło, że tylko z wanny dałam znać Żbikssonowi i do boju.
No ale miałam racje żeby się z tą torbą nie spieszyćLibra, patrycja, Selena, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Patrycja, super mąż!
Aga, może właścicielka zobaczy że takiej kwoty nie dostanie to zjedzie z ceny. Trzymam za to kciuki!!
Mauyś, faktycznie bardzo sprytnie tak czytać forum po nocy zamiast pracować
Kiti, ciesze się że już lepiej się czujesz. Powodzenia na wizycie i daj znać po.patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny