plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Dobry...
Podoba sie popsuła ale w związku z tym że mam duzo roboty w domu to nie narzekam
Aisko nie wiem czemu obstawiam że urodzisz w sobote
Ja najchętniej obstawiam jutro po południu bądź piątekFedra, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
-
Aisa wyganiaj mloda z brzucha, wszystkie tu chcemy ja juz zobaczyc
Patrycja nie wiem w jakim banku macie ktedyt, ale np. nam powiedzieli ze jezeli ok rok bedziemy splacac to mozemy dobrac dodatkowa kwote, nie duza ale zawsze cos. Istnieje jeszcze inna mozliwosc ale troche mniej korzystna. Splata obecengo kredytu nowym. No ale napewno cos sie nasklada z wesela i ruszycie pelno para.aisa, Fedra, patrycja, Kaja lubią tę wiadomość
-
Hej bylam dzis u gina na kontroli. Wszystko ok. Milie mnie zaskoczyl pan doktoe bo mimo tylu pacjentek i juz po takim czasie to dokladnie pamieta wymiary i wage młodego. Normalnie w szoku jestem.
Fedra, AGA 30, magdzia26, patrycja, aisa, Selena, Kaja, Libra lubią tę wiadomość
-
A ivz mlodym mam juz za soba wizyty okulusta ok bioderka ok. Wazy juz 4610 takze ladnie przybiera. Walczymy jedynie z zoltaczka bo cos wolno schodzi. Jeszcze za tydzien szczepienia i w koncu troche wiecej wolnego czasu
Fedra, AGA 30, patrycja, Selena, aisa, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Dziewczyny naszego okruszka juz nie ma Od wizyty u gina plamilam ale trosseczke, wedlug niego wszystko bylo w porzadku ale dzis juz dostalam krwawienia, pojechalismy do szpitala i okazalo sie ze dziecko przestalo sie rozwijac i serduszko juz nie bije opieke mialam swietna, jestem juz w domu po zabiegu.
-
nick nieaktualnyA no to czekamy.
Dobry dzień.
A my chwilowo wstrzymujemy się z kredytem na mieszkanie.
W niedzielę ma przyjechać właścicielka mieszkania może dowiem się w końcu jaką cena będzie.
Brat wafla sam zaproponował że pożyczy 30 tyś jak usłyszał ile bank chce odsetek. A jak coś branie to będziemy myśleć co robić.
Czekam na niedzielę jak na szpilkach.aisa lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie u ginki na 99% mam niewydolne ciałko żółte i problem z zagniezdzeniem z tego co zrozumiałam dostałam acard plus luteine 2x dziennie stwierdziła że powinno pomóc jak nic nie da przez 3 miesiące mam się stawić na kontrole... a wg usg jestem już po owulacji od tego cyklu zaczynam z luteina więc zobaczymy
-
Hej
Aga trzymam kciuki, aby z mieszkaniem poszło po waszej myśli
Magdzia przynajmniej wiesz co jest nie tak i myślę, że w ciągu tych 3 miesięcy będziesz nosić fasolkę pod sercem
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny