plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra odp synkiem nacieszycie się i może kiedyś Bez in -vitro będzie niespodzianka bo u męża kuzynki tak się stało i życzę każdej starajacej się aby doczekała się chodź takiego jednego cudownego dziecka jak Wy !!!
-
Dziewczyny naszego okruszka juz nie ma Od wizyty u gina plamilam ale trosseczke, wedlug niego wszystko bylo w porzadku ale dzis juz dostalam krwawienia, pojechalismy do szpitala i okazalo sie ze dziecko przestalo sie rozwijac i serduszko juz nie bije opieke mialam swietna, jestem juz w domu po zabiegu.
-
Dobrze ze mamy Amelie bo tak to bym chyba tego nie przezyla.
-
nick nieaktualny
-
kiti wrote:Dziewczyny naszego okruszka juz nie ma Od wizyty u gina plamilam ale trosseczke, wedlug niego wszystko bylo w porzadku ale dzis juz dostalam krwawienia, pojechalismy do szpitala i okazalo sie ze dziecko przestalo sie rozwijac i serduszko juz nie bije opieke mialam swietna, jestem juz w domu po zabiegu.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Hejka
Aga, bardzo się cieszę, że obecna właścicielka sprzeda Wam to mieszkanie w którym jesteście Mniej "zabawy" z przenoszeniem itp
Coś lipa z tymi cyklami...
Kiti, bardzo mi przykro z powodu straty Mocno, mocno przytulam!! :*
Magdzia, wyniki wydają się ok, tsh nie za wysokie, tak samo prolaktyna.
Patrycja, ale takiego gotówkowego nie chcą Wam dać? Jakąś kwotę na podstawie dochodu powinni obliczyć i dać.
Ps. Nie rodzę -
Magdzia stosunek ft4 do ft3 lub odwrotnie powinien byc bliski 1 jesli dobrze pamietam tsh wyglada ok resztę musze sprawdzic...
Jesli chodzi o normy z labu to one sie maja nijak do tego jakie wyniki powinna miec staraczka...
I takie pytanie w którym dniu cyklu robiłaś te wyniki?
Nie widze testosteronu i estradiolu chyba że fsh to estradiol o czym zapomniałam
Esh jest ok
Prolaktyna też
Stosunek ft3 do ft4 troche zaciska jesli chodzi o staraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 19:42
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi