plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie wiem tego mi nie powiedział wiem właśnie o tym ze może to być przeszkoda pójdę teraz do innego to się zapytam dokładnie o wszystko a to ginka która zajmuje się między innymi leczeniem niepłodności więc myślę że nie zbagatelizuje sprawy
-
Witajcie dziewczynki
Tu jeszcze nie gratulowałam Zbiksonowi więc serdecznie gratuluję życząc nudnej i spokojnej ciąży kochana :*
Asiu cieszę się że mama zdążyła (z pomocą Żbika )trzymam za Ciebie kciuki życząc szybkiego i bezbolesnego rozwiązania
Kiti Tobie również gratuluję również życząć nudnej ciąży :*
Madziu trzymam kciuki za dobre wyniki badań i życzę by marzec lub kwiecień był Twoim miesiącem na rozwiązanie
Fedri współczuje nie przespanej nocy
Przeczytałam z dwie strony do tyłu więc za wiele nie wiem:(
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam
magdzia26, zbikowa, Selena, AGA 30, patrycja, aisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Madzia bo ja mialam w bliznie po cc i niby ten akurat rodzaj nie powinien miec wplywu na zajscie w ciaze ale jak widac starania trwaly 3 lata. Najlepszym lekarstwem na endometrioze jest teraz ciaza ale zeby w nia zajsc trzeba sie tego pozbyc wiec tworzy sie bledne kolo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCd.
A więc było dalej ze wafel ostro diety trzyma i leki łyka i już nawet poprawa mała jest bo kaszel zniknął.
No i mamy zamiar kupić mieszkanie. Mały kredyt wziąść i albo to co mieszkamy albo inne mamy na oku kilkanaście km dalej.
Czekam na odpowiedź właścicieli tego mieszkania.
Kredyt hipoteczny odpada ale gotówkowy powinniśmy dostać.
Więc jak się uda to szykują się zmiany.
Miłego dnia.magdzia26, Selena, kiti, aisa, patrycja, Kaja, Libra lubią tę wiadomość
-
Hej
Zbikowa super,super, super, że serduszko już jest
Mam taką prośbę, jeśli Aiska zaczęła by rodzić to czy mogła by któraś z was napisać mi na fb? Bo ja tutaj na bieżąco będę w poniedziałek.
Miłego wieczoru :*zbikowa, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
No Aga ja napewno będe kibicować nawet Kacpiemu pozwolę dłuzej nie spać niech też ogląda tylko ciekawe jak jutro wstanie.. jeszcze do tego idziemy do innego żłobka , który ma dyżur w lipcu...a wogóle to młody chory jest w poniedziałek wrózcił z gorączka ze złoba..we wtorek bylismy u lekarza..dostał antybiotyk..ma gardło i jakas krostka na jezyku mu sie zrobiła..ale juz jest dobrze nie gorączkuje krostka też juz dużo mniejsza -
Żbiczku suuper wieści niech teraz pięknie rosnie do porodu
Aisko to teraz zcekamy na akcję poród u Ciebie żeby tylko sie nie okazało ze będzie po terminieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 10:32
kiti, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Hej
Powitać Effciu :*
Aga, fajnie że planujecie kupno mieszkania! Powodzenia, co by wszystko poszło gładko i sprawnie!!
Selena, zdrówka dla Kacpiego!!
Po niedzieli pewnie wyjdzie bo teraz wieczory z meczami będą a potem kilka dni przerwy to w sam raz na pobyt w szpitalu i do domu znów na meczeSelena, AGA 30, kiti, patrycja lubią tę wiadomość